Uspávání novorozence v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21922
19.7.23 15:59

@KaaTTkaa a je nějaký problém v tom, ji nechat v posteli, přítulit se k ní a spát. Takový mimčo se nerozmazlí, má obyčejnou lidskou potřebu kontaktu a ty ji místo důvěry v to, že jsi tam pro ni, nabízíš studený odchov.
Naše děti s námi spaly v posteli, jak dlouho chtěly. Opravdu je to nerozmazlilo a opravdu tam nebyly do patnácti let
Ty máš malé mimino, které je zcela závislé na tobě a ty jej chceš odstrkovat a brát mu jeho jistotu a přivadet jej do strachu a stresu, proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.7.23 08:45

Hlavně dělej to co funguje, neřeš co by se „mělo“ nebo „nemělo“, když chce mimčo houpat, tak houpej, když chce chovat tak chovej, když chce spát s tebou v posteli tak ho nechej. Bojovat proti tomu je jen velká ztráta energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
23.7.23 09:37
@KaaTTkaa píše:
Opravu? :) Ze všech stran mě kamarádky straší, že když budu dítě pořád nosit nebo koupat v kočárku, snadno si na to zvykne a nebudu už dělat nic jinýho… :)

A mají pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
23.7.23 09:47
@Barbucha3 píše:
Mně to odkladání úplně tady těch maličkých miminek nejde na rozum.

Mě taky ne :roll:. Ještě bych to pochopila u staré generace, co vyrastala v totalitě, ale že takhle uvažují mladé holky… :roll:.
Rozmazlit novorozence :zed:. Děti prostě mámu a fyzickou blízkost potřebují. Jen je trochu divný, že máma tuhle potřebu chce nazývat rozmazleností :roll:.

• Citovat
  • Upravit
34322
24.7.23 00:11
@Rainy146 píše:
Hlavně dělej to co funguje, neřeš co by se „mělo“ nebo „nemělo“, když chce mimčo houpat, tak houpej, když chce chovat tak chovej, když chce spát s tebou v posteli tak ho nechej. Bojovat proti tomu je jen velká ztráta energie.

Tesat do kamene!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401