Uspávání "vyřvávací metodou"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
28.2.16 22:40
@Pelikanka píše:
Mluvim o Kacik1988

Ma pravdu Kacik. Smir se s tim.

• Citovat
  • Upravit
29577
29.2.16 07:05

@Tamtama a jak jsi přišla na to, že to vyžadoval? Nebo spíš nebylo to tím, že na nic jiného jsi nepřišla? @Malike klidně zavinout. Píšu -umět vytvořit správné podmínky pro usnutí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.2.16 09:36

@berry4 protože bez houpání prostě neusnul a řval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.2.16 13:52
@brko píše:
Takze jako vymeknes, az se ti pozvraci? 8o prosim te, nehraj tady outlocitnou matku. Kazda, ktera nema to srdce nechat dite plakat, ho proste plakat nenecha. Nastuduj si neco o skodlivosti vyrvani, snad se chytnes za nos a prestanes sve dite trapit.

Takze kdyz jsem ji 2× nechala pul hodky rvat tak jsem jako spatna matka?!! Za koho se mas, ze ti staci tohle k naprostymu odsouzeni a urazeni?? Nevis o me a mym diteti nic, tak si nech ty silacky afektovany kecy a dej nam svatek. Kvuli zenskym jako ses ty jsem se vzdycky temto diskuzim vyhybala a ted vim proc. Ocividne nerozeznas rozdil mezi DISKUZE a URAZKA. Tohle nemam fakt zapotrebi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.2.16 14:31

@Pelikanka kdyz nevidis a hlavne NECHCES VIDET, ze jsi ji trapila, tak v mem meritku tve chovani vuci diteti za dobre nepovazuji. Pokud jediny tvuj argument je " dej nam svatek",tak je to smutny a dost to o tobe vypovida. To, ze se vyhybas diskuzim, neni rozhodne kvuli mne ( a podobnym),ale kvuli tobe same. Takze jestli hledas vinika toho, co se tu ted odehralo, pak zacni u sebe. :mavam: ;)

• Citovat
  • Upravit
7626
29.2.16 15:00

@Pelikanka a mate spaci ritualy? Koupani, pomazleni, nakojeni, spat. Nejlip mi zabralo nakoujeni v posteli a pak prenos do postylky. Jenze ja jsem lemra lina, takze jsem si ditko stejne nastehovala do postele.
Nebo co kdyby uspaval tatinek? U nas tez fungovalo a funguje doted mnohem rychleji, nez kdyz uspavam ja. Spis tedy neuspavame. lehneme si s nim do postele, pohladime a konec. zadne vykladani, blbinky. Pote z pokojicku odchazime.
Jedeme tak jiz 3 roky. Nikdy jsem nehoupala, ale je fakt, ze mi mame dost rezimove ditko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
29.2.16 16:55

@Pelikanka tak ty tu napíšeš že necháš miminko brečet do pozvracení a divíš se že tě odsuzujem? Cos jako čekala, poplácání po ramenou a věty jak jsi super matka? 8o

• Citovat
  • Upravit
1444
29.2.16 21:35

@Kacik1988 @brko Já si myslím, že to moc dramatizujete, to je fakt tady v diskuzích normální. Děláte z @Pelikanka matku tyranku, to se jí teda musím zastat a začněte lovit v jiných vodách. Ona prostě chtěla už mít klidný večer a chtěla, ať jí dítko usíná bez houpání a nošení, tak zkusila, jestli když ji nechá poplakat, jestli to nepomůže k tomu, že by usínala sama. několikrát tady píše, že jí to žádné potěšení nedělalo a že b tom pokračovat už nebude.
To, že se mimčo poblinkalo je blbé, ale znám spoustu dětí, co se při řevu v záchvatu poblilo. Většina matek nechá dítě někdy řvát - když mu nechce dát něco, co dítě chce - bonbon, jehlu, nůžky apod., nebo když mu něco nedovolí atd. Nedělejte tady světice, že jste dítě nikdy nenechaly plakat.
@Pelikanka hledá cesty, jak mít klidný večer a vy to zase ženete do extrémů. Babička mi říká, že dříve bylo normální, že šla ženská na pole a dítě nechala třeba 2 hodiny doma v postýlce. Nikoho nezajímalo, jestli tam řve. A žádní frustrovaní jedinci z nich nevyrostli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
29.2.16 21:48

@hanyny ja sve deti fakt plakat nenecham. aA obhajovat vyrvani miminka tim, ze jsem to jen chtela zkusit, tak to nezeru. Zkusit znamena jednou( pelikanka 2 krat) a tak max 2,3,4 minuty( pelikanka pul hod). Ale co me se.re jeste vic, tak to, jak se tady nesmyslnd obhajuje, hraje na city( copak jsem spatna matka, vzdyt mi to trhalo srdce),svaluje na druhe to, ze neustoji kritiku( to kvuli vam zlym sem nechodim a nediskutuji). Nerikam, ze je vylozene spatna matka, ale fakt mi hlava nebere, kdyz je nekdo schopny nechat dite rvat do pozvraceni a jedine, ceho se jako zpetne vazby dockame, je JA, JA, JA.
Proti tobe nic nemam a dekuji ti za nazor. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1444
29.2.16 21:58

@brko Já ti rozumím, ale rozumím i jí, prostě hledala cestu jak si ulevit, vím, jak je to období náročné a ne každý to zvládá v pohodě, někdo chce mít prostě večer klid, někomu nevadí nosit dítě na rukou až do roku. Prostě já bych ji za to nekamenovala, taky jsem udělala ve výchově spoustu chyb, vím, že nejde nikoho soudit.
Ona už ví, že to asi byla blbost, tak se ptá na rady, co zkusit jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11322
29.2.16 22:03

@brko ale to se má zakl. zblaznit a nosit a nosit a nosit? chápu ze to zkouší odbourat a to bez revu asi nepůjde. i kdyz bude dite hladit, pokud je zvykle nosit bude rvat. Kazda změna u dítěte vyvola řev, protože tím si chce vynutit to na co je zvykle.Ale to se má ze zakl.stat znicena zombie? Jako pro dite vse, ale ma to nějaké hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
1.3.16 05:37

@hanyny ne, opravdu jsem nikdy nenechávala a nenechávám řvát ;-) proč bych si je pak taky pořizovala když bych pro ně nechtéla spokojené dětství. Vyplakáním asi moc spokojené nebudou.

• Citovat
  • Upravit
brko
1.3.16 06:52
@jita22 píše:
@brko ale to se má zakl. zblaznit a nosit a nosit a nosit? chápu ze to zkouší odbourat a to bez revu asi nepůjde. i kdyz bude dite hladit, pokud je zvykle nosit bude rvat. Kazda změna u dítěte vyvola řev, protože tím si chce vynutit to na co je zvykle.Ale to se má ze zakl.stat znicena zombie? Jako pro dite vse, ale ma to nějaké hranice.

Vzdy je cesta, jak dite uspat bez revu(pokud netrapi brisko, nebo neni pretazene). A i to hlazeni je mnohem vic nez dite nechat samotne.

• Citovat
  • Upravit
9719
1.3.16 07:21
@Pelikanka píše:
Ahoj holky, uz pres mesic se mi nedaří nasi malou, ma ted necelych 6m. uspat jinak nez houpanim a chozenim po byte. Prvni 3 mesice usinala sama a spala bez problemu celou noc a pak nastal velky obrat. Do postylky ji davam bdelou, ale klimbajici po kojeni, ale jakmile ji polozim tak ozivne a nastava boj.. Zkusila jsem metodu podle knizky Kazde dite muze dobre spat, ale ona se po par minutach, co ji tam necham dostane do uplnyho tranzu a utisim ji jen v naruci. Kdyz dam hned zpatky do postylky, zacne to znova a neda se to vydrzet! Vim, ze se ma vytrvat aspon tyden, ale ja zkusila 3 dny mala rve az se z toho poblinka a nakonec stejne vymeknu a uchovam ji. Mate nekdo podobnou zkušenost, ze se to pak zlomi? Prestavam verit, ze to na ni bude fungovat a hlavne nemam to srdce ji nechat tak plakat :,(

Určitě jí nenech máš kontaktní miminko budeš to muset vydržet třeba jí něco trápí. Mě malá usíná od porodnice krásně, ale taky mívá období, kdy jí před spaním chovám a pak to zase přejde. Taky si děj pozor na citové rozpoložení možná už večer při tom kojení jsi na nervy co zase bude a ona to vycítí. Chápu, že jsi unavená, ale mít dítě znamená nevyspat se a nemít každý večer klid, když se s tím smíříš bude to mnohem jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
1.3.16 07:33
@Alušáček píše:
Ach jo, proč tolik diskuzí na téma nechat miminko uřvat k usnutí, mě se z té představy dělá úplně zle. Vážně to nějaká máma dokáže, sedět ve vedlejší místnosti a poslouchat jak její malinké dítě plače do pozvracení? Kde je nějaká mateřská intuice? Taková ženská by si měla raději pořídit panenku na baterky, kterou může kdykoliv vypnout.

No presne. Nepochopim toto. A nejvic me dostavaji ty matky, ktere to dokazaly. A jsou na sebe pysne, ze sice jejich miminko nekolik noci prorvalo a prozvracelo, ale ted uz spinka. Nebude to spis tim, ze to dite rezignovalo a usoudilo, ze mama na nej kasle a pomoci se nedovola? Nechat pulrocni dite rvat tak, ze se pozvraci by mel byt trestny cin. Zanedbani pece. Protoze od toho jsi mila zakladatelko na materske. Je to tva prace, kdyz uz ne samozrejmost, jako pro doufam vetsinu matek. Nechci byt hnusna, ale toto me vzdycky nadzvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí