Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi,vůbec žádné jiné vyšetření jsem neměla
Opravdu mi to napsal,jak říkáš halabala,tak na zkoušku,asi…Gynekologa už jsem právě změnila,protože ten můj původní nechtěl o mém dalším těhotenství ani slyšet,je mi 43let. Tenhle je optimista a věří,že je to jen mou psychikou,a ty hormony to jen usnadní…asi tak mi to vysvětluje
ahoj daajik, ked mas kratku LF tak preto Ti dal utros, to je ok, mal by liecit zlte teliesko. po pol roku brania by sa Ti lf mala uz aj sama drzat dlhsie. a kolko dni ju mas?
laparka je v celkovej narkoze, ale niekde sa robi aj v ramci jednodnovej chirurgie. urcite sa toho nemusis bat ![]()
no kdyz jsem si zacla merit teplotu, tak jsem mela lut.fazi 10 dni, pak 8, ted jsem mela po utrogosu 11 dni. Asi je to po brani HA, pac HA zkracuje lut.fazi. Ja ji brala 3 roky a uz nikdy vice. Kdybych tusila, jake pak budu mit problemy otehotnet…
Dik za uklidneni, docela mam strach, jestli me ta lapar.ceka, ale asi je to celkem bezna operativni zalezitost:-)
Olienka, tak to Te obdivuju, ze pomyslis na mimco. Tak at se zadari a jste oba v poradku ![]()
Ahojky Daajik,děkuju za podporu. Asi si ted o mě myslíte,že jsem cvok vid?Já nelezu moc do cizích diskuzí,ale tohle mě zaujalo,jinak mám diskuze asi 4,jeda pojednává o těhotenství po 40tce,a je nás tam hooodně,to by jste se divily. Holky a taky je to o tom,že mám už 2roky nového a o 14let mladšího manžu,ten mi dodává tu energiii…i když já jí mám sama až moc…ale díky němu jsem „omládla“,což je vá možná divné,ale je to normální. I já jsem koukala na kámošku,které bylo 41let,když mi sdělila,že je těhule,jako blázen a nechápala jsem to. Dnes už jí chápu a nedivím se jí,když mi řekne,že by do toho šla klidně i ted ve 44letech. Viz Bára Basiková aj.
daajik, skus tak dva tri cykly pit kontryhel, alebo zensen, to su velmi dobre veci na upravu cyklu.
a laparky sa vobec neboj, mne robili jednu akutnu kvoli cyste a bolo to uplne v pohodicke.
a tiez som jedla tri roky hak a mi tak roztoto cyklus, ze si hlavu trieskam, ze som sa na nieco take dala nahovorit ![]()
olienka, u nas v teme mame tiez par kociek okolo 40tky co sa snazia.
a jedna teraz otehu a doktori jej pri tom povedali, ze jedine IVF- mala zrasty a nepriechodne vajcovody a bez liekov neovulovala.
a podarilo sa ![]()
a ked uz ste raz otehu, tak urcite sa podari znova, niekedy na veku nezalezi ![]()
holky, vsude na netu jsem cetla, ze utrogestan se ma brat az po ovulaci…a pri min.kontrole jsem byla 14.DC a dr. mi rekla, ze ho mam brat hned od 14.DC(ovu u me ten den nevidela,pry ze ma prijit az tak 2/3dny) az do prichodu mrchy a pak uz dokonce od 9.DC-21.DC (protoze jsem ji rekla,ze ovu jsem mela dle teploty 17.,pak 21.DC)…a vsude ctu,ze ho berou holky jednak az po ovulaci a pak asi do 24.DC, pac pak do 3 dnu prijde mrcha…nemate s tim nektera zkusenost?
Daajik.
Mám ten samý problém teť beru 1.měsíc dnes sem ho mnela začít brát(utrogestan)ale ovu sem ješte nemnela čekám až za 2dni.Teť mám dilema vzít si ho dnes večer nebo až zítra?
soldi.
ovuláciu mám vždy tak 14-16dc.Robím si ich ovulačním testom z lekárne.
Daajik:
Laparoskopia se robí v plnej narkóze a v nemocnici som bola 3dni.Neni to nič hrozné.
tak vsude na netu jsem se docetla, ze se nema brat pred ovulaci - resp. v ruznych diskuzich, ale v letaku uvnitr krabicky nic o tom neni…dokonce se tam pise, ze se obvykle bere od 10.DC…tak nevim…tak budu verit dr. a uvidim, stejne mam jit brzo na krev, tak se ji pripadne zeptam znovu. Jinak mne vylozene rekla,ze to mam brat vecer,ze je to lepsi a jak jsem sama zjistila, ne teda vzdy,ale hodne casto jsem po tom prasku vylozene odpadla,prisla na me tak neuveritelna unava a taky trochu motani hlavy, ze jsem musela jit okamzite spat…a jednou me bolela silene hlava a zvracela jsem, ale nevim, jestli z toho…
rere12 píše:
Daajik.
Mám ten samý problém teť beru 1.měsíc dnes sem ho mnela začít brát(utrogestan)ale ovu sem ješte nemnela čekám až za 2dni.Teť mám dilema vzít si ho dnes večer nebo až zítra?
Holky tak napříč tomu,že sem utrogestan začala brát před ovu 2dni tak ovulace se stejne dostavila
.Jen aby ste vědeli,že to asi na to nemá vliv ale možná zase jak u koho.
Dnes mi vyšel ovu test,mám tam silnú čiarku a mám bolesti vpodbřišku(docela silné)a mala som aj bieli výtok.Podle bolestí by som povedala,že dnes proběhla ovu ale podľa testov by mala ešte len prebehnúť.Aký máte na to názor podľa vašich skúseností?Alebo bolesti v podbřišku možem mať aj pred ovu?a čo bieli hlien?