Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No smiř se s tím, že nejsi psycholožka a tvé rozebírání osobnosti takových lidí nemá žádný konstruktivní základ. Na druhou stranu jde vidět, že si šťastná, když máš tolik času řešit cizí lidi…
@Anonymní píše:
Posledni dobou neresim nic jineho nez to, ze kdyz nejaky clovek neco kritizuje, na neco nadava, nebo se chova jinak a ja to pak pitvam. Hned resim, proc se tak chova, co ma v sobe asi za problem atd. Proste jsem z toho unavena z toho vseho premysleni o druhych. Je pravda ze moje knihovna je ze ctvrtiny psychologickych knih. Uz jsem premyslela ze je vezmu a vse to vyhodim
uvědom si, že za to nejsi placená,
a ano souhlas s @Martha03 - máš moc volného času a měla by sis najít na práci něco užitečnějšího
A co mas v sobe za problem ty? A proc to delas? Nebo jsi polobuh a nikdy nic nekritizujes a vidis vse slunickove?
Vis kolik je na svete lidi prece..nemuzes kazdeho pitvat.
Ty lidi stejne neprevychovas, nepoucis, oni se chovaji z nejakeho duvodu stejne jako ty jsi cakla, protoze kazdeho pitvas.
A vim, jak je neprijemne bavit se s nekym, kdo VI „nejlip“, jak bych se mela chovat a co bych mela delat. O nevyzadane amaterske psychologicke rady a rozbory nestojim. Az budu, zaplatim si to u profika, ktery do toho nebude tahat sve dojmy a pocity.
Knihy nekam daruj a najdi si na praci neco uzitecnejsiho ![]()
@stinga píše:
uvědom si, že za to nejsi placená,
a ano souhlas s @Martha03 - máš moc volného času a měla by sis najít na práci něco užitečnějšího
Zas na druhou stranu by neškodilo se mnohým vzdělat a vědět o tzv. nutkavých myšlenkách, obsesi a modrém slonovi. Než začnou zakladatelku odsuzovat.
@Cimada nejsem psycholožka, jsem anonymní člověk z netu co reaguje ( vyjadřuje svůj názor) na pár vět napsaných zakladatelkou. Předpokládám, že ani ona, zde neočekává žádný rozbor své osobnosti na základě pár vět. Každý by si měl být vědom toho, že pokud má nějakou obsesi či nutkání, která zasahují či ovlivňují jeho život, není nejvhodnější obracet se na no name lidi z netu a jít za skutečným odborníkem. Zvlášť u člověka, který se sám o toto téma zajímá…
Posledni dobou neresim nic jineho nez to, ze kdyz nejaky clovek neco kritizuje, na neco nadava, nebo se chova jinak a ja to pak pitvam. Hned resim, proc se tak chova, co ma v sobe asi za problem atd. Proste jsem z toho unavena z toho vseho premysleni o druhych. Je pravda ze moje knihovna je ze ctvrtiny psychologickych knih. Uz jsem premyslela ze je vezmu a vse to vyhodim