Už chci domů :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.18 22:23
@ka2ka píše: :mrgreen: hele ty jsi dobrá rypna , časem dostane svůj barák a bude mít klid, a oni si tam můžou shnít ve špíně a zakladatelka bude mít klid

A vis, ze presne tohle si hodne casto rikam :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.18 22:28
@solip píše:
Tak to zkus ještě chvíli překousnout a říkej si, ze uklizis, protoze vás tam pritel nechává bydlet zadarmo, tak je to takova kompenzace… mne to na chvilku pomohlo, když jsem byla v podobne situaci. Mas naději, ze se to brzy zmeni a ty budeš zase ve svem! Tak si to porad pripominej :kytka:

On ten dum patri jeho rodicum, i kdyz je pristaveno. To vlastne jeho rodice me tu nechali bydlet. Oni jsou naprosto v pohode a hodni. Tak to vis, ze se snazim myslet pozitivne. To by jinak neslo :D Pozitivne myslim uz pres 2 roky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27730
24.6.18 22:46
@Anonymní píše:
A vis, ze presne tohle si hodne casto rikam :lol: :lol: :lol:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
24.6.18 23:29

Pocitej s tím, že tvůj ex se znovu odvolá a do Vánoc bydlet nebudeš. Dům bych prodala co nejdřív. V katastru jsi uvedena jako jediný majitel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.6.18 23:30

prosím tě, kde že jsou tvoje děti? v té ložnici s vámi, nebo jsem něco přehlídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
25.6.18 06:23

@navy blue já zas myslela ze zustali u exmanzela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
25.6.18 06:42
@Anonymní píše:
@pe-terka jak jsem psala vyse, cekam na soudni vystehovani exmanzela z meho domu. Jen jsem necekala, ze to bude tak dlouho trvat. :(

No pri rychlosti nasich soudu se to muze vlect roky. A jsou pripady, ze ten clovek se stejne nechtel hnout. Protoze nemel kam jit
Manzel ma v praci kolegu, ktery ma dum s manzelkou v sjm. Ona jen chlasta a nechce se hnout.
Jsou rozvedeni a on musi platit celou hypoteku a nebydli tam. Kdyby to prestal platit, tak o barak samozrejme prijde. A prodat to nemuze bez jejiho souhlasu, protoze to sjm… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
25.6.18 06:47
@teranote píše:
Co je tvuj pritel za socku, ma tak velke deti a neni schopen si zajistit vlastni bydleni? A proc tam bydli tak velke deti, to nejsou schopne se sami zaridit? Evidentne se o sebe umis postarat, poohlidla bych se po lepsim chlapovi, ktery je sobestacny.

To me taky napadlo, ze vsichni v podstate vysavaji babicku s dedou. Dnes casty model mama hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
25.6.18 08:08
@MartinaIrena píše:
To me taky napadlo, ze vsichni v podstate vysavaji babicku s dedou. Dnes casty model mama hotelu.

Vysavaji babicku s dedou? Jezis, holky, to jako jsem jedina, komu prijde normalni, ze pokud spolu rodina vychazi, tak nez aby si „mladi“ kupovali pozemek a zadluzovali se na cely zivot, je lepsi pristavet a zit v jednom? My jsme si s manzelem dum kupovali tak, aby s nami jednou nas syn mohl bydlet i se svou rodinou. Vsak co bychom taky delali v dome uplne sami? To muzeme zit radsi v panelaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
25.6.18 09:08

@karkarka no, obě možnosti mi připadají dost na houby. žít dva roky v něčem takovém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
25.6.18 10:12

@navy blue to jo.prave ze zskladatelka neupřesnila,kde ty jeji deti bydli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.6.18 10:21

@MartinaIrena Presne tak mamahotel. vsichni tam ziji na hromadce a nikdo se nehne a nenajde neco vlastniho. decka ma spatne vychovane, neuklizi, nebavi se, ani ten jejich otec, zakladatelky pritel, nepomuze v domacnosti co jsem pochopila. No za me je ten chlap na houby a neschopnej se sam zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.6.18 10:22
@solip píše:
Vysavaji babicku s dedou? Jezis, holky, to jako jsem jedina, komu prijde normalni, ze pokud spolu rodina vychazi, tak nez aby si „mladi“ kupovali pozemek a zadluzovali se na cely zivot, je lepsi pristavet a zit v jednom? My jsme si s manzelem dum kupovali tak, aby s nami jednou nas syn mohl bydlet i se svou rodinou. Vsak co bychom taky delali v dome uplne sami? To muzeme zit radsi v panelaku.

Mě osobně přijde lepší postavit se na vlastní nohy a žít ve svém. Od určitého věku je pro mě ostuda bydlet u rodičů a takovýho „chlapa“ bych nechtěla, nehledě na velikost rodičovského domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.6.18 10:28

@Verunecka289 No vida, tady se naprosto shodneme :-) Presne tak, chlap co se nasackuje k rodicum a hodla tam dozit je ostuda. K tomu jeste dospele deti jdou v jeho slepejich neschopni se o sebe postarat. Misto, aby si syn s pritelkyni nasli neco sveho jsou na bedrech rodicu. Jeste by si mohla jeho dcera domu privest pritele a nehnete se vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.6.18 10:37
@Verunecka289 píše:
Mě osobně přijde lepší postavit se na vlastní nohy a žít ve svém. Od určitého věku je pro mě ostuda bydlet u rodičů a takovýho „chlapa“ bych nechtěla, nehledě na velikost rodičovského domu :nevim:

myslím si totéž a taky jsme to zakl. psala. Když uvážím, že jeho děti mají cca 25 roků, on musí mít kolem 50ky. Je prakticky bez závazků a není schopen si (a partnrce) zajistit jiné bydlení než krcálek u starých rodičů? A jeho děcka to samý :think:
Jestloi splnuje takový muž 85% zakl. ideálu, tak je dost nenáročná…
Taky by mě zajímalo, kdo je majitelem domu, který zakl. osidluje její ex, a kde bydlí jejich společné malé děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný