Už chci domů :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
25.6.18 21:17
@Anonymní píše:
Kdyz to mi radil advokat, at najemni smlouvu nedelam. Jeste hur bych se ho zbavila. Ale zpetne pry pak po nem muzu zadat prumerny najem v te kokalite. :nevim:

A co kdyby ses do toho domu nastěhovala, když je tvůj? I s novým přítelem. Ex by se třeba hned pakoval. Nebo mu říct… 15.7. se stěhuji do svého domu, do té doby mu dat čas, ať si najde jiné bydlení. No a pak takový hardcore.. pronajmout dům nějakým lidem, kteří ho z domu dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
25.6.18 22:11
@Anonymní píše:
Tak to ja nastesti aspon nemam dum ve SJM. Ale stejne se to vlece. A tech penez co uz ty soudy sezraly. :?

No tak hura. To mas velkou sanci, ze to klapne. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
25.6.18 22:15
@solip píše:
Vysavaji babicku s dedou? Jezis, holky, to jako jsem jedina, komu prijde normalni, ze pokud spolu rodina vychazi, tak nez aby si „mladi“ kupovali pozemek a zadluzovali se na cely zivot, je lepsi pristavet a zit v jednom? My jsme si s manzelem dum kupovali tak, aby s nami jednou nas syn mohl bydlet i se svou rodinou. Vsak co bychom taky delali v dome uplne sami? To muzeme zit radsi v panelaku.

To ano, to mi pripada v poradku, kdyz bydli spolecne nekolik generaci. Ale v tomto pripade se mladi nijak neucastni pece a pomoci napr.s uklidem. Zabiraji celou lednici(ackoliv na jeji nakup neprispeli ani korunu) apod. A to, ze otevrou okna a jdou pryc, mi prijde vyslovena arogance. Pokud spolu lidi bydli, meli by se chovat tolerantne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
25.6.18 22:23
@Anonymní píše:
Taky dobry psycho. :mrgreen:
My jsme tedy uz starsi, mne je 36, pritelovi 47, ale situace obdobna. Zrovna nedavno mi decka vyhodily obal od susenky do odpadkoveho kose mladych. A co myslis? Za chvili jsem ho nasla na kuchynske lince. :roll: Mycku maji jen pro sebe, ja myju v ruce, pritel utira. I jsem si musela koupit nove hrnce, protoze si je schovali a nechali mi ty 2 nejmensi. :lol: Vysavac maji taky schovany u sebe, tak jen zametam. Upozornuji, ze to nejsou veci, ktere by si sami koupili, ty maji taky schovane jen pro sebe. Ale jsme koupili pracku, lednici, tak to se nezinyruji pouzivat, co to jde :lol:
Nekdy mam z toho nerva, nekdy uz se jenom smeju, jak jsou podle me ubozi. :zed:

Pro pana krale, tak snad pritel je jejich otec, tak at zakroci. Proc nestoji za tebou? Nezlob se, ale ja bych takovyho chlapa nesnesla. Jeho deticky jsou podle vseho dost nevychovani spratci a vycuranci k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 10:45

tak zatlač na přítele a odejdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 12:27

Holky, vedely byste nekdo, jestli by si tam byvaly mohl nekoho nastehovat bez meho souhlasu, kdyz by nemovitost nebyla jeho? Nebo treba navstevy by si tam vodit mohl? :think:

• Citovat
  • Upravit
25128
28.6.18 21:06
@Anonymní píše:
Holky, vedely byste nekdo, jestli by si tam byvaly mohl nekoho nastehovat bez meho souhlasu, kdyz by nemovitost nebyla jeho? Nebo treba navstevy by si tam vodit mohl? :think:

Nastěhovat oficiálně těžko, ale znáš realitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný