Už nemiluji přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.10.15 20:30

@LittleBoy co jsi zač? 8o Hodně dobrej psychoanalytik, temnější část mýho podvědomí nebo mě dokonce znáš? :think:

• Citovat
  • Upravit
39844
11.10.15 20:33
@Anonymní píše:
a máš pocit, že když si někdo založí diskuzi, protože se plácá ve sračkách a potřebuje jinej názor na věc, že nemá úctu k partnerovi? Řešíme to spolu dva týdny, neustále. A rozhodně se vší úctou k němu ;)Zároveň si ani nevybavuju, že bych tu kde psala o odporu k němu. To určitě ne. Jen tam prostě nebyl zájem o intimnosti s ním. Teda až do doby, než jsme si to všechno vyříkali. Za tenhle víkend se „něco“ změnilo, sex máme denně a mě samotnou překvapuje, že to vychází z mé vlastní iniciativy. Chlap prohlásil, že je to jiný než předtím a je max. spokojenej. Já teda míň no, v téhle oblasti to hapruje stále :(

Tak doufám, že to lze nazvat dobrou zprávou… :kytka:
Pořád říkám, že komunikace je základ vztahu, a je dobré si sem tam udělat takovou „vztahovou inventuru“ a říct si, co nám vadí, co si přejeme, co nás třeba i odpuzuje, co nás potěšilo, překvapilo, líbilo se/by nám…určo to neuspěchejte, a řešit to neustále - jak píšeš, v tom to třeba na chvíli stopni :nevim:,byť nevím přesně, co to u Vás znamená (to řešení neustále 2 týdny), i když postel sice vždy řešení není (jsem zastáncem toho, že jaký je vztah, takový je sex, ne opačně :roll: ),ale proč prostě ne? ;) A abys teda byla spokojená/nější i Ty, tak mu prostě řekni/ukaž, co chceš Ty, po čem toužíš (a možná jsi to nikdy neřekla ), třeba to pomůže. :andel:
Držím pěsti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.10.15 14:48
@Anonymní píše:
@LittleBoy co jsi zač? 8o Hodně dobrej psychoanalytik, temnější část mýho podvědomí nebo mě dokonce znáš? :think:

Ne, nejsem ani jedno a doufám, že se ani osobně neznámé :). Jsem jen ten, komu byl popis stavu ve kterém se nacházíš velice povědomý a blízký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.16 23:35

Taky pritele uz nemiluju. Posledni dobou citim lhostejnost a chvilema nenavist. Marne se snazim vzpomenout, co ze jsem to na nem videla. Citim se sama a hrozne mi chybi milovani, neha,laska.Ten muj to se mnou neumi vubec. Nemuzu s nim spat, zhnusil se mi. Chybi mi to, co uz od nej nechci. Spadly mi ruzove bryle a ja citove trpim ve vztahu, ktery me vysava.Jak z toho ven nevim.Uz nejde jen o nas dva…Snazim se zit a nemyslet na ten omyl - spatny vyber partnera.

• Citovat
  • Upravit
5808
26.2.16 23:46
@Anonymní píše:
Taky pritele uz nemiluju. Posledni dobou citim lhostejnost a chvilema nenavist. Marne se snazim vzpomenout, co ze jsem to na nem videla. Citim se sama a hrozne mi chybi milovani, neha,laska.Ten muj to se mnou neumi vubec. Nemuzu s nim spat, zhnusil se mi. Chybi mi to, co uz od nej nechci. Spadly mi ruzove bryle a ja citove trpim ve vztahu, ktery me vysava.Jak z toho ven nevim.Uz nejde jen o nas dva…Snazim se zit a nemyslet na ten omyl - spatny vyber partnera.
jsi teprve těhotná, nebo jak starý dítě máte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.16 23:56

Mame dvoulete dite. @Gosi

• Citovat
  • Upravit
2339
27.2.16 04:11
@Anonymní píše:
Aby toho ten partner pak nezačal mít dost a neřekl si „tak jo“ a někoho si nenašel. To by možná pak zakladatelka viděla, že vlastně není až takový ňouma a patřilo by jí to. Očividně se nudí a chce brát dětem tátu pro nic za nic. Asi se má moc dobře..

Potrebujes na nej zarlit - takovy si najde zenskou hned a ta se ho jen tak nevzda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
27.2.16 07:54

Tyhle diskuze mě dostávají. Co si holky myslíte, že vám tady ostatní poradí? Copak se tady najdou nějací odborníci na vztahy? Zajděte si do partnerské poradny, když už nevíte co dál. Tady vám stejně každá řekne něco jiného a nakonec je jen na vás, co si z toho vyberete. A přiznejme si, že si vyberete to, co se vám nejvíc hodí a udělala byste to tak či tak, nehledě na to, zda vám to někdo poradil. Tak k čemu to je. Máte své mozky, ne? Jak chcete vychovávat děti, když ani nejste schpné sami přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.16 08:23

@Ikente Maloktery chlap je schopny do poradny jit. Muj se my vysmal a poslal do haje.

• Citovat
  • Upravit
202
25.2.18 19:44

Ahoj, předem se omlouvám, že píšu s křížkem po funuse, ale třeba moje zkušenost pomůže někomu dalšímu.

Bejvalá mi po čtyřech letech řekla, že mě vidí už jen jako kamaráda. Vzhledem k tomu, jak se ke mě chovala půl roku před tím, jsem usoudil, že se chce rozejít, ale nemá na to. Tak jsem se s ní rozešel já. Pak si pár dnů sypala popel na hlavu, brečela a prosila, ať jí vezmu zpět a dám jí ještě jednu šanci.

A protože jsem ji pořád miloval, dostala druhou šanci. Po pár týdnech, který byly opravdu skvělý (bylo to, jako na začátku) se ke mě zase začala chovat podrážděně a odtažitě. Tuhle situaci jsem řešil už před tím, takže teď jsem to začal řešit o to víc, protože jsem nechtěl skončit jako kamarád. Dopadlo to tak, že mě to citově naprosto vysálo, přestal jsem ji milovat a ztratil jsem důvěru v naší jakoukoliv budoucnost.

Když to bylo fakt špatný (netěšil jsem se na ní, nechtěl jsem s ní trávit čas ve dvou), řekl jsem jí na rovinu, že bych ke štěstí s ní potřeboval více povídání (poslední rok mi většinou jen něco odsekla nebo mě nějak uzemnila), sem tam obejmout, políbit apod. Když mi na to řekla, že je taková a že pokud mi to vadí, ať si najdu jinou, tak jsem se s ní po pěti letech vztahu rozešel. A časem jsem opravdu našel jinou, se kterou jsem teď cca půl roku šťastnej. Snad se to nějak nepokazí ;).

Tak holky neblbněte a neříkejte chlapům, že je vidíte jako kamaráda. On chlap dokáže ustát hodně, ale tohle už je opravdu hazard s vaším vztahem, protože jakákoliv další krize/konflikt mu v makovici rozsvítí varovnej vykřičník, co mu říká: „Už jsem zase kamarád“. A pak to půjde do sr*ček ještě rychleji, než to šlo před tím. Takže si to nejdříve vyřešte v sobě, uvědomte si, co vám vztah s ním dává a naopak co vám bere. A pokud vám to bere tolik, že už s ním nedovedete být, řekněte mu, co je špatně/co vám chybí, ať se na tom dá pracovat. ;) A je jasný, že pokud vám něco chybí, je lepší to říct co nejdřív, než toho chlapa začnete vidět „jen“ jako kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.2.18 19:40

@Modesta : presne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie