Už nemůžu - antidepresiva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mišanila
6.6.13 07:32
@Vojtula píše:
promiň, ale myslím, že kecáš…jak je možné, že píšeš na PC, když tě tak kotroluje? A co dělá, že jste tak za vodou?

taky mám ten pocit, že jde o trola…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 07:33
@pikola píše:
Holky, tohle je jak ve spatnym hororu.. Videla jsi B film Noci s nepritelem?

ano viděla, je to jak o me podobne vit? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 07:38

@pampalin ANONYM B - Kousek za Prahou bydlíme… Kdyz jsem mi říkala, ze se v tomto vztahu necítím v pořádku, řekla jsem to hodne opatrne. Tak mi řekl, ze jsem tedy magor, psychopat a kr*** a jine sprosté veci :| rika vis co by za to jina zenska dala? aby mela to co ty? Ta by kmitala, uklizela a varila porad a azd atd… pak to vždy přejde a jako kdybych mu to neřekla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 07:40

@Mišanila no jedine kde neni kamera je záchod a vzhledem k tomu ze mám jabkovy telefon chodím na záchod a jsem na telefonu a nebo dělám, ze si občas zahrají hru nejaka a pak mazu historii v mobilu.

• Citovat
  • Upravit
1121
6.6.13 07:41
@Anonymní píše:
ano viděla, je to jak o me podobne vit? :(

nato, jak máš bohatého manžela, tak tvůj pravopis nic moc…pokud je takový perfekcionista, to mu nevadí, že píšeš takové hrubky, což trochu svědčí o tvé jednoduchosti? sorry, ale nemůžu si pomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
6.6.13 07:42

Jinak B, sice chapu, ze by jsi chtela mimino, ale takhle se k nemu uvazes jeste vic.
Chodila jsi nekdy do prace? Jedno reseni je, utect a postavit se na vlastni nohy, pokud on ma penize, tak bys asi bez koruny nesla, jen bys musela sehnat pravnika. Sama si uvedom, zda tohle je to, co doopravdy chces, trpet.
Pripominas mi jednu mladou jolku co tu jednu dobu vykrikovala, jak ma super bohateho manzela, vzal si ji hned po plnoletosti a taky ji dost ovladal.
Co internet, ten ti nekontroluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.13 07:45

@Vojtula o tom internetu jsem psala, uz jsem na WC v mobilu a nebo říkám, zd hraju hry, ci se neco učím vzhledem k tomu, ze dodelavam dálkové skolu, to je místo kam mohu i bez nej jednou měsíčně do skoly. Ale to mi letos uz taky konci. Ma nejake nemovitosti, obchody s hodinkami a šperky, banku, netove servery… Všechno nevím.

• Citovat
  • Upravit
1121
6.6.13 07:45
@pikola píše:
Jinak B, sice chapu, ze by jsi chtela mimino, ale takhle se k nemu uvazes jeste vic.
Chodila jsi nekdy do prace? Jedno reseni je, utect a postavit se na vlastni nohy, pokud on ma penize, tak bys asi bez koruny nesla, jen bys musela sehnat pravnika. Sama si uvedom, zda tohle je to, co doopravdy chces, trpet.
Pripominas mi jednu mladou jolku co tu jednu dobu vykrikovala, jak ma super bohateho manzela, vzal si ji hned po plnoletosti a taky ji dost ovladal.
Co internet, ten ti nekontroluje?

holky, opravdu jí věříte? kdyby jí tak kontroloval tak se nepřihlásí, ani přes ten „jabkovy telefon“ a nějak jsem nepochopila, co jsi dělala pro ELLE a VOGUE? Víš, mám dojem že i Ty modelky musí umět pravopis…spíš je mi líto zakladatelky, přišla sem řešit problém a ona ho fakt má…rodina manžela je šílená, to se neddá dlouhodobě vydržet a pak sem vleze někdo se svojí pohádkou…a už se věnuje pozornost takové prasečině :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.13 07:49

ANONYM B - za pravopis se omlouvám vždy rychle neco tukam na tom mobilu, abych to hlavne rychle napsala, jsem pod tlakem a pak zmatkuji. Jinak prosím opravdu nechci diskuzi o nejakem trolovi, ci co. Pokud mi nevěříte, nic s tim neudělám, dal si v tom mohu sama s léky zvladam to uz na te nejhorší úrovni uz přes rok a taky sama, myslíš, ze to půjde i dal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 07:51

@pikola s tim mobilem to mám relativne jakstak, protože do nej leze uz přes rok a nikdy nic nenašel, takže je na tom jeste dobre. Jinak mazu historii…

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
6.6.13 07:54
@Anonymní píše:
ANONYM B - za pravopis se omlouvám vždy rychle neco tukam na tom mobilu, abych to hlavne rychle napsala, jsem pod tlakem a pak zmatkuji. Jinak prosím opravdu nechci diskuzi o nejakem trolovi, ci co. Pokud mi nevěříte, nic s tim neudělám, dal si v tom mohu sama s léky zvladam to uz na te nejhorší úrovni uz přes rok a taky sama, myslíš, ze to půjde i dal.

Na internetu si spousta lidí vymýšlí a tvůj příběh vypadá podivně, to je celé. Ale může se to i stát.
Místo do školy si zajeď na krizové centrum a tam se poraď, na internetu najdeš kontakty. Pokud máš mobil, tak ten ti snad kontrolovat nemůže ne? Tak si zavolej na linku pomoci, když je v práci a zjisti si informace, kam můžeš jít, jak s rozvodem, penězma atd.
Vždycky je nějaká cesta jak se můžeš osvobodit. Jinak budeš otrokem navěky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 07:57

ANONYM B - pardon, ze jsem sem lezla. To, ze uz musela se, alespon castecne vypsat je silene. Dal budu mít svůj problém. Chapu, pulka neveri, pro protože se o takovýhle věcech vůbec nemluví. A navíc kdo by se s tim chlubil, ze?! Znam jeste o jednom vztahu, kde to funguje velmi podobne. Vzdávam to tady. VSEM Vám přeji zdrave, šťastné deti, a jen same radosti! Měj te se holky.

• Citovat
  • Upravit
1121
6.6.13 08:04
@Anonymní píše:
ANONYM B - pardon, ze jsem sem lezla. To, ze uz musela se, alespon castecne vypsat je silene. Dal budu mít svůj problém. Chapu, pulka neveri, pro protože se o takovýhle věcech vůbec nemluví. A navíc kdo by se s tim chlubil, ze?! Znam jeste o jednom vztahu, kde to funguje velmi podobne. Vzdávam to tady. VSEM Vám přeji zdrave, šťastné deti, a jen same radosti! Měj te se holky.

no, ani se mi to nechce už komentovat…když jsi tak nešťastná a v takové krizi, tak proč teď sedíš na záchodě a píšeš nám tu a nepřemýšlíš, jak z toho ven? Proč když je manžel v práci, tak se nesbalíš a neodejdeš? Že by byl nešťastný? A to že Tě tedy bije a shazuje ze schodů je v poho…no jen doufám, že to dítě mít s ním nebudeš…co by z něho vyrostlo…a klidně mne ostatní ukamenujte…a manželovi není divné, že sedíš hodinu a půl na záchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35957
6.6.13 08:05
@Anonymní píše:
ANONYM B - pardon, ze jsem sem lezla. To, ze uz musela se, alespon castecne vypsat je silene. Dal budu mít svůj problém. Chapu, pulka neveri, pro protože se o takovýhle věcech vůbec nemluví. A navíc kdo by se s tim chlubil, ze?! Znam jeste o jednom vztahu, kde to funguje velmi podobne. Vzdávam to tady. VSEM Vám přeji zdrave, šťastné deti, a jen same radosti! Měj te se holky.

Holky ti asi neveri, protoze o tom pises jako by se vlastne nic nedelo, stejne s tim asi nechces nic delat. Pokud by jsi chtela, myslim, ze ti jsou lidi zde ochotni pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
6.6.13 08:11
@pikola píše:
Holky ti asi neveri, protoze o tom pises jako by se vlastne nic nedelo, stejne s tim asi nechces nic delat. Pokud by jsi chtela, myslim, ze ti jsou lidi zde ochotni pomoct.

souhlasím…můžeš mít syndrom týrané ženy, a proto s tím nejsi schopná nic dělat…ale to my těžko na dálku posoudíme…takhle prostě Ti můžeme, ale nemusíme věřit a já za sebe…sorry, ale nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí