Už nemůžu - antidepresiva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
10.6.13 10:01

@Gina108
Teeda, hodne vostrej prispevek :lol: Sice jinymi slovy, ale souhlasim s tebou, jen mi prijde trochu drsny uz ted premejslet o alimentech, vzdycky je lepsi snazit se naprd zachranit a vylepsit to, co je :mrgreen:
Jinak zakladatelko uz si dlouho nenapsala, jak ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
11.6.13 07:36

No mne by zajímal i Anonym B, co žije ve zlaté kleci…copak s ní je, že by jí to přestalo bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.6.13 08:59

@Vojtula
Holky, myslíte, že to není pravda? Protože jestli to tak skutečně je, jak Anonym B píše, tak by se jí tímhle asi zrovna moc nepomohlo…
I když je mi taky divný, že může sedět třeba hodinu na záchodě a psát, když jsou kamery všude, takže je vidět, že jde na WC a sedí tam tak dlouho. Určitě by na to
ten její chlap přišel. Nevím, co si o tom myslet :nevim:. Čímž ale netvrdím, že takovýhle tyrani prostě existujou :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 09:14

Měla jsem jít v pondělí ( vcera ) do toho centra na terapii. Jenže vzhledem k tomu, ze jsem musela ve čtvrtek na potohovost, protože jsem měla nehodu a mám natrzene vazy v rameni a jsem po operaci, takže musím ležet v teple. A to zhruba 3tydnx. Takže se musím objednat na novy termín. Anonym B

• Citovat
  • Upravit
4336
11.6.13 09:17

A co se Ti stalo tentokrát, jak nehodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 09:20

@pampalin Abych to objasnila na telefonu byt muzu, dámy. Na záchodě kamery nejsou a kdyz lezim v posteli, tak řeknu, ze hraju hry. A kdyz mobil kontroloval, tak v něm nikdy nic nenašel a historii netu mazu a nechávám jen vybrané stránky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.13 09:21

@pampalin asi jsem tak namáhala rameno, ze se pak udělala nejaky spatny pohyb a nevydrželo to.

• Citovat
  • Upravit
4336
11.6.13 11:04
@Anonymní píše:
@pampalin asi jsem tak namáhala rameno, ze se pak udělala nejaky spatny pohyb a nevydrželo to.
@Anonymní píše:
@pampalin asi jsem tak namáhala rameno, ze se pak udělala nejaky spatny pohyb a nevydrželo to.

Víš co, ono se není čemu divit, opravdu to zní neuvěřitelně. Jak dlouho jsi s tím člověkem? Chtěla jsem napsat mužem nebo chlapem, ale on není ani jedno z toho.
A ještě Ti napíšu tohle. My se hmotně nemáme ani z desetiny tak, jako vy. Přišli jsme o dítě v půlce těhotenství, já se léčím z depresí, přítel má osteoporozu a fibromyalgii. Ale máme jeden druhého a zdravého raubíře, a to je víc, než mít desetitisíce v peněžence. Zkus popřemýšlet, co je pro člověka v životě prioritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 12:42

@pampalin Přes 3 roky. Vím co to je přijít o díte v půlce těhotenství přišla jsem o dvojčata. V půlce tehotenstvi. Snad se z toho brzy dostaneš! Je dobre, ze mate jeden druhého-to je to nejcennější!

• Citovat
  • Upravit
4336
11.6.13 13:43

Vidíš, tak s tím sakra už něco udělej a jdi od něj pryč. Dovedeš si představit, že tohle všechno, co zažíváš Ty, by zažívaly i vaše děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 13:51

Dovedu a nevypadalo by to moc hezky asi…posledních par dni je hodnejsi.

• Citovat
  • Upravit
4336
11.6.13 13:57

To snad nic neznamená, že je hodnější. Ale promiň, já už Ti asi fakt nevěřím. Teď jsi psala, že jsi přišla o dvojčátka v půlce těhotenství. Ale na začátku diskuse jsi psala, že jste přišli o miminko ve 14tt. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 15:21

@pampalin to bylo prvni tehotenstvi… Prodělala jsem dve jeste mám fotku z UTZ jestli chces :cert: :(

• Citovat
  • Upravit
4336
11.6.13 15:33

Ne, nechci, promiň, už se mi fakt nechce se v tom rejpat. Jsi děsně nešťastná, tady na mě hrozíš a doma nemůžeš nic? Prostě už nevěřím, přijde mi, že si vymýšlíš dál a dál samé báchorky. Ale je to Tvoje věc. Radím Ti jedno - vyhledej psychiatra, a to co nejdřív, ať už je to ve skutečnosti tak anebo onak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.13 19:00

Ahoj holky, tady je opět zakladatelka. Tak se v pátek stavila moje kamarádka, kterou jsem hrozně moc dlouho neviděla a svěřila jsem se jí. Ona je zdravotní sestra a od antidepresiv mě odradila stejně jako vy. Ale jelikož viděla jaký mám kruhy pod očima a melu z posledního, dala mi 2 prášky na spaní, které užívala i ona. Jmenují se stilnox a jsou jen na předpis. Varovala mě, ať si ale obstarám někoho, kdo bude v noci vstávat k dětem, protože tohle je fakt síla. a tak jsem volala mamce, jestli má v sobotu volno a nevzala by si dceru na víkend a mamka souhlasila. Manžela jsem postavila před hotovou věc. Vymyslela jsem si, že mi volal doktor, že výsledky krve jsou špatný a že budu muset hodně odpočívat atd(Byla jsem totiž týden před tím na odběrech). No a manžel souhlasil, že se o syna postará. Vzala jsem si v 6 večer prášek a šla spát. Manžel dostal instrukce ať mě nebudí. Vstávala jsem až druhý den ve 3 hodiny odpoledne. Bylo to úžasný. Vstávala jsem jen 1× na záchod a ani nevím, jak jsem došla tam a zpátky…Odpočinula jsem si neskutečně a manžel se od té doby klepe strachy o mé zdraví a pomáhá mi. Snad mu to vydrží. Vím, že to ode mě bylo hnusný, ale on si taky nebere servítky. A tchýně? Na tu jsem tchánovi prásknula, že chrápe do 1 hodiny odpoledne, takže to, že je unavená si vymýšlí a tchán si ji dal dokupy a ona se se mnou moc nebaví. Takže vše zlé je k něčemu dobré. Uvidíme jak to bude do budoucna. Jinak sem jezdí každý den moje setra po práci(sice je to kolem 6.večer),ale snaží se mi taky pomoc. Vezme si dceru a hrají si spolu venku na písku a já se v klidu navečeřím. Moc jsem za to všechno vděčná. Moc vám děkuju za dodání alespoň trochu odvahy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex