Už nemůžu - antidepresiva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
6.6.13 09:25

Anonym B. proč hospitalizaci?

• Citovat
  • Upravit
29577
6.6.13 09:30

Všem kdo nechápe pojem hospitalizace ( léčba duše) : vytržení z prostředí, kde žije, v čem žije, proč tak žije, skupinová a individuální sezení, hloubkový rozbor poblému a hledání řešení, uvědomění si sama sebe, toho, co je a vyvolává problé m, hledání cesty ven. Dokud je člověk tam, kde je, v čem je, tak to řešení nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
6.6.13 09:35

No a chteji ji hospitalizovat aby ji odtrhli od manzela, nebo kvuli dusevnim problemum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.13 09:36

@Bunny puella bohužel jsem pred tim žila jeste s jedním člověkem a od toho jsem utekla kdyz me prevezli do nemocnice se zlomenymi 2 žebry a předtim jeste jeden a ten me riznul nožem do krku asi fakt mám štěstí na blbce… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 09:40
@Bunny puella píše:
Anonym B. proč hospitalizaci?

No abych vlastne 5tydnu strávila v tom zařízení a bylo by tam zhruba další 5 lidi a my bychom spolu diskutovali o těch problémech a pomáhali bychom se o problémech bavit. Anonym B

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 09:41

@pikola doufám, ze kvuli obojím ale více snad duši ;)

• Citovat
  • Upravit
29577
6.6.13 09:41

@pikola JÁ SI MYSLÍM, ŽE TO JDE RUKU V RUCE, NE? S ním za zády nejspíš těžko vyřeší to, co se děje v její duši. Právě proto se lidi hospitalizují, aby se oprostili od základního problému zvenčí a mohli řešit problém uvnitř. Sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35967
6.6.13 09:43
@Anonymní píše:
@Bunny puella bohužel jsem pred tim žila jeste s jedním člověkem a od toho jsem utekla kdyz me prevezli do nemocnice se zlomenymi 2 žebry a předtim jeste jeden a ten me riznul nožem do krku asi fakt mám štěstí na blbce… :,(

Ono to nebude jen v chlapech, ale v tom, jakym stylem si ty partnery ty vybiras. Na hospitalizaci bez, vem si taxika, doma nech vzkaz, ze jsi se jela lecit a bez. On to prezije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.6.13 09:46
@Anonymní píše:
@Bunny puella bohužel jsem pred tim žila jeste s jedním člověkem a od toho jsem utekla kdyz me prevezli do nemocnice se zlomenymi 2 žebry a předtim jeste jeden a ten me riznul nožem do krku asi fakt mám štěstí na blbce… :,(

hrozný

Děkuju za vysvětlení, proč hospitalizace. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31744
6.6.13 09:49

To jsem presne tusila, ze se tu ukazi neverici Tomasove, ale to, ze pro nas je to mimo realitu, to ze my nechapeme, ze nekdo v tomhle zije neznamena, ze to neni, ze takove zeny nejsou.
To s tim pravopisem bylo trapny a nemistny, taky pisu z mobilu a kolikrat dokazu napsat poradny bludy

I kdyby to pravda nebyla, porad je to pro me pouceni, ze si nemam stezovat a muzu byt rada za chlapa co mam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.6.13 09:58
@mari1912 píše:
To jsem presne tusila, ze se tu ukazi neverici Tomasove, ale to, ze pro nas je to mimo realitu, to ze my nechapeme, ze nekdo v tomhle zije neznamena, ze to neni, ze takove zeny nejsou.
To s tim pravopisem bylo trapny a nemistny, taky pisu z mobilu a kolikrat dokazu napsat poradny bludyI kdyby to pravda nebyla, porad je to pro me pouceni, ze si nemam stezovat a muzu byt rada za chlapa co mam ;-)

souhlasím!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 10:01

Anonym B - v to pondělí tam určitě půjdu a zeptám se co doporučiji, jake jsou moznosti atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.13 10:01

@mari1912 děkuji za podporu!!! Anonym B.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
6.6.13 10:08
@mari1912 píše:
To s tim pravopisem bylo trapny a nemistny, taky pisu z mobilu a kolikrat dokazu napsat poradny bludyI kdyby to pravda nebyla, porad je to pro me pouceni, ze si nemam stezovat a muzu byt rada za chlapa co mam ;-)

Taky píšeš i kdyby to pravda nebyla, takže se připojuješ k nevěřícím Tomášům. To, že pochybuji o pravdivosti není proto, že se to nemůže stát, dějou se úplně neuvěřitelné věci, ale proto, jak se zakladatelka projevuje.

A markyskovi nebo jak se jmenovala tady taky spousta lidí věřila, prostě takoví lidi na internetu jsou a s tím je třeba počítat.

• Citovat
  • Upravit
16666
6.6.13 10:10
@pikola píše:
Ono to nebude jen v chlapech, ale v tom, jakym stylem si ty partnery ty vybiras. Na hospitalizaci bez, vem si taxika, doma nech vzkaz, ze jsi se jela lecit a bez. On to prezije.

moc nevim o cem je tu rec, ale s timhle souhlasim :potlesk: :potlesk: :potlesk: bohuzel tyrane zeny si vzdy zase a opet budou hledat stejne chlapy. zajimalo by me v cem dotycna vyrustala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí