Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Gina108
Teeda, hodne vostrej prispevek
Sice jinymi slovy, ale souhlasim s tebou, jen mi prijde trochu drsny uz ted premejslet o alimentech, vzdycky je lepsi snazit se naprd zachranit a vylepsit to, co je ![]()
Jinak zakladatelko uz si dlouho nenapsala, jak ti je??
No mne by zajímal i Anonym B, co žije ve zlaté kleci…copak s ní je, že by jí to přestalo bavit?
@Vojtula
Holky, myslíte, že to není pravda? Protože jestli to tak skutečně je, jak Anonym B píše, tak by se jí tímhle asi zrovna moc nepomohlo…
I když je mi taky divný, že může sedět třeba hodinu na záchodě a psát, když jsou kamery všude, takže je vidět, že jde na WC a sedí tam tak dlouho. Určitě by na to
ten její chlap přišel. Nevím, co si o tom myslet
. Čímž ale netvrdím, že takovýhle tyrani prostě existujou
!
Měla jsem jít v pondělí ( vcera ) do toho centra na terapii. Jenže vzhledem k tomu, ze jsem musela ve čtvrtek na potohovost, protože jsem měla nehodu a mám natrzene vazy v rameni a jsem po operaci, takže musím ležet v teple. A to zhruba 3tydnx. Takže se musím objednat na novy termín. Anonym B
@pampalin Abych to objasnila na telefonu byt muzu, dámy. Na záchodě kamery nejsou a kdyz lezim v posteli, tak řeknu, ze hraju hry. A kdyz mobil kontroloval, tak v něm nikdy nic nenašel a historii netu mazu a nechávám jen vybrané stránky.
@pampalin asi jsem tak namáhala rameno, ze se pak udělala nejaky spatny pohyb a nevydrželo to.
@Anonymní píše:
@pampalin asi jsem tak namáhala rameno, ze se pak udělala nejaky spatny pohyb a nevydrželo to.
@Anonymní píše:
Víš co, ono se není čemu divit, opravdu to zní neuvěřitelně. Jak dlouho jsi s tím člověkem? Chtěla jsem napsat mužem nebo chlapem, ale on není ani jedno z toho.
A ještě Ti napíšu tohle. My se hmotně nemáme ani z desetiny tak, jako vy. Přišli jsme o dítě v půlce těhotenství, já se léčím z depresí, přítel má osteoporozu a fibromyalgii. Ale máme jeden druhého a zdravého raubíře, a to je víc, než mít desetitisíce v peněžence. Zkus popřemýšlet, co je pro člověka v životě prioritou.
@pampalin Přes 3 roky. Vím co to je přijít o díte v půlce těhotenství přišla jsem o dvojčata. V půlce tehotenstvi. Snad se z toho brzy dostaneš! Je dobre, ze mate jeden druhého-to je to nejcennější!
Vidíš, tak s tím sakra už něco udělej a jdi od něj pryč. Dovedeš si představit, že tohle všechno, co zažíváš Ty, by zažívaly i vaše děti???
Dovedu a nevypadalo by to moc hezky asi…posledních par dni je hodnejsi.
To snad nic neznamená, že je hodnější. Ale promiň, já už Ti asi fakt nevěřím. Teď jsi psala, že jsi přišla o dvojčátka v půlce těhotenství. Ale na začátku diskuse jsi psala, že jste přišli o miminko ve 14tt. ![]()
@pampalin to bylo prvni tehotenstvi… Prodělala jsem dve jeste mám fotku z UTZ jestli chces
![]()
Ne, nechci, promiň, už se mi fakt nechce se v tom rejpat. Jsi děsně nešťastná, tady na mě hrozíš a doma nemůžeš nic? Prostě už nevěřím, přijde mi, že si vymýšlíš dál a dál samé báchorky. Ale je to Tvoje věc. Radím Ti jedno - vyhledej psychiatra, a to co nejdřív, ať už je to ve skutečnosti tak anebo onak.
Ahoj holky, tady je opět zakladatelka. Tak se v pátek stavila moje kamarádka, kterou jsem hrozně moc dlouho neviděla a svěřila jsem se jí. Ona je zdravotní sestra a od antidepresiv mě odradila stejně jako vy. Ale jelikož viděla jaký mám kruhy pod očima a melu z posledního, dala mi 2 prášky na spaní, které užívala i ona. Jmenují se stilnox a jsou jen na předpis. Varovala mě, ať si ale obstarám někoho, kdo bude v noci vstávat k dětem, protože tohle je fakt síla. a tak jsem volala mamce, jestli má v sobotu volno a nevzala by si dceru na víkend a mamka souhlasila. Manžela jsem postavila před hotovou věc. Vymyslela jsem si, že mi volal doktor, že výsledky krve jsou špatný a že budu muset hodně odpočívat atd(Byla jsem totiž týden před tím na odběrech). No a manžel souhlasil, že se o syna postará. Vzala jsem si v 6 večer prášek a šla spát. Manžel dostal instrukce ať mě nebudí. Vstávala jsem až druhý den ve 3 hodiny odpoledne. Bylo to úžasný. Vstávala jsem jen 1× na záchod a ani nevím, jak jsem došla tam a zpátky…Odpočinula jsem si neskutečně a manžel se od té doby klepe strachy o mé zdraví a pomáhá mi. Snad mu to vydrží. Vím, že to ode mě bylo hnusný, ale on si taky nebere servítky. A tchýně? Na tu jsem tchánovi prásknula, že chrápe do 1 hodiny odpoledne, takže to, že je unavená si vymýšlí a tchán si ji dal dokupy a ona se se mnou moc nebaví. Takže vše zlé je k něčemu dobré. Uvidíme jak to bude do budoucna. Jinak sem jezdí každý den moje setra po práci(sice je to kolem 6.večer),ale snaží se mi taky pomoc. Vezme si dceru a hrají si spolu venku na písku a já se v klidu navečeřím. Moc jsem za to všechno vděčná. Moc vám děkuju za dodání alespoň trochu odvahy. ![]()