Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky díky
ona všechna miminka jou krásná, hlavně, že jsou zdravá ![]()
fly jj, to jsem nejdřív řešila také, jestli dám jméno univerální či čistě arabské..nakonec vyhrála arabská - Karim bylo moje vysněné klučičí jméno
já jsem ještě mohla vybírat mezi bibl.jménama a tam je jich dost použitelných a v Egy se používají často - Daniel, Martin, Filip, Samuel..ale nevím, jestli tato jdou použít i u muslimů ![]()
mít muže muslima, tak se kluci jmenují Omar a Marwuan
ty jdou krásně skloňovat a jsou to silná jména ![]()
ale holčičí se vybírají jednoduššeji, tam je opravdu velký výběr krásných jmen..Jasmína je např.krásný holčičí jméno, co jde i u nás ![]()
Tak se ti fly taky omlouvám, fotky máš krásný.Teda nechápu tě, já bych prostě jela do čech, když už tak aspoń porodit. Jenom jsi prostě psala tak zmateně že jsem nabyla dojmu že si vymýšlíš. Budu ti určitě držet pěsti
Eshta: Jasminka je moc hezke, ale znam hodne ceso-egyptskych paru s dcerami s timhle jmenem…Ja jsem teda vzdycky chtela Victorii, ale zase musim respektovat prani manzela a ten samozrejme chce, aby jmeno bylo i muslimske.U chlapecka jako jmena jako Mohamed,Ahmed, Ayman a pod. neprichazi v uvahu. Ja bych chtela i aby z jmena nebylo hned poznat k jake nabozenske skupine nalezi…treba Sara je i hebrejske jmeno…Jo u holcicek je obrovsky vyber…u kluka me fakt napada jenom ten Adamek ( je to i v Cechach a navic jmeno i krestanske) No uvidime, casu na premysleni jeste dosti.
Jinak te musim varovat, pred 3 dny jsem klekala kosu a ted uz druhym dnem je tu vedro na chcipnuti........uffffff
eshta:Jinak ted hledam jeste jmena na internetu a nasla jsem Kamil- dokonaly…to se mi ale moc nelibi
Daniel- vzdelany
fly-ash píše:
eshta:Jinak ted hledam jeste jmena na internetu a nasla jsem Kamil- dokonaly…to se mi ale moc nelibi
Daniel- vzdelany
jj, Kamil byla jedna z mých variant, když jsem na chvíli vyměkla a začala hledat ne typicky arab.jmeno a Kamil bylo nejvíc podobné Karimovi ![]()
naše jména jsou zase použitelná jak muslimama tak i křesťanama, takže ani v Egy nepoznají k jaké víře se hlásíme ![]()
pro dvojčátka jsme měli jednu dobu variantu Tamer a Samer
Čuk a Gek
Bolek a Lolek
a skoro jsem jim je dala, ale pár dní před porodem jsem se rozhodla pro Youssefa a jsem ráda
říkáme mu Youss, Youssínek ![]()
jj, vím, že je tam už vedro ![]()
Eshta: Samer a Tamer to je taky pekny
Me by se libil i Ismael, ale to u nas fakt neni.
Dobra volba pro Egypt nepoznat k jakemu nabozenstvi se hlasime…prinasi to dost casto problemy…
fly: Ismaela má moje kamarádka - má děti - Samaya a Ismael
moje máma protáčela na jméno Ismael oči
teda ona je protáčela i na Youssefa, ale už si zvykla
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
holky to jsou jména že bych si je ani nezapamatovala![]()
a máme tam i lepší ![]()
eshta píše:Kamča.dalmatinka píše:a máme tam i lepší
holky to jsou jména že bych si je ani nezapamatovala![]()
bych musela dítěti pořídit to tričko s jménem ![]()
fly na FB můžeš album ukázat i lidem, co na FB nejsou
stačí otevřít určité album a zkopírovat na konci stránky odkaz, kde je napsáno sdílejte toto album s ostatními pomocí tohoto veřejného odkazu a vložíš ten odkaz, který je na konci stránky ![]()
pošli mi please ten odkaz
jestli se ti to nechce psát sem, tak mi ho písni jako zprávu do mého profilu ![]()
![]()
Kamca.dalmat: ![]()
eshta: Dobrej napad..uz jsem ti to odeslala…vse tady od nas,akorat album z pouste jsem poslala jen jedno- pro predtsavu ![]()
fly fotečky parádní
sluší ti to a jsi neuvěřitelně opálená
taky jsem ti poslala odkaz na fotečky ![]()
Já bych taky chtěla odkaz na album s tím nádobím
prosím prosím…