Už nevím, co jíst - pzn. Egypt!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
17.4.11 14:27

flysh takle to album nejde.Musela by si si nás přidat do přátel.Pokud chceš přidej si mě.xxxxxxxxx

Příspěvek upraven 17.04.11 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.4.11 14:28

flysh a pokud je to ravda tak se omlouvám,ale je fakt že pár věcí prostě nesedělo a nedivim se že už je tu trochu podezřívavost nad nováčkama se zvláštním osudem proto že už tu pár vykuku bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.4.11 14:28
Kamča.dalmatinka píše: škoda že tu nemáš fota,sem chtěla číhnout jak vypadá tvuj egyptan :oops: :lol:fly už asi nenapíše a přitom je připojena
:mrgreen: já tu jsem jen krátce a nikam jsem si fotky zatím nedávala..jen v profilu můžeš vidět dvojčata :wink: ono to není ani moc zajímavý - no chlap no :lol:
mi to neva, klidně vám ho sem hodím..foto se starším klukem ve 14ti měs :wink:

Příspěvek upraven 18.04.11 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.4.11 14:31

fly tak se omlouvám, já na FB nejsem , takže přístup k albům nemám :wink:
bylo mi jen pár věcí divných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65431
17.4.11 14:31

Eshta----manžel fešák a malej je překrásnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.4.11 14:33

Kamca.dalmat: Pozadavek odeslan…tak se prosim te podivej na vsechny alba i datumy kdy byli pridany…

Chapu, ze podezrivavost je…muj pribeh neni „normalni“ ale proc hned nekoho napadat ze lzi…
Ja jsem opravdu jen hledala zkusenosti holek co si prosli podobnyma vecma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.4.11 14:34

Eshta: Hodila bych par fotek sem, ale jsou ve velkem formatu a nemam tak rychle pripojeni takze by to trvalo fakt dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.4.11 14:36
fly-ash píše:
Eshta: Hodila bych par fotek sem, ale jsou ve velkem formatu a nemam tak rychle pripojeni takze by to trvalo fakt dlouho

A jak to teda vidíš jinak? Opravdu nebezpečí v ČR je tak velké, že porodit a žít na zapadlé vesničce v Egyptě je riziko menší? Jak se na to dívá tvůj muž?

• Citovat
  • Upravit
48576
17.4.11 14:38

ano omlouvám se ještě jednou a potvrzuji že je to egypt a konec světa a že je vše pravda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.4.11 14:39

fešáci oba :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.4.11 14:40
fly-ash píše:
Chapu, ze podezrivavost je…muj pribeh neni „normalni“ ale proc hned nekoho napadat ze lzi…
Ja jsem opravdu jen hledala zkusenosti holek co si prosli podobnyma vecma…

fly koukej, znova se omlouvám..ale stojím si za tím že, pokuď žiješ tam kde jsi, tak mi příjde se zaobírat jídlem malichernost..a když tak si můžeš uvařit v podstatě co budeš chtít sama :wink:
jedna z věcí, co mi přišla divná je, že ti vůbec nedochází, že budeš mít za chvíli dítě a budeš muset řešit dostatečnou pediatr.péči, očkování, výbavu, prostě celkový zabezpečení pro dítě.. a já sama vím, jak to v takových vesnicích vypadá a že to tam tedy není vůůůůbec jednoduché pro cizinku Evropanku k normálnímu žití :wink:
a 20liber je za internet pakatel, to slyším poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.4.11 14:42

Sieta.m: Muj muz by take rad do Cech, zili jsme tam spolu na Mostecku rok…Nebezpeci samozrejme je…mam z toho strach, ale snad to zvladnem.Nejsem prvni ani posledni…A Bila masajka na tom byla mnohem hur…dle toho to tady muzu nazyvat civilizaci :-D

Nasla jsem si dobreho doktora v Tante, je velmi znami a ma vse potrebne vybaveni. Klinika je cista a pekna, navic mluvi perfektne anglicky takze i jazykova bariera odpada. Manzelovo sestra u nej rodila dvakrat a nemuze si ho vynachvalit. ( je to sice jina mentalita, ale po navsteve mnoha doktoru tady v Eg. se u nej citim nejlip )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.4.11 14:44

kamca.dalmat: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.4.11 14:44

sr, děti se hlásej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.4.11 14:47

Eshta: ja to samozrejme resim…neznamena, ze kdyz jsem o tom konkretne nezalozila diskuzici, ze o tom nepremyslim.
Vybava a vse potrebne se da nakoupit v Tante,manzel ma dost casu aby se o financni stranku postaral.Horsi je to s tou pediatrii, nad tim premyslim porad a ockovanim a podobnym vecem..uz jsem se na to ptala manzela jak to tady chodi,ale on k tomu nic nevi..Vsechno si holt budu muset pohlidat sama a sehnat info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí