Už si doma přitápíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
590
4.10.20 21:42
@Leenvecka píše:
Jsem v panelaku a uz topim, jsem zvykla tu mit tak 24°-25° ve 22° bych klepala kosu. Ted jsem byla u nasich a jeste netopi, tak jsem si zabrala primotop a v pokojicku jsem si proste zatopila aby mi bylo teplo, hlavne na noc. Spat v zime nesnasim.

My máme 16 stupňů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
4.10.20 21:44
@Tinunka píše:

Tý jo, tak to je pořádná kosa… to jsme teda nikdy neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.10.20 21:45

Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
4.10.20 21:46
@Tinunka píše:

To už je dost málo i na otuzilce myslím :lol: baráky no, měli bychom stejně vypnout kotel. Tak to se ti vůbec nedivím. Já mám na spaní zimu ráda, venku se člověk zahřeje a ta zima je jiná, ale vymrzlej barak ten jde do kosti. Kdy bude opravenej kotel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
4.10.20 21:48

@zuza92 zejo! taky nechapu lidi co maj okolo 20°… moje idelani provozni teplota je 25-30° ale chapu ze ted v zime je to trosku neekonomicky.

@Tinunka pri 16° si musim brat na noc cepici jinak bych neusla a bolela by me rano z chladu hlava. 25° idealni teplota pro me. V lete (jsem severni okno ve spolubydleni) jsem mela i v jednu chvili 29° a to mi bylo asi nejlip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
4.10.20 21:50
@Tinunka píše:
Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu :nevim:

To se mi skoro až nechce věřit, že by někdo byl zvyklý na 16 stupňů… to je fakt hrozně málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.10.20 21:50

Nepřitápíme, normálně už topíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.10.20 21:52
@Tinunka píše:

Tak to už jenom svařák :lol:. Tak ať máte kotel co nejdřív v provozu. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
4.10.20 21:52

My už topíme dávno. Musím mít přesně 23° jinak nejsem spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
4.10.20 21:55

V červenci jak pršelo přes týden v kuse a vlhko tak jsme si taky zatopili :-) ať mi prádlo lépe schne. Topím si jak potřebuji. Jak klesne doma teplota pod 22st přítopíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
@Tinunka
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím :roll:

A kdyz ostatni topi a vy nemuzete, tak vam to pomuze jak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814

… my v domě ještě netopíme - máme tu stabilních 21-22°, v ložnicích 20° a to je pro nás ideální… Úplně upřímně, když spím v teple, tak mě pak bolí hlava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
4.10.20 21:56
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím :roll:

No ale to nic nemění na stupiditě dotazu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.10.20 22:00

@Cenarius @Kockazvysocan Nebrblejte :lol:. Řešej se tu jiný chochotiny tak proč bysme neřešili zrovna topení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.10.20 22:00
@Villanelle píše:
To už je dost málo i na otuzilce myslím :lol: baráky no, měli bychom stejně vypnout kotel. Tak to se ti vůbec nedivím. Já mám na spaní zimu ráda, venku se člověk zahřeje a ta zima je jiná, ale vymrzlej barak ten jde do kosti. Kdy bude opravenej kotel?

Ve středu by měl být opravený a koukala jsem, že zítra má pršet a bude kosa :roll: Na rok 2020 budu vzpomínat hodně dlouho celkové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný