Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Leenvecka píše:
Jsem v panelaku a uz topim, jsem zvykla tu mit tak 24°-25° ve 22° bych klepala kosu. Ted jsem byla u nasich a jeste netopi, tak jsem si zabrala primotop a v pokojicku jsem si proste zatopila aby mi bylo teplo, hlavne na noc. Spat v zime nesnasim.
My máme 16 stupňů ![]()
@Tinunka píše:
My máme 16 stupňů
Tý jo, tak to je pořádná kosa… to jsme teda nikdy neměli…
Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu ![]()
@Tinunka píše:
My máme 16 stupňů
To už je dost málo i na otuzilce myslím
baráky no, měli bychom stejně vypnout kotel. Tak to se ti vůbec nedivím. Já mám na spaní zimu ráda, venku se člověk zahřeje a ta zima je jiná, ale vymrzlej barak ten jde do kosti. Kdy bude opravenej kotel?
@zuza92 zejo! taky nechapu lidi co maj okolo 20°… moje idelani provozni teplota je 25-30° ale chapu ze ted v zime je to trosku neekonomicky.
@Tinunka pri 16° si musim brat na noc cepici jinak bych neusla a bolela by me rano z chladu hlava. 25° idealni teplota pro me. V lete (jsem severni okno ve spolubydleni) jsem mela i v jednu chvili 29° a to mi bylo asi nejlip.
@Tinunka píše:
Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu
To se mi skoro až nechce věřit, že by někdo byl zvyklý na 16 stupňů… to je fakt hrozně málo ![]()
@Tinunka píše:
My máme 16 stupňů
Tak to už jenom svařák
. Tak ať máte kotel co nejdřív v provozu. Držím palce ![]()
My už topíme dávno. Musím mít přesně 23° jinak nejsem spokojená ![]()
V červenci jak pršelo přes týden v kuse a vlhko tak jsme si taky zatopili
ať mi prádlo lépe schne. Topím si jak potřebuji. Jak klesne doma teplota pod 22st přítopíme ![]()
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím
A kdyz ostatni topi a vy nemuzete, tak vam to pomuze jak? ![]()
… my v domě ještě netopíme - máme tu stabilních 21-22°, v ložnicích 20° a to je pro nás ideální… Úplně upřímně, když spím v teple, tak mě pak bolí hlava ![]()
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím
No ale to nic nemění na stupiditě dotazu ![]()
@Cenarius @Kockazvysocan Nebrblejte
. Řešej se tu jiný chochotiny tak proč bysme neřešili zrovna topení ![]()
@Villanelle píše:
To už je dost málo i na otuzilce myslímbaráky no, měli bychom stejně vypnout kotel. Tak to se ti vůbec nedivím. Já mám na spaní zimu ráda, venku se člověk zahřeje a ta zima je jiná, ale vymrzlej barak ten jde do kosti. Kdy bude opravenej kotel?
Ve středu by měl být opravený a koukala jsem, že zítra má pršet a bude kosa
Na rok 2020 budu vzpomínat hodně dlouho celkové ![]()