Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jeste nemusime. Hodne dela, kde zijes. Novy, zatepleny barak na JM. Normalne vetrame. Jeste spavame pri otevrenem okne na mikro. A pres den nosime 3/4, kr. rukav. Topit zaciname prelom rijna/ listopadu. Az nan bude zima.
Nasi maji barak, tvarnice a zateplene druhy rok. Ale jim prochladne driv. Ziji na VM. Tam je vzdy trosku min stupnu, nez u nas.
Je ti doma zima, tak si pritop. Jak to maji jini, tak na to kasli.
Jediná Moje záchrana je dárek, který jsem dostala min.rok k Vánocům ![]()
Mikroplysove prostěradlo s povlečením.
Pod něj si vždy tak ráda zalezu ![]()
My už topime večer na 23 ‚C, když se netopi teplota je kolem 20‘ C v obýváku, v ložnici pak o 2 stupně méně.
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím
Tak asi kotel reklamovat, kdyz nefunguje.
@Kelsey píše:
Tak asi kotel reklamovat, kdyz nefunguje.
Však joooo už je to v řešení ![]()
My si už v bytě taky přitápíme. Moje optimální teplota je kolem 23. Tento víkend ale bylo teplo, tak kotel nejel.
Sme teda v byte, ale netopime. Zaprvé je jeste teplo a zadruhe nam topení jeste nejde ![]()
@Tinunka píše:
Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu
My topíme dřevem a dým fakt z komína neuvidíš. Sused topí nevím čím a krom dýmu, ucítíš i smrad. Na vesnicí fakt nejsou zvyklý na zimu, u nás už většina topí, ale podle dýmu to fakt nepoznáš. Někdo má i ve starém baráku plyn, někdo má dým tak světlý že nejde ani vidět. Nevím jak můžeš vědět kdo čím topí… ![]()
Jinak nechápu smysl diskuze, tou diskuzi ty bude víc teplo či co. Kdo může a je mu zima topí, komu zima není netopí. A někomu je zima, topit nemůže a netopí. Ale diskuzí si nijak nepomůžeš
![]()
@Kockazvysocan @Cenarius myslím, že tohle téma je zrovna aktuální. Začíná topná sezóna.
Lepší jak v červenci řešit dárky pod stromeček
Protivové ![]()
Jeste netopime. U nas se drzi teplota na 22,5. Jeste by to mohlo vydrzet, at usetrime ![]()
@Tinunka píše:
@Kockazvysocan @Cenarius myslím, že tohle téma je zrovna aktuální. Začíná topná sezóna.
Lepší jak v červenci řešitdárky pod stromeček: Protivové
Ty se budou řešit až za týden ![]()
Když jsem bydlela ještě u rodičů, tak se kotel zapínal při 17. 16 taky občas bylo, člověk si musel vzít svetr a nebo něco fyzicky dělat
. Vytápělo se max na 20. Díky tomu jsem do dnes zvyklá, kotel zapínám až když to klesne pod těch 20, ideál pro mě je tak 21. Bez svetru a punčoch v zimě vůbec nechodím.
@smajlik345 píše:
My topíme dřevem a dým fakt z komína neuvidíš. Sused topí nevím čím a krom dýmu, ucítíš i smrad. Na vesnicí fakt nejsou zvyklý na zimu, u nás už většina topí, ale podle dýmu to fakt nepoznáš. Někdo má i ve starém baráku plyn, někdo má dým tak světlý že nejde ani vidět. Nevím jak můžeš vědět kdo čím topí…
Jinak nechápu smysl diskuze, tou diskuzi ty bude víc teplo či co. Kdo může a je mu zima topí, komu zima není netopí. A někomu je zima, topit nemůže a netopí. Ale diskuzí si nijak nepomůžeš![]()
Vím čím sousedi topí však jsme vesnice a tady se nic neutají
Nepomůžu si ale aspoň se nenudím a zahřeju si prsty ![]()
@Bafonek píše:
Ty se budou řešit až za týden
Vanoce urcite zacnu resit driv, nez bude treba topit 😁.
Uz jsem si chystala seznam her do prace, ktere chci prikoupit. Kdyz je budu kupovat, tak nejaky seznam i pro moje deti a synovecky.