Už si doma přitápíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.10.20 22:01

Jeste nemusime. Hodne dela, kde zijes. Novy, zatepleny barak na JM. Normalne vetrame. Jeste spavame pri otevrenem okne na mikro. A pres den nosime 3/4, kr. rukav. Topit zaciname prelom rijna/ listopadu. Az nan bude zima.
Nasi maji barak, tvarnice a zateplene druhy rok. Ale jim prochladne driv. Ziji na VM. Tam je vzdy trosku min stupnu, nez u nas.
Je ti doma zima, tak si pritop. Jak to maji jini, tak na to kasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.10.20 22:02

Jediná Moje záchrana je dárek, který jsem dostala min.rok k Vánocům :mrgreen:
Mikroplysove prostěradlo s povlečením.
Pod něj si vždy tak ráda zalezu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
4.10.20 22:02

My už topime večer na 23 ‚C, když se netopi teplota je kolem 20‘ C v obýváku, v ložnici pak o 2 stupně méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.10.20 22:03
@Tinunka píše:
Přečtěte si to znovu. Když bych mohla topit, tak topím :roll:

Tak asi kotel reklamovat, kdyz nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.10.20 22:05
@Kelsey píše:
Tak asi kotel reklamovat, kdyz nefunguje.

Však joooo už je to v řešení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21648
4.10.20 22:10

My si už v bytě taky přitápíme. Moje optimální teplota je kolem 23. Tento víkend ale bylo teplo, tak kotel nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
4.10.20 22:13

Sme teda v byte, ale netopime. Zaprvé je jeste teplo a zadruhe nam topení jeste nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.10.20 22:15
@Tinunka píše:
Je mi divný, že když se tak dívám po okolí, tak vidím jen málo baráčků topit. Říkala jsem si jestli jsem jen já tak zimomřivá a kdyby kotel fungoval už topím.
Většina baráků je tu stará a topí dřevem a uhlím. To bych viděla z komínu dým.
Na vesnicí jsou asi zvyklý na zimu :nevim:

My topíme dřevem a dým fakt z komína neuvidíš. Sused topí nevím čím a krom dýmu, ucítíš i smrad. Na vesnicí fakt nejsou zvyklý na zimu, u nás už většina topí, ale podle dýmu to fakt nepoznáš. Někdo má i ve starém baráku plyn, někdo má dým tak světlý že nejde ani vidět. Nevím jak můžeš vědět kdo čím topí… :roll:
Jinak nechápu smysl diskuze, tou diskuzi ty bude víc teplo či co. Kdo může a je mu zima topí, komu zima není netopí. A někomu je zima, topit nemůže a netopí. Ale diskuzí si nijak nepomůžeš :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
590
4.10.20 22:15

@Kockazvysocan @Cenarius myslím, že tohle téma je zrovna aktuální. Začíná topná sezóna.
Lepší jak v červenci řešit dárky pod stromeček :lol: Protivové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
4.10.20 22:17

Jeste netopime. U nas se drzi teplota na 22,5. Jeste by to mohlo vydrzet, at usetrime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
4.10.20 22:17
@Tinunka píše:
@Kockazvysocan @Cenarius myslím, že tohle téma je zrovna aktuální. Začíná topná sezóna.
Lepší jak v červenci řešitdárky pod stromeček: Protivové :roll:

Ty se budou řešit až za týden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.10.20 22:18

Když jsem bydlela ještě u rodičů, tak se kotel zapínal při 17. 16 taky občas bylo, člověk si musel vzít svetr a nebo něco fyzicky dělat :D. Vytápělo se max na 20. Díky tomu jsem do dnes zvyklá, kotel zapínám až když to klesne pod těch 20, ideál pro mě je tak 21. Bez svetru a punčoch v zimě vůbec nechodím.

• Citovat
  • Upravit
590
4.10.20 22:20
@smajlik345 píše:
My topíme dřevem a dým fakt z komína neuvidíš. Sused topí nevím čím a krom dýmu, ucítíš i smrad. Na vesnicí fakt nejsou zvyklý na zimu, u nás už většina topí, ale podle dýmu to fakt nepoznáš. Někdo má i ve starém baráku plyn, někdo má dým tak světlý že nejde ani vidět. Nevím jak můžeš vědět kdo čím topí… :roll:
Jinak nechápu smysl diskuze, tou diskuzi ty bude víc teplo či co. Kdo může a je mu zima topí, komu zima není netopí. A někomu je zima, topit nemůže a netopí. Ale diskuzí si nijak nepomůžeš :mrgreen: :mrgreen:

Vím čím sousedi topí však jsme vesnice a tady se nic neutají :P Nepomůžu si ale aspoň se nenudím a zahřeju si prsty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.10.20 22:21
@Bafonek píše:

Vanoce urcite zacnu resit driv, nez bude treba topit 😁.
Uz jsem si chystala seznam her do prace, ktere chci prikoupit. Kdyz je budu kupovat, tak nejaky seznam i pro moje deti a synovecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.10.20 22:22
@Bafonek píše:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek