Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mohu se zeptat - z jakých důvodů se ta uzdička stříhá - podle čeho určí lékař, že je moc daleko a že bude v budoucnu působit problémy?
Jen mě tak v průběhu čtení napadlo, jestli se někdy stříhá i dospělým ![]()
Necetla jsem celou diskuzi…mam dve holky…starsi to delali spolecne s mandlema a mela tam 3 stehy. Spatne mluvila…cekala jsem zazraky na pockani ale trvalo to…mladsi kdyz jsem videla jal ji to v nemocnici vadilo jsem to nechala udelat hned po kontrole na orl. Bylo ji tusim 6m a vubec o tom nevedela…spis ji vadilo jak jsme ji drzeli. Takze za me! Udelat co nejdrive…pokud mozno v porodnici.
Nasemu malemu to udelali rovnou v porodnici, mel moc zasoupnuty jazycek dovnitr, navic v kombinaci s ustupujici bradickou, takze detska doktorka rozhodla, ze smikne
Takze o starost mene.
@Veronika1990 jj, i dospelym. Znamemu ji pretali v 19ti letech, poslala ho tam zubarka. Blizsi duvod nevim.
Ja bych taky ještě počkala, ségře to dělali až v 8 letech a prý se to může samo srovnat snad až do 6 let. Taky se toho bojím, že nás s uzdičkou pošlou, ale budu to odkládat co to půjde…A myslím, že to mluvení nemusí být spojené s tím, uvidíš, co teda přesně řeknou, ale i 32m mně přijde brzo…Ale nejsem doktor