Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sarinka13
1.11.12 13:50

Jupi, tak to me mrzí. U tebe jsem předpokládala, že to vyjde.No děvčata, prostě se budeme nadále snažit a jednou nám to musí všem tady vyjít ;-)

• Citovat
  • Upravit
247
1.11.12 14:43

@Fauňulik No tak nevím :nevim: Včera večer jsem měla takové mirné bolesti v podbříšku a dneska to mám zase :( Vůbec nevím co to je, na MS je brzo a nemívám bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.11.12 15:46

No jo Sari, takový je život, ale nedá se nic dělat, dneska si půjdu zacvičit, už se moc těším, takže přijdu na jiné myšlenky. Nemá cenu to moc moc řešit, ale znáte to, ono to zase tak úplně nejde. Tak snad jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.11.12 07:45
Fifko, po Proveře jsem také měla bolesti v podbříšku.. Mě není nic poslední 2 měsíce, myslím, že si teprve teď tělo na Pr. úplně zvyklo..
@Fifka91 píše:
@Fauňulik No tak nevím :nevim: Včera večer jsem měla takové mirné bolesti v podbříšku a dneska to mám zase :( Vůbec nevím co to je, na MS je brzo a nemívám bolesti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 06:40

„@Fauňulik“ Tak to teda potěš koště, dneska jsem to dostala :roll: No to bude zase pracovní týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 07:10

Holky mám malej dotaz!
Užíváte někdo při proveře i kontryhel. čaj? Přemýšlím že bych to zkusila ale zase nechci nějak ovlinit učinet clostíku nebo provery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 11:27
Ahoj Fifko, už jsem to tu psala, Kontryhel mi to pěkně rozhodil :( ale na každýho to má účinek jinej :nevim:
@Fifka91 píše:
Holky mám malej dotaz!
Užíváte někdo při proveře i kontryhel. čaj? Přemýšlím že bych to zkusila ale zase nechci nějak ovlinit učinet clostíku nebo provery
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 11:30

@Fauňulik Ahooj, vím vím :) No já jsem to dneska dostala a tak jsem si řekla že to zkusím tak mám první pul litr v sobě a další mě ještě čeká, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 11:48
Já mám zase 4 dni do MS :( a přemýšlím, že si pořídím štěnátko po Vánocích :D
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Ahooj, vím vím :) No já jsem to dneska dostala a tak jsem si řekla že to zkusím tak mám první pul litr v sobě a další mě ještě čeká, tak jsem zvědavá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 11:59

@Fauňulik A jaké? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 12:05
Asi čivavu, já už totiž jednu mám :lol:
@Fifka91 píše:
@Fauňulik A jaké? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 12:09

@Fauňulik Jéééé to má kámoška, akorát je trošku přerostlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 12:10
Moje né je malá a myslí si o sobě, že je doga :lol:
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Jéééé to má kámoška, akorát je trošku přerostlá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 12:13

@Fauňulik Já bych taky chtěla psa, ale nevím nevím co by na to řekl mužík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 12:19
:D když by mi ho mužík nedovolil, tak bych si ho stejně koupila :lol: Takže ten můj řekne, ať si dělám co chci.. První čuba je jeho největší miláček na světě :lol:
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Já bych taky chtěla psa, ale nevím nevím co by na to řekl mužík :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí