Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fauňulik píše:
9 měsíc právě
Někde na jiných diskuzích, kde odpovídali Gynekologové jsem četla, že provera není nejlepší na otěhotnění, že se to má řešit jinak, je to třebas v diskuzi dr. Šulce na idnes. Ale asi fakt co člověk to názor, holky já doufám, že pak budeme povídat o tom jak nám roste pupík. ![]()
Ty brdo, tak to nejak nechapu, proc te stale cpe jen Proverou a neda ti nic jineho na ovulaci.. A jak ti vychazi hormonalni profil? Dochazi u tebe k ovu?
Jinak ja mela do dneska dostat ms a jaksi nikde, ani naznak, ze by prijit mela
Tak jsem z toho jelen.Ale testovat nechci, protoze jsem presvedcena, ze by vyslo stejne bilo. Pockam jeste do soboty a pak uvidim.
No třebas jsi v tom
, to by bylo super, já si dneska dělala test, 4 dny po době kdy to mám dostat a nic, akorát mě začalo bolet v krku je mi divně, něco na mě nalezlo, takže budu jenom čekat kdy to dostanu, doufám, že to nebude měsíc. ![]()
@Sarinka13 píše:
Ty brdo, tak to nejak nechapu, proc te stale cpe jen Proverou a neda ti nic jineho na ovulaci.. A jak ti vychazi hormonalni profil? Dochazi u tebe k ovu?
Jinak ja mela do dneska dostat ms a jaksi nikde, ani naznak, ze by prijit melaTak jsem z toho jelen.Ale testovat nechci, protoze jsem presvedcena, ze by vyslo stejne bilo. Pockam jeste do soboty a pak uvidim.
@Jupí píše:
Někde na jiných diskuzích, kde odpovídali Gynekologové jsem četla, že provera není nejlepší na otěhotnění, že se to má řešit jinak, je to třebas v diskuzi dr. Šulce na idnes. Ale asi fakt co člověk to názor, holky já doufám, že pak budeme povídat o tom jak nám roste pupík.
http://ona.idnes.cz/…/poradna.asp?…, je to tato poradna, kdyby se Ti to neotevřelo, tak tam jej hledat provera 5 mg, jinak je to v sekci poradny, gynekologické poradna a tam to najdeš.
Ja jsem to take cetla, ze udajne Provera blokuje ovulaci. Takze kdyz mas ovu az v dobe, kdy beres Proveru, tak k ovu nedojde.Ale moje dr mi ji dala s tim, ze prave napomuze tehotenstvi, protoze clostik snizuje sliznici a prave Provera je na utvoreni sliznice. Takze myslim, ze snad vi, co dela ![]()
Jinak tehotna urco nejsem, spis je to tim, ze jsem zacala s tou Proverou o 2 dny pozdeji. Takze pockam do soboty a pak testnu ![]()
@Sarinka13 píše:
Ja jsem to take cetla, ze udajne Provera blokuje ovulaci. Takze kdyz mas ovu az v dobe, kdy beres Proveru, tak k ovu nedojde.Ale moje dr mi ji dala s tim, ze prave napomuze tehotenstvi, protoze clostik snizuje sliznici a prave Provera je na utvoreni sliznice. Takze myslim, ze snad vi, co dela
Jinak tehotna urco nejsem, spis je to tim, ze jsem zacala s tou Proverou o 2 dny pozdeji. Takze pockam do soboty a pak testnu
Uvidíme jak to bude na každého působit, já ještě proveru mám, kdyžtak jí začnu brát příští cyklus s clostíkem a to by bylo aby nebylo ![]()
Ahooj holky,
potřebovala bych poradit. Doktor mi nasadil clostík a Proveru, Proveru beru už 2 měsícem ale s clostíkem jsem začala až teď. Ovu jsem vždycky měla, a tento měsíc co beru tyhle dva prášky tak prostě OVU nikde
I když jsem ji podle BT ani ovu testů neměla tak i přesto jsem s manželem spolu spávali ob den, myslíte že kdybych byla těhotná tak můžu i tak nasadit Proveru, nebo si mám raděj před užitím udělat test? Taky je otázka kdyby se to třeba začalo třeba uhnizdovat tak by se asi ještě ani // neukázaly… Tak mám teď dilema zda si dát proveru, a čekat zda bude MS nebo ne.. Co radíte? ![]()
@Fifka91 píše:
Ahooj holky,
potřebovala bych poradit. Doktor mi nasadil clostík a Proveru, Proveru beru už 2 měsícem ale s clostíkem jsem začala až teď. Ovu jsem vždycky měla, a tento měsíc co beru tyhle dva prášky tak prostě OVU nikdeI když jsem ji podle BT ani ovu testů neměla tak i přesto jsem s manželem spolu spávali ob den, myslíte že kdybych byla těhotná tak můžu i tak nasadit Proveru, nebo si mám raděj před užitím udělat test? Taky je otázka kdyby se to třeba začalo třeba uhnizdovat tak by se asi ještě ani // neukázaly… Tak mám teď dilema zda si dát proveru, a čekat zda bude MS nebo ne.. Co radíte?
@Jupí píše:
http://ona.idnes.cz/…/poradna.asp?…, je to tato poradna, kdyby se Ti to neotevřelo, tak tam jej hledat provera 5 mg, jinak je to v sekci poradny, gynekologické poradna a tam to najdeš.
@Sarinka13 píše:
Ja jsem to take cetla, ze udajne Provera blokuje ovulaci. Takze kdyz mas ovu az v dobe, kdy beres Proveru, tak k ovu nedojde.Ale moje dr mi ji dala s tim, ze prave napomuze tehotenstvi, protoze clostik snizuje sliznici a prave Provera je na utvoreni sliznice. Takze myslim, ze snad vi, co dela
Jinak tehotna urco nejsem, spis je to tim, ze jsem zacala s tou Proverou o 2 dny pozdeji. Takze pockam do soboty a pak testnu
@Fifka91 píše:
Ahooj holky,
potřebovala bych poradit. Doktor mi nasadil clostík a Proveru, Proveru beru už 2 měsícem ale s clostíkem jsem začala až teď. Ovu jsem vždycky měla, a tento měsíc co beru tyhle dva prášky tak prostě OVU nikdeI když jsem ji podle BT ani ovu testů neměla tak i přesto jsem s manželem spolu spávali ob den, myslíte že kdybych byla těhotná tak můžu i tak nasadit Proveru, nebo si mám raděj před užitím udělat test? Taky je otázka kdyby se to třeba začalo třeba uhnizdovat tak by se asi ještě ani // neukázaly… Tak mám teď dilema zda si dát proveru, a čekat zda bude MS nebo ne.. Co radíte?
@Fauňulik A myslíš že clostík třeba nějak bráni dohromady s tou proverou OVU? Já totiž ji vždy měla a tento měsíc ovu vubec nemam co beru tyhle dva prášky dohromady