Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jupí píše:
Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky
Dobré ráno holky,
mám dotaz… Mám Proveru asi 2 měsíce do toho i s clostíkem, minulý měsíc byla ovulka tak normálně jak ji mám vždy cca 14DC… A teď mi přišla až 2dny zpět a už jím Proveru, myslíte že je to normální? Že bych mohla i teď otěhotnět?
@Fifka91 píše:
Dobré ráno holky,
mám dotaz… Mám Proveru asi 2 měsíce do toho i s clostíkem, minulý měsíc byla ovulka tak normálně jak ji mám vždy cca 14DC… A teď mi přišla až 2dny zpět a už jím Proveru, myslíte že je to normální? Že bych mohla i teď otěhotnět?
@Fauňulik píše:
Jupí a myslíš, že můžeš brát Sarapis s Proverou? Zkusila bych to klidně taky
No asi to zkusím, dneska je mi na chcípnutí a to doslova. Obličej samej jebák ) podbřišek bolí jako svině a trochu jsem už zakrvácela, takže to asi určo přijde. No co nadělám. Zkusím se dneska zeptat na ten Sarapis v lékárně.
„@Fauňulik“Jéééé
Tak to jsi mi dala aspoň malinkou naději:) A ještě mám dotaz, nemohly by to způsobit třeba ta provera ty teploty? Já totiž tak vysoké ještě neměla a myslela jsem že mám asi anovulaci tento měsíc a co jsem ji začala brát tak je mám vysoké
@Fifka91 píše:
„@Fauňulik“JééééTak to jsi mi dala aspoň malinkou naději:) A ještě mám dotaz, nemohly by to způsobit třeba ta provera ty teploty? Já totiž tak vysoké ještě neměla a myslela jsem že mám asi anovulaci tento měsíc a co jsem ji začala brát tak je mám vysoké
„@Fauňulik“ Myslíš kolik mám BT? Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo
Příspěvek upraven 31.10.12 v 10:18
@Fauňulik Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo, a dneska jsem 25DC
@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéé
nerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéénerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéénerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..
@Fauňulik Jak jsem vysadila HA tak jsem to neměla 3 měsíce tak jsem musela na vyvolávačku a pak mi dok. předepsal tu Proveru, a mám ji druhý měsíc minulý jsem měla po 30ti dnech MS a dneska mám poslední prášek takže počítám že tak 4tého snad bych to mohla mít, já jsem si tak nějak průběžně dělala ty Ovu a celý měsíc nic
a právě jak mi stoupla ta teplota začala jsem mít i takový ten hlen co věčinou při Ovu mám, ale test negativní no nevím
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Jak jsem vysadila HA tak jsem to neměla 3 měsíce tak jsem musela na vyvolávačku a pak mi dok. předepsal tu Proveru, a mám ji druhý měsíc minulý jsem měla po 30ti dnech MS a dneska mám poslední prášek takže počítám že tak 4tého snad bych to mohla mít, já jsem si tak nějak průběžně dělala ty Ovu a celý měsíc nica právě jak mi stoupla ta teplota začala jsem mít i takový ten hlen co věčinou při Ovu mám, ale test negativní no nevím
Ahojky
Jsem také na proveře… měřila jsem si BT a doktorka mi řekla, že ať už jí při proveře neměřim, protože jí zvyšuje, takže by mi to stejně nic neřeklo ![]()
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo, a dneska jsem 25DC
@blandy Fakt jo?? Tak to je dobrý, mě doktor nic takového neřekl
Tak jako jak mám poznat kdy ji mám mít?:D když mě doktor řekl ať si měřím BT a zapisuji si to