Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
31.10.12 07:56
Jupí a myslíš, že můžeš brát Sarapis s Proverou? Zkusila bych to klidně taky
@Jupí píše:
Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 08:19

Dobré ráno holky,
mám dotaz… Mám Proveru asi 2 měsíce do toho i s clostíkem, minulý měsíc byla ovulka tak normálně jak ji mám vždy cca 14DC… A teď mi přišla až 2dny zpět a už jím Proveru, myslíte že je to normální? Že bych mohla i teď otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 08:34
Fifko možné je všechno :kytka:
@Fifka91 píše:
Dobré ráno holky,
mám dotaz… Mám Proveru asi 2 měsíce do toho i s clostíkem, minulý měsíc byla ovulka tak normálně jak ji mám vždy cca 14DC… A teď mi přišla až 2dny zpět a už jím Proveru, myslíte že je to normální? Že bych mohla i teď otěhotnět?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.10.12 09:44
@Fauňulik píše:
Jupí a myslíš, že můžeš brát Sarapis s Proverou? Zkusila bych to klidně taky

No asi to zkusím, dneska je mi na chcípnutí a to doslova. Obličej samej jebák ) podbřišek bolí jako svině a trochu jsem už zakrvácela, takže to asi určo přijde. No co nadělám. Zkusím se dneska zeptat na ten Sarapis v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 09:52

„@Fauňulik“Jéééé :oops: Tak to jsi mi dala aspoň malinkou naději:) A ještě mám dotaz, nemohly by to způsobit třeba ta provera ty teploty? Já totiž tak vysoké ještě neměla a myslela jsem že mám asi anovulaci tento měsíc a co jsem ji začala brát tak je mám vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 10:14
Fifko a kolik máš? Četla jsem, že Provera může ovlivňovat - zvyšovat bazální teplotu, takže asi o trochu i normální.
@Fifka91 píše:
„@Fauňulik“Jéééé :oops: Tak to jsi mi dala aspoň malinkou naději:) A ještě mám dotaz, nemohly by to způsobit třeba ta provera ty teploty? Já totiž tak vysoké ještě neměla a myslela jsem že mám asi anovulaci tento měsíc a co jsem ji začala brát tak je mám vysoké
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 10:15

„@Fauňulik“ Myslíš kolik mám BT? Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo

Příspěvek upraven 31.10.12 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 10:18
Normální… Kolikátý DC jsi??
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Myslíš kolik mám BT?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 10:22

@Fauňulik Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo, a dneska jsem 25DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 10:23

@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéé :nevim: nerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 10:32
Předminulý měsíc jsem našla dva poslední ovu testy (už nechci dál ovu testovat) a na konci měsíce jsem si jentak udělala, abych je nevyhodila nepoužité a oba jsem měla 2 slabounké čárky :nevim: Ovu testy si nedělej na konci, vždy třeba kolem ovu :) S tou teplotou nevím, je to jen o maličko.. Měř si to dál a uvidíš, ale opravdu jsem četla že Provera tohle může ovlivňovat.
Jak dlouhé máš cykly?? Za chvilku tě už čeká MS ne?
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéé :nevim: nerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď jsem si zkusila udělat OVU test a obě čárky jsou tak strašně slabéé :nevim: nerozumím tomu… Vždy aspon tu kontrolni jsem měla trosku vic viditelnou teď nic..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 10:37

@Fauňulik Jak jsem vysadila HA tak jsem to neměla 3 měsíce tak jsem musela na vyvolávačku a pak mi dok. předepsal tu Proveru, a mám ji druhý měsíc minulý jsem měla po 30ti dnech MS a dneska mám poslední prášek takže počítám že tak 4tého snad bych to mohla mít, já jsem si tak nějak průběžně dělala ty Ovu a celý měsíc nic :nevim: a právě jak mi stoupla ta teplota začala jsem mít i takový ten hlen co věčinou při Ovu mám, ale test negativní no nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 11:07
Tak přesně jsem to měla já, po vysazení jsem to nedostávala. Ještě mi ale řekl, že mám malou dělohu, která se nedokáže bez těch hormonů co jsem do sebe dostávala tou antikoncepcí vyživovat.
Na ty ovu bych se teď být tebou vyprdla - mě to trvalo, tak 3 měsíce než se mi mi MS srovnala na den přesně a pak jsem teprve začala dělat ovu testy.. vycházely mi, ale nikdy jsem nenašla ten ovu hlen :nevim: Takže nevím no :(
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Jak jsem vysadila HA tak jsem to neměla 3 měsíce tak jsem musela na vyvolávačku a pak mi dok. předepsal tu Proveru, a mám ji druhý měsíc minulý jsem měla po 30ti dnech MS a dneska mám poslední prášek takže počítám že tak 4tého snad bych to mohla mít, já jsem si tak nějak průběžně dělala ty Ovu a celý měsíc nic :nevim: a právě jak mi stoupla ta teplota začala jsem mít i takový ten hlen co věčinou při Ovu mám, ale test negativní no nevím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.10.12 12:39

Ahojky :) Jsem také na proveře… měřila jsem si BT a doktorka mi řekla, že ať už jí při proveře neměřim, protože jí zvyšuje, takže by mi to stejně nic neřeklo :D

@Fifka91 píše:
@Fauňulik Teď ty poslední 3 dny s Proverou se mi to pořád zvyšuje začala jsem na 36,41 včera 36,51 a dneska jsem měla 36,65.. A jinak jsem vždy měla kolem 36,15 někdy 36,21 ale výš to nikdy nešlo, a dneska jsem 25DC
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 13:05

@blandy Fakt jo?? Tak to je dobrý, mě doktor nic takového neřekl :nevim: Tak jako jak mám poznat kdy ji mám mít?:D když mě doktor řekl ať si měřím BT a zapisuji si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí