Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím ale, že to nemusí být práškama, některé cykly můžou být anovulačníUvidíš příští měsíc.. Jak často chodíš na g. na kontrolu?
@Fifka91 píše:
@Fauňulik A myslíš že clostík třeba nějak bráni dohromady s tou proverou OVU? Já totiž ji vždy měla a tento měsíc ovu vubec nemam co beru tyhle dva prášky dohromady
@Fauňulik píše:
Clostik nevímTen já nikdy neměla. Provera prý může bránit ovu, když se začne brát před.
Raději ještě jednou.. Nějak mi to tu zlobí. - Clostik nevím, ten já nikdy neměla. Provera prý může bránit ovu, když se začne brát před.
Myslím ale, že to nemusí být práškama, některé cykly můžou být anovulační Uvidíš příští měsíc.. Jak často chodíš na g. na kontrolu?
@Fauňulik No teď jsem chodila častěji dokt, říkal OVU probíhá jak má tak že mi da clostík na lepší ještě ovu a tu proveru na ustalení MS, takže bych měla jít za 3 měsíce až zda se podaří nebo ne, jak poznám anovulační cyklus?
Taky mě to napadlo že bych to mohla mít ale nevím zda se to fakt projevuje jen tím že bych neměla OVU
@Fifka91 píše:
@Fauňulik No teď jsem chodila častěji dokt, říkal OVU probíhá jak má tak že mi da clostík na lepší ještě ovu a tu proveru na ustalení MS, takže bych měla jít za 3 měsíce až zda se podaří nebo ne, jak poznám anovulační cyklus?Taky mě to napadlo že bych to mohla mít ale nevím zda se to fakt projevuje jen tím že bych neměla OVU
@Fauňulik No tak to je parádní, dostánu prášky a ještě díky tomu nemám ovu ![]()
Holky, potřebuju pomoc…Mám brát proveru 16DC - 26DC…mám to brát 10 nebo 11 dní? Už jsem z těch prášku fakt pomotaná, takže velmi blbá otázka ![]()
Jupí: Prosím tě, takže to mám začít brát ten 16DC a i s tím dnem napočítat 10dní ju? Takže, když to mam začít brát 1.11 tak bych to měla brát do 10.11 jestli jsem to správně pochopila…vím, ptám se jak dítě na základce, ale nechci to nějak pomotat ![]()
Ahojky devcata, tak mne stale MS neprisla, vubec to nechapu, s proverou mi to chodi jako hodinky, ted nic. V sobotu jsem testovala a take nic
A zatim zadny naznak, ze by to prijit melo. Nemate nekdo zkusenosti, ze by vam jeden mesic Provera nezabrala??
Pro anonimní přesně tak
, Sarinko, já si taky dělala test a taky nic, zítra se testnu znova, jako mě je docela divně, prsa bolí, podbřišek bolí, jsem taková nemastná neslaná, já to měla i u prvního, ale test nic nooo, tak dneska jsem 8 dní po době, kdy jsem to měla dostat. Četla jsem, že u testy z tou citlivostí 10 neukazují hned, ale třebas, až jsi 6 tt.
@Sarinka13 píše:
Ahojky devcata, tak mne stale MS neprisla, vubec to nechapu, s proverou mi to chodi jako hodinky, ted nic. V sobotu jsem testovala a take nicA zatim zadny naznak, ze by to prijit melo. Nemate nekdo zkusenosti, ze by vam jeden mesic Provera nezabrala??
Jupi:mně právě vůbec nic není, jen mam mírný bolesti v podbřišku, jako vždy první den ms. A to uz mam asi týden.
No ještě testnu zítra ráno. Ale myslím, ze se nezadarilo. Příznaky opravdu žádné ![]()
Faunulik:no koukám, že se nedá spolehnout na nic..ach joo..
No já uvidím zítra, mě divně prostě je, ale může to být změnou hormonů a všeho dohromady, moc tomu váhu taky nedávám. Tělo si blbne jak se mu chce. Kdyžtak si ještě koupím ten citlivější test a bude, aby člověk věděl na čem je. Chtělo by to věšteckou kouli.
![]()
Holky moc vám držím palce ať Vám to vyjde - dejte vědět! Naděje tu je..
Sárinko příznaky nemusíš mít žádné
Takže na to určitě nespoléhej..
Jupí a kolik dní máš po ovu?