Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sarinka13
23.10.12 08:06

No, spousta holek rika a pise, ze si taky myslely, ze to kazdou chvilkou dorazi a bylo z toho mimi ;) Takze jeste nehazej flintu do zita.. :)

• Citovat
  • Upravit
197
23.10.12 09:30

Ahoj sedim na skoleni, jeste zatim nic, tak jsem zvedava pockam do nedele a pak se testnu, myslim, ze to zpozdeni, je neuzitim provery, ovu test nevysel ani jeden, to by byl zazrak a jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
23.10.12 10:01

Skoleni, to pro me byla vzdycky strasna nuda :twisted: To nemyslim nijak zle :-)
No ja bych to mela dostat ve ctvrtek, ale vzdy 2 dny pred spinim, ted nic :nevim:
Ale to bude asi tim, ze jsem mela uz malo Provery, takze jsem ji nasadila o 2 dny pozdeji, takze ne od 17.dne,ale od 19.dne,takze to bude asi tim. Bricho me boli tentokrat stale od poloviny cyklu, takze myslim, ze tou davkou hormonu se to nejak zblaznilo.Tak taky cekam a cekam, co bude… Jinak s tema ovu testama, ja teda nemam zadne zkusenosti, nikdy jsem je nezkousela, ale na jiny diskuzi hodne holek psalo, ze jim treba vubec ovu test nevysel a presto otehotnely.Tak nevim, asi bych se na ty testy az tak moc nespolehala :roll:

• Citovat
  • Upravit
197
23.10.12 12:50

Koukam stale me udrzujes v nadeji:)), ja si snad ten test udelam driv, nejdriv si ho musim koupit, navstivim lekarnu, stejme mi dochazi kontryhel a ten jinde nemaj. Jsem na to fakt tento cyklus zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
23.10.12 13:02

Protoze nadeje umira posledni ;) Za testnuti nic nedas.No teda par kacek, ani nevim, kolik stoji :mrgreen: Ale alespon budes vedet.Ja pokud se nic dit nebude, tak testnu asi zitra..

• Citovat
  • Upravit
1059
23.10.12 13:11

Ahoj holky, tak už tu některá po Proveře otěhotněla? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
23.10.12 13:22

Ahojky, ja ji beru 4. nebo 5.mesic, ted nevim presne. A zatim nic.Ale cyklus mi to hezky zkratilo na 31-33 dni.Ale u me je problem, ze nemam ovulaci, takze tomu Provera moc nepomuze..

• Citovat
  • Upravit
1059
23.10.12 13:33
Já jí právě beru 9 měsíc. Nedostávala jsem to vůbec a teď to dostávám po 28 dnech.. Bohužel mimi zatím také nic :(
@Sarinka13 píše:
Ahojky, ja ji beru 4. nebo 5.mesic, ted nevim presne. A zatim nic.Ale cyklus mi to hezky zkratilo na 31-33 dni.Ale u me je problem, ze nemam ovulaci, takze tomu Provera moc nepomuze..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.10.12 17:32

Devčata, když jste se tak krásně rozepsala, míte někdo zkušenost s vysazením provery?? Já to teď dostávala dosti pravidelně a tento cyklus jsem si nevzala proveru a ms nepřišla včas, tak buď jsem v tom, nebo to prostě musím stále jíst. Blbé prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
24.10.12 08:44
Jupí doktor mi říkal, že proveru musím jíst pořád, takže jsem nezkoušela vysadit. Od kolikátého dne do kolikátého bereš?
@Jupí píše:
Devčata, když jste se tak krásně rozepsala, míte někdo zkušenost s vysazením provery?? Já to teď dostávala dosti pravidelně a tento cyklus jsem si nevzala proveru a ms nepřišla včas, tak buď jsem v tom, nebo to prostě musím stále jíst. Blbé prášky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
24.10.12 08:48
@Fauňulik píše:
Jupí doktor mi říkal, že proveru musím jíst pořád, takže jsem nezkoušela vysadit. Od kolikátého dne do kolikátého bereš?

Díky moc za zprávu, tak to bude asi tím, že jí neberu, tak budu jen čekat, kdy to dostanu :-). No ale zase na druhou stranu to stále konzumovat mi přijde divné. Já jsem si myslela, že ty prášky jsou na nastartování chybějícího hormonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
24.10.12 09:24

No tak vidite. A moje dr rikala, ze staci brat Proveru cca pul roku a pak uz neni potreba, protoze se ty hormony urovnaji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1059
24.10.12 10:26

Každej doktor říká něco jiného :nevim: :nevim: :nevim: Můj doktor semnou ale nic jiného než že mi nasadil proveru nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
24.10.12 11:29

A jak dlouho ji uz beres? Mne dala dr po 4 mesicich brani Provery prave ten Clostilbegyt na ovulaci. A v Provere jsem pokracovala do ted. Ale od pristiho cyklu neberu uz nic. Clostik jsem mela jen na jeden mesic.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1059
24.10.12 11:34
9 měsíc právě
@Sarinka13 píše:
A jak dlouho ji uz beres? Mne dala dr po 4 mesicich brani Provery prave ten Clostilbegyt na ovulaci. A v Provere jsem pokracovala do ted. Ale od pristiho cyklu neberu uz nic. Clostik jsem mela jen na jeden mesic.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí