Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@blandy píše:
AhojkyJsem také na proveře… měřila jsem si BT a doktorka mi řekla, že ať už jí při proveře neměřim, protože jí zvyšuje, takže by mi to stejně nic neřeklo
@Fauňulik Je to složité to lidské tělo
No už asi nebudu měřit BT ani si nebudu dělat testy a nechám to osudu, buď to pujde nebo ne no ![]()
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Je to složité to lidské těloNo už asi nebudu měřit BT ani si nebudu dělat testy a nechám to osudu, buď to pujde nebo ne no
@Fauňulik A jak dlouho se snažíte?:) Já mám koupený kontryhelový čaj tak ho tento měsíc zkusím:)
@Fifka91 píše:
@Fauňulik A jak dlouho se snažíte?:) Já mám koupený kontryhelový čaj tak ho tento měsíc zkusím:)
@Fauňulik Tak to jsme na tom skoro stejně
Mmmm, ono to je asi různé a na každého všechno působí jinak. Zkusím a uvidíme ![]()
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Tak to jsme na tom skoro stejněMmmm, ono to je asi různé a na každého všechno působí jinak. Zkusím a uvidíme
@Fauňulik Jěště ne celých
Ale až tak poslední dva měsíce jsme se začali snažit jakože fakt začali
Tak uvídíme, tento měsíc to každopádně zkusím s tím čajem a když nic mám poslední měsíc na to pak musím na gyndu.. Doktor mi tu proveru dal na 3 měsíce i s tím clostíkem tak snad se zadaří
![]()
Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari ![]()
Ahoj Sari, tak jsme na tom stejně, já to dostala dneska, no je mi blbě jako svině, od 5 DC beru clostík, mám první cyklus brát jednu tabletku pak dvě tabletky, takže vesměs stejný kolotoč jako u prvního. Ještě se chci podívat na ten Sarapis, už nechci do sebe krom toho clostíku žádné svinstvo.
Jé holky to je mi moc líto, ale musíme věřit, že to určitě vyjde ![]()
Taky si teď dávám pauzu… 19. 11. jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co mi poví a jestli mi dá konečně i něco jiného.
@Sarinka13 píše:
Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari
@Sarinka13 píše:
Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari
Já očekávám v uterý MS tak jsem zvědavá ![]()