Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
31.10.12 13:19
Ahoj Blandy :D Jak jsi na tom tento měsíc? :)
tahle diskuse se mohla jmenovat „Proverasnažilky“
@blandy píše:
Ahojky :) Jsem také na proveře… měřila jsem si BT a doktorka mi řekla, že ať už jí při proveře neměřim, protože jí zvyšuje, takže by mi to stejně nic neřeklo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 13:40

@Fauňulik Je to složité to lidské tělo :think: No už asi nebudu měřit BT ani si nebudu dělat testy a nechám to osudu, buď to pujde nebo ne no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 13:44
Testy zkoušet můžeš :) já je dělala třeba 3 dni vždycky…
Já už jen jím vitamíny, nic jiného.. Ještě jsem teď psala jední paní co dělá rehabelitace a učí cviky Mojžíšové.. Tak uvidím, co mi napíše..
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Je to složité to lidské tělo :think: No už asi nebudu měřit BT ani si nebudu dělat testy a nechám to osudu, buď to pujde nebo ne no :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 13:47

@Fauňulik A jak dlouho se snažíte?:) Já mám koupený kontryhelový čaj tak ho tento měsíc zkusím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 13:49
Teď je to 10 měsíc, co se snažíme..
Kontryhelový čaj mi nepomohl, navíc jsem dostala MS dřív, dost silnou a ještě o 3 dny delší :?
Ale spoustě holkám pomohl :andel:
@Fifka91 píše:
@Fauňulik A jak dlouho se snažíte?:) Já mám koupený kontryhelový čaj tak ho tento měsíc zkusím:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 13:59

@Fauňulik Tak to jsme na tom skoro stejně :) Mmmm, ono to je asi různé a na každého všechno působí jinak. Zkusím a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
31.10.12 14:13
Vy taky 10 měsíců?
Fifko, já si vždycky říkám, že zkusít se má všechno :) Tak to zkus a uvidíš, třeba zrovna tobě to pomůže :andel:
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Tak to jsme na tom skoro stejně :) Mmmm, ono to je asi různé a na každého všechno působí jinak. Zkusím a uvidíme :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.10.12 14:23

@Fauňulik Jěště ne celých :) Ale až tak poslední dva měsíce jsme se začali snažit jakože fakt začali :) Tak uvídíme, tento měsíc to každopádně zkusím s tím čajem a když nic mám poslední měsíc na to pak musím na gyndu.. Doktor mi tu proveru dal na 3 měsíce i s tím clostíkem tak snad se zadaří :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
31.10.12 17:39

Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari ;-)

• Citovat
  • Upravit
197
1.11.12 07:32

Ahoj Sari, tak jsme na tom stejně, já to dostala dneska, no je mi blbě jako svině, od 5 DC beru clostík, mám první cyklus brát jednu tabletku pak dvě tabletky, takže vesměs stejný kolotoč jako u prvního. Ještě se chci podívat na ten Sarapis, už nechci do sebe krom toho clostíku žádné svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.11.12 08:05

Jé holky to je mi moc líto, ale musíme věřit, že to určitě vyjde :)
Taky si teď dávám pauzu… 19. 11. jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá co mi poví a jestli mi dá konečně i něco jiného.

@Sarinka13 píše:
Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.11.12 08:23
@Fauňulik
@Sarinka13 píše:
Tak ja to dnes konečně dostala. Takže u mě asi clostik s Proverou nezabral..ted si dam 2 měsíce pohov a příští rok půjdu k jiné dr nebo rovnou do Aru..tak vam vsem tady přeji, at se zadari ;-)

Já očekávám v uterý MS tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.11.12 08:27
A určitě nepřijde :kytka:
@Fifka91 píše:
@FauňulikJá očekávám v uterý MS tak jsem zvědavá :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit