Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
29.10.12 19:33

No já jsem dneska 8 dní po tom co jsem to normálně měla dostat, po ovu moc nevím, protože nevím kdy jí mám a zda jí vůbec mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.10.12 07:46
Jestli je to 8 dní po tom co měla přijít MS, tak na testu už by měly být //
Testni ráno a uvidíš :kytka:
Já bych určitě zavolala k dr. že MS nepříšla a test byl negativní.
@Jupí píše:
No já jsem dneska 8 dní po tom co jsem to normálně měla dostat, po ovu moc nevím, protože nevím kdy jí mám a zda jí vůbec mám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.10.12 07:46

Už mi to tu zase blbne :,(
Jestli je to 8 dní po tom co měla přijít MS, tak na testu už by měly být //
Testni ráno a uvidíš
Já bych určitě zavolala k dr. že MS nepříšla a test byl negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
30.10.12 08:06

Tak ja vcera vecer zaspinila, tak ocekavam, ze se to dnes snad uz rozjede.Kdyz ne, testnu zitra rano znovu. Nejhorsi je to pitomy cekani, cloveku snad ani nevadi tak ten negativni vysledek na testu, jako ta nejistota, co to teda je.Ale to tu zname asi vsechny, ze? :) Jupi u tebe to vidim celkem nadejne, jsem zvedava, jak ti to dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
1059
30.10.12 08:08
Sárinko já to i u tebe vidím nadějně :andel: špinit můžeš :) Já jsem dnes 18 DC - už dva dni jím proveru.. tak ještě 10 dní :zed:
@Sarinka13 píše:
Tak ja vcera vecer zaspinila, tak ocekavam, ze se to dnes snad uz rozjede.Kdyz ne, testnu zitra rano znovu. Nejhorsi je to pitomy cekani, cloveku snad ani nevadi tak ten negativni vysledek na testu, jako ta nejistota, co to teda je.Ale to tu zname asi vsechny, ze? :) Jupi u tebe to vidim celkem nadejne, jsem zvedava, jak ti to dopadne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
30.10.12 10:34
@Fauňulik píše:
Sárinko já to i u tebe vidím nadějně :andel: špinit můžeš :) Já jsem dnes 18 DC - už dva dni jím proveru.. tak ještě 10 dní :zed:

Dekuji ti za povzbuzeni :lol: No uvidime.Ale spis vsazim na to, ze se to dnes nebo zitra rozjede. A jak ty to vlastne mas? Ty jsi mela dlouhe cykly, ze jsi dostala proveru?

• Citovat
  • Upravit
Sarinka13
30.10.12 10:40

Tak jsem to ted dohledala.No tvoje doktorka by ti ale mela po tak dlouhem uzivani posunout to brani Provery..protoze pokud nemas ovu do 15.dne,tak je ti to na houby.. 8o Mne ji prave posunula a ted naposledy az na 19.den, prave aby neblokla vyvolanou ovu po clostiku…

• Citovat
  • Upravit
1059
30.10.12 10:53
Já jsem to Sári teď brala asi 5 měsíců od 18 do 25 DC a nic :( Posunula jsem si to sama :oops:
Asi objednam Macu, tak jsem zvědavá..
Holky jaké berete vitamíny, popř. i jaké vitamíny berou vaši muži?
@Sarinka13 píše:
Tak jsem to ted dohledala.No tvoje doktorka by ti ale mela po tak dlouhem uzivani posunout to brani Provery..protoze pokud nemas ovu do 15.dne,tak je ti to na houby.. 8o Mne ji prave posunula a ted naposledy az na 19.den, prave aby neblokla vyvolanou ovu po clostiku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.10.12 11:26

Holky tak nic, bohuzel, neda se svitit, pockam do konce tydne a pak skocim k dr. Jeste si v ne udelam test pro jistotu. Sari snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.10.12 11:30
Jupí ty taky neházej flintu do žita :andel:
@Jupí píše:
Holky tak nic, bohuzel, neda se svitit, pockam do konce tydne a pak skocim k dr. Jeste si v ne udelam test pro jistotu. Sari snad to vyjde
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
30.10.12 12:06

Jupi, ty mas alespon priznaky ;) Takze taky bych jeste nezoufala… Ja nemam vubec nic a ke vsemu mam poprve krasne cistej oblicej jak miminko.Tak alespon neco hezkyho mi ten napor hormonu prinesl :lol: Takze uz jen tim jsem si jista, ze ms prijde. Vsechny, ale uplne vsechny co znam, mely prave jako priznak posypany oblicej.

• Citovat
  • Upravit
Sarinka13
30.10.12 12:08

Faunuliku, ja beru ten femibion a kapky z maliniku.Muj bere vitamin E, nic jineho..

• Citovat
  • Upravit
1059
30.10.12 13:31
Já taky Femibion, Ečko ob den, teď piju každý den C.. a do toho beru teď Biosil ale ten je na vlasy :D začaly mi hrozně padat totiž..
a přítel bere zatím jen čtyřkombinaci Zinek+selen+vápník+hořčík a teď objednam tu Macu pro oba
@Sarinka13 píše:
Faunuliku, ja beru ten femibion a kapky z maliniku.Muj bere vitamin E, nic jineho..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.10.12 15:32

Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.10.12 15:32

Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí