Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já jsem dneska 8 dní po tom co jsem to normálně měla dostat, po ovu moc nevím, protože nevím kdy jí mám a zda jí vůbec mám.
Já bych určitě zavolala k dr. že MS nepříšla a test byl negativní.
@Jupí píše:
No já jsem dneska 8 dní po tom co jsem to normálně měla dostat, po ovu moc nevím, protože nevím kdy jí mám a zda jí vůbec mám.
Už mi to tu zase blbne ![]()
Jestli je to 8 dní po tom co měla přijít MS, tak na testu už by měly být //
Testni ráno a uvidíš
Já bych určitě zavolala k dr. že MS nepříšla a test byl negativní.
Tak ja vcera vecer zaspinila, tak ocekavam, ze se to dnes snad uz rozjede.Kdyz ne, testnu zitra rano znovu. Nejhorsi je to pitomy cekani, cloveku snad ani nevadi tak ten negativni vysledek na testu, jako ta nejistota, co to teda je.Ale to tu zname asi vsechny, ze?
Jupi u tebe to vidim celkem nadejne, jsem zvedava, jak ti to dopadne ![]()
@Sarinka13 píše:
Tak ja vcera vecer zaspinila, tak ocekavam, ze se to dnes snad uz rozjede.Kdyz ne, testnu zitra rano znovu. Nejhorsi je to pitomy cekani, cloveku snad ani nevadi tak ten negativni vysledek na testu, jako ta nejistota, co to teda je.Ale to tu zname asi vsechny, ze?Jupi u tebe to vidim celkem nadejne, jsem zvedava, jak ti to dopadne
@Fauňulik píše:
Sárinko já to i u tebe vidím nadějněšpinit můžeš
Já jsem dnes 18 DC - už dva dni jím proveru.. tak ještě 10 dní
Dekuji ti za povzbuzeni
No uvidime.Ale spis vsazim na to, ze se to dnes nebo zitra rozjede. A jak ty to vlastne mas? Ty jsi mela dlouhe cykly, ze jsi dostala proveru?
Tak jsem to ted dohledala.No tvoje doktorka by ti ale mela po tak dlouhem uzivani posunout to brani Provery..protoze pokud nemas ovu do 15.dne,tak je ti to na houby..
Mne ji prave posunula a ted naposledy az na 19.den, prave aby neblokla vyvolanou ovu po clostiku…
@Sarinka13 píše:
Tak jsem to ted dohledala.No tvoje doktorka by ti ale mela po tak dlouhem uzivani posunout to brani Provery..protoze pokud nemas ovu do 15.dne,tak je ti to na houby..Mne ji prave posunula a ted naposledy az na 19.den, prave aby neblokla vyvolanou ovu po clostiku…
Holky tak nic, bohuzel, neda se svitit, pockam do konce tydne a pak skocim k dr. Jeste si v ne udelam test pro jistotu. Sari snad to vyjde
@Jupí píše:
Holky tak nic, bohuzel, neda se svitit, pockam do konce tydne a pak skocim k dr. Jeste si v ne udelam test pro jistotu. Sari snad to vyjde
Jupi, ty mas alespon priznaky
Takze taky bych jeste nezoufala… Ja nemam vubec nic a ke vsemu mam poprve krasne cistej oblicej jak miminko.Tak alespon neco hezkyho mi ten napor hormonu prinesl
Takze uz jen tim jsem si jista, ze ms prijde. Vsechny, ale uplne vsechny co znam, mely prave jako priznak posypany oblicej.
Faunuliku, ja beru ten femibion a kapky z maliniku.Muj bere vitamin E, nic jineho..
@Sarinka13 píše:
Faunuliku, ja beru ten femibion a kapky z maliniku.Muj bere vitamin E, nic jineho..
Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky ![]()
Holky dneska jsem byla v lékárně a paní mi doporučovala Sarapis, nevím co to je, tak to chci prozkoumat. Prý to pomáhá na cykly a na navození ovulky. Jinak díky za super příspěvky ![]()