Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fauňulik Tak to kdyby mi řekl ať si dělám co chci, tak by tu měl hotovou farmu ![]()
Takže mě by stačily dvě
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Tak to kdyby mi řekl ať si dělám co chci, tak by tu měl hotovou farmu
@Fauňulik No právě
Já ještě počkám a když se nepodaří asi budu bojovat o psa ![]()
Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná
, v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral ![]()
@Jupí píše:
Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná, v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral
@Jupí píše:
Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná, v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral
@Fauňulik píše:
Jupííííí já to říkala!!! Moc gratuluju![]()
![]()
Tak a dál držím palce
Hoď nám sem fotku
Moc děkuji, nemůžu se z toho nějak vzpamatovat, fotku hodím až nějakou budu mít, nevím kdy si mám dojít na gyndu, budu tam muset zavolat, lepší je mít jistotu, už teď o to malé začínám mít strach.
Příspěvek upraven 06.11.12 v 07:51
@Jupí píše:
Moc děkuji, nemůžu se z toho nějak vzpamatovat, fotku hodím až nějakou budu mít, nevím kdy si mám dojít na gyndu, budu tam muset zavolat, lepší je mít jistotu, už teď o to malá začínám mí strach.
Jupí, tak to moooooooooc gratuluju!!!
Jdeš nám příkladem, teď už máme důkaz, že to jde, tak tě můžem následovat
Krásně si to užívej, buď v klídku a ať je vše, tak jak má být!
PS: na práci se neohlížej. Sama vidíš, že to s plánování není tak jednoduché a v práci to může být den ze dne úplně jinak (vidim to u nás) ![]()
Diky moc! Urcite se na praci vykaslu to je jasny. Budu se tesit na prvni zachvech na utz
Ahoj holky mam dotaz může Provera zablokovat ovulaci pokud je později?
Ahoj určitě může blokovat ovulaci.
Jinak holky zůstalo mi celé provery 5 mg, nechce te někdo. Vím, že by se to nabízet nemělo. Je ještě neotevřené.
Ahoj holky, tak co povedlo se někomu díky proveře otěhotnět?
Příspěvek upraven 20.11.12 v 08:34
@Jupí píše:
Ahoj určitě může blokovat ovulaci.
Jinak holky zůstalo mi celé provery 5 mg, nechce te někdo. Vím, že by se to nabízet nemělo. Je ještě neotevřené.
@Fauňulik píše:
Ahojky Jupí, ty jsi brala Clostik?
Ahojky, Clostík jsem nebrala, protože to ho dostala a než jsem si ho stačila vzít tak jsem byla v tom. Clostík jsem vrátila panu doktorovi, ať ho dá dále.