Užívání Provera 5 mg

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
5.11.12 12:22

@Fauňulik Tak to kdyby mi řekl ať si dělám co chci, tak by tu měl hotovou farmu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
5.11.12 12:25
:D u nás by byl ty pejci :D ale asi hodně :D zase si říkám, až bude to mimi kdo by tu smečku chodil venčit :D
Takže mě by stačily dvě :D
@Fifka91 píše:
@Fauňulik Tak to kdyby mi řekl ať si dělám co chci, tak by tu měl hotovou farmu :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 12:54

@Fauňulik No právě :mrgreen: Já ještě počkám a když se nepodaří asi budu bojovat o psa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.11.12 06:53

Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná :-), v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
6.11.12 07:33
Jupííííí já to říkala!!! Moc gratuluju :hug: :hug: :hug: Tak a dál držím palce :) Hoď nám sem fotku :kytka:
@Jupí píše:
Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná :-), v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
6.11.12 07:41
Já ten gynex možná zkusím :andel:
@Jupí píše:
Ahoj holky, tak jak jsem psala že mám ms, tak ta se moc nespustila, tak mi to přišlo divný a udělala jsem si test a jsou tam //, no jsem štastná :-), v práci sice nadšený asi nebudou. Takže asi Gynex a kontryhelový čaj zabral :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.11.12 07:43
@Fauňulik píše:
Jupííííí já to říkala!!! Moc gratuluju :hug: :hug: :hug: Tak a dál držím palce :) Hoď nám sem fotku :kytka:

Moc děkuji, nemůžu se z toho nějak vzpamatovat, fotku hodím až nějakou budu mít, nevím kdy si mám dojít na gyndu, budu tam muset zavolat, lepší je mít jistotu, už teď o to malé začínám mít strach.

Příspěvek upraven 06.11.12 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
6.11.12 07:46
Hlavně musíš být v klidu :) a musíš myslet pozitivně :andel:
@Jupí píše:
Moc děkuji, nemůžu se z toho nějak vzpamatovat, fotku hodím až nějakou budu mít, nevím kdy si mám dojít na gyndu, budu tam muset zavolat, lepší je mít jistotu, už teď o to malá začínám mí strach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.12 20:32

Jupí, tak to moooooooooc gratuluju!!! :kytka: Jdeš nám příkladem, teď už máme důkaz, že to jde, tak tě můžem následovat :dance: Krásně si to užívej, buď v klídku a ať je vše, tak jak má být!

PS: na práci se neohlížej. Sama vidíš, že to s plánování není tak jednoduché a v práci to může být den ze dne úplně jinak (vidim to u nás) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.11.12 20:42

Diky moc! Urcite se na praci vykaslu to je jasny. Budu se tesit na prvni zachvech na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 17:31

Ahoj holky mam dotaz může Provera zablokovat ovulaci pokud je později?

• Citovat
  • Upravit
197
15.11.12 18:09

Ahoj určitě může blokovat ovulaci.
Jinak holky zůstalo mi celé provery 5 mg, nechce te někdo. Vím, že by se to nabízet nemělo. Je ještě neotevřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.11.12 07:47

Ahoj holky, tak co povedlo se někomu díky proveře otěhotnět?

Příspěvek upraven 20.11.12 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.11.12 08:31
Ahojky Jupí, ty jsi brala Clostik?
@Jupí píše:
Ahoj určitě může blokovat ovulaci.
Jinak holky zůstalo mi celé provery 5 mg, nechce te někdo. Vím, že by se to nabízet nemělo. Je ještě neotevřené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
20.11.12 08:54
@Fauňulik píše:
Ahojky Jupí, ty jsi brala Clostik?

Ahojky, Clostík jsem nebrala, protože to ho dostala a než jsem si ho stačila vzít tak jsem byla v tom. Clostík jsem vrátila panu doktorovi, ať ho dá dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí