Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
26.8.14 12:16

@ewikk My uz rok tak nevim no jestli mam cekat nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.8.14 12:21

@Lilk Čekat na co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.14 12:52

@ewikk No jestli to nemame resit a dal se proste jen snazit a nebo jit na vysetreni a pak pripadne neco resit dal.Dr rikal ze cekat by jsme nemeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.8.14 15:01

@Lilk Tak záleží co vám řekl doktor. Mě teď čeká h. profil a manžela poslal na ten spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.8.14 20:06

@Lilk 26.9.2012 jsem porodila akutním císařem chlapečka a snažit jsme se začali v srpnu 2013, takže je to už taky doba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.8.14 11:54

@patricie18 Je tak to uz taky musite byt s manzelem na nervy ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.8.14 11:55

@ewikk a po jk dlouhe dobe ze jdete na ty vysetreni.tak to drzim palecky at Vam to dobre dopadne :kytka: No nas to taky asi nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
28.8.14 12:49

@Lilk My už tam byli a poslal nás tam teď po necelém roce snažení. Výsledky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.8.14 08:42

@Lilk no můj je asi z toho víc neštasnej než já. Mě teď nejvíc zamrzelo, že mi dr. řekl že je možné že mé tělo vůbec neovuluje, právě kvůli té nepravidelní ms.Tak jsem z toho taková :roll: snad pomůže ta provera…aby jsem nemusela podstupovat nějaké vyšetření atd..dr. říkal že skusíme toto a když to nepomůže tak nasadíme vitamíny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.8.14 10:20

@patricie18 a delala sis ovu testy? ja jsem si je delala a vzdycky jen slabej duch tak nevim no.Moje znama dostala primo hormony na podporu tehu a hned druhy mesic uz otehotnela a ceka dvojvata =Dby me zajimalo jaky vitaminy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.9.14 16:21

Ahoj holky, prosim mam takovy dotaz ja uz jsem psala beru proveru konecne ji dnes dobiram =)vzdycky jsem ji mela brat 16-25 den cyklu uz tak od 10 dne cyklu az do ted mam porad nejaky vytok. V dobe brani provery silnejsi. Nekdy belavy a nekdy pruhledny…myslite ze to dela ta provera? dekuji za nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 23:02

Provera na 8 dní

Ahoj, jsem tu nová, tak nevim co a jak, ale jen ve zkratce, v půlce listopadu jsem přestala brát HA, záhy přišla MS, pak jen takové špinění jednodenní 23.12. a od té doby nic, testy negativní, byla jsem u Dr., těhotná nejsem, předepsala mi Proveru na 8 dní, beru tři tabletky denně a prý by pak měla záhy přijít MS. a mě zajímá, když budu mít s chlapem sex teď v době těch 8 dnů, co užívám tu proveru, zda vůbec je možné otěhotnět? děkuji za názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.1.15 23:19

@Sarynka1234 Ahoj, Provera je progesteron, ten se vetsinou ma brat az v druhe pulce cyklu, jako po ovulaci(nekdo rika, ze muze ovulaci blokovat) Ale vzhledm k tomu, ze jsi dlouho nemela MS, je pravdepodobne cyklus anovulacni. Po provere jsem dostala MS spolehlive(narozdil od napr. Utrogestanu, taky progesteron. provera byla pro me ucinejsi).Rekla bych, ze otehotnet ted tedy spis ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 23:29

Díky moc, tak uvidím, co se bude dít až to za těch 8 dní doberu a snad se mi to nějak srovná a brzy se zadaří…piju ještě kontryhelák, tak třeba to k něčemu bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
23.1.15 07:46

@Sarynka1234 tento cyklus ne ale pristi uz by mohla naskocit ovulace, zkus bazalni teplotu nebo ovulacni testy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí