Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když já se v tomhle vůbec nevyznám…ten ovulační test si mám koupit kdy asi? jen když si budu myslet, že mám zrovna asi ovulaci..na sobě to vůbec nepoznám..a bazální teplota by při ovulaci měla být jaká?
Zdravím vás všechny. ![]()
Prosím vás mám dotázek mám nepravidelnou menstruaci cyklus 35-40dní. Beru na srovnání Proveru, ale když si dělám OVU testy v polovině cyklu tak se mi nikdy neukáže, že bych ovulaci měla. Pomohla někomu Provera po vysazení k navrácení pravidelné menstruace a hlavně ovulace???
Všem moc děkuji za rady. ![]()
@Maja 87 Ahojky, tak já jsem brala Proveru taky na upravení ms. Cykly jsem měla 30-46 dní. Proveru jsem brala dva měsíce. Třetí měsíc jsem šla k dr. v polovině cyklu na kontrolu a ten mi řekl že je vše o. k že ovulace probíhá tak mi ju vysadil no a třetí měsíc bez provery jsem otěhotněla ![]()
Moc děkuji za odpověď. Prosím tě a jak doktor zjistil, že probíhá ovulace správně? Dělal Ti nějaké testy? Já ji teď budu brát už 3× a 4× měsíc a pak jdu na kontrolu tak nevím co mi řekne dále. Jinak moc gratuluji
Snad se také po vysazení zadaří. ![]()
Při ultrazvuku mi řekl, že na vaječníku jsou folikuly a poznal i ovulační hlen…moc tomu nerozumím ale vysvětlil mi, že když se v těle netvoří ty folikuly tak nemůžeš ovulovat
mrkni http://cs.wikipedia.org/…4%8Dn%C3%ADk ![]()
Ahojky,
odpočítej si 21 dní od prvního dne MS
Bohužel moje doktorka mi stále po roce a půl nenasadila nic jiného než Proveru, ani nevím zda mám či nemám ovulaci. Když se ptám zda mám nebo nemám ovulaci tak nic neříká. Takže máme, dle doktorky hodně sexovat, ale všem se to říká, když jsme spolu tolik let a člověk chodí do práce apod. Když vůbec nevím kdy alespoň zhruba by mohlo být plodné období a nutit se do toho je podle mně blbost.
Zdravím,
Beru 5 dnu Provera 5mg a uz 3 dny me hrozne páli a boli prsa, jsem 7dpo a ta bolest me v noci i vzbudila, měla jste některá taky tak velké bolesti po Provere? Zkresluje to i připadne tehu priznaky…
Ahoj, beru první balení Provery kvůli silnému krvácení v menopauze. Prodělala jsem už dvě histeroskopie a nepomohlo to. Má někdo negativní zkušenosti s Proverou?
Já Proveru brala dva měsíce a končím s tím, strašně zkresluje BT, BT je stále zvýšená a nedá se vysledovat ovulace. Podle BT jsem měla mít ovulaci, ale ovulační testy mi nevyšly za celý měsíc ani jednou a ani v tu dobu kdy měla být podle grafu ovulace. Dostala jsem Proveru na srovnání MS že mám krátké cykli, sice mi cyklus prodloužila o tři dny ale špiním klidně i 5 dní před MS, navíc se nedá vysledovat ovulace, když ty BT zkreslují, před MS má BT klesnout, mám jí stále zvýšenou na 36,8, někdy 36,9.Takže za mě Provera Ne! Ještě se mi při braní Provery začali dělat hodně boláky. Můj gynekolog mi neudělal ani hormonální profil ani žádné vyšetření, mám nemocnou štítku, s tou jsem byla u své endokrinoložky. Hormony mi upravila, musím mít TSHS 1 abych mohla otěhotnět, měla jsem TSHS 3,76 a př těchto hodnotách není možné otěhotnět říkala dr.
Ahoj holky jakou máte zkušenosti požívání provery tet sem začala brát… Ale pak si nevím jistá jak ji brát vím týden a pak si nejsem jistá kdyby ste měli tak ji přijímám děkuji za rady ![]()
@Adysek.dupi píše:
Ahoj holky jakou máte zkušenosti požívání provery tet sem začala brát… Ale pak si nevím jistá jak ji brát vím týden a pak si nejsem jistá kdyby ste měli tak ji přijímám děkuji za rady
Kupte si spíš Drmek kapky na srovnání cyklu, taky jsem brala Proveru a jen mi ještě více rozházela cyklus a ještě berete pyridoxin 60 mg, mě Drmek pomohl srovnat cyklus a mám doma měsíční miminko
, po Proveře se mi dělali ošklivý bolák a únava.
Ahoj holjy chtela sem se zeptat jak presne se bere povera.. Nejsem si jista jisi ji beru dobre
Dobrý den, dneska jsem byla na gynekologii protože potřebuju oddálit menstruaci kvůli dovolené. Doktor mi předepsal Proveru 5mg
Máte někdo zkušenosti a myslíte že to zabere?
Dobrý den, prosím Vás je tu někdo kdo by mi poradil. Dostala jsem na úpravu cyklu Proveru, jen teď nevím zda se bere den kdy dostanu měsíčky nebo den kdy mi skončí.
Teď už od 7.9.uzivam, mám užívat do 13teho pak by se měla do týdne dostavit menzes. Ale nevím kdy pak mám vzít další prasek, dr se nemohu dovolat.