Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
12.3.14 17:23

@Drahomira Svobodova My už se snažíme sedmý měsíc, teď jsem si poprvé jistá ovulací, tak snad to bude //.

Přibrala jsi po Proveře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
12.3.14 17:25

@Handulka14 Ani deko. A ani se mi nezhoršila pleť, jak tu psaly holky! Já teda s ní nemám žádné špatné zkušenosti. Mě se osvědčila. Držím palečky ať to dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
12.3.14 17:30

@Drahomira Svobodova Zato já mám již teď nafouklé bříško, obličej samý pupínek a jsem hrozně nervozní… :nevim: :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
27.6.14 09:14

Ahoj, prosím o radu, první měsíc užívám Proveru 5mg (od 17DC do 26DC) teď jsem už pátý den od vysazení, tudíž 31DC a MS zatím nikde, za jak dlouho jste MS dostaly vy? Ani mě nebolí břicho jako když se MS blíží, tak nevím. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
27.6.14 09:51

@ewikk Ahoj. brala jsem jí stejně 17DC-26DC jako ty a po vysazení jsem to většinou dostala 34DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
27.6.14 10:01

@Markétka5 Děkuji, tak nebudu plašit a počkám co se bude dít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.7.14 20:31

provera a tehotenstvi

Ahoj holky, snazime se s mmanzelem 10 mesicu o mimco…ale porad mam opozdenou menstrulaci a nevim kdy mam ovulaci=/Doktor mi napsal proveru.Mam ji brat 16-25 dc ale byla jsem tak zblbla ze ted nevim jestli jeden prasek denne :? myslite ze mi to treba pomuze i otehotnet.Jsem rada ze si tady o tom muzu pokecat=) dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.14 20:52

@Lilk Ahojky, chtěla bych se zeptat ikdyž budu vypadat asi jako blbec :-) už rok se snažíme otěhotnět, dnes mi dr. předepsal Provera na upravení ms, mám to brát 16-24 dc dvě tobolky denně, a teď ale nevím jestli jako 16den ms do 24dní ms? chápu to dobře? nikdy jsem právě nic podobného nezažila nějaké počítání ms, ovu atd..mám dvouletého syna který se nám podařil hned jak jsme se rozhodli pro mimi, je ale možné že teď mám problémy, protože se malý narodil akutním císařem? Že tu ms mám nepravidelnou dr.mi taky řekl že moje tělo nemusí vůbec ovulovat proto se mimi nedaří… :,( děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.8.14 07:32

@patricie18 Ahoj, já jí také beru na úpravu cyklu. První den cyklu se počítá prvním dnem menstruace. Takže od tohoto prvního dne si budeš počítat dni a až budeš 16 den cyklu vezmeš si Proveru až do toho 24 dne. Pak by ti měla naskočit menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.14 12:00

@ewikk ahojky, ja uzivam proveru 2 mesic…po vysazeni jsem to dostala sedmy den tak ze 32 den cyklu ale proveru beru 16-25 den cyklu vazne nevimproc vsem davaji doktori jine davkovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.8.14 12:07

@Lilk Já jí beru teď třetí cyklus. První jsem MS dostala až 36DC a při druhém braní 30. Teď jsem dobrala třetí, tak čekám. Já jí beru od 17 do 26 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.14 12:08

@patricie18 Ahojky,Mas to brat od 16 dne cyklu coz znamena ze cyklus zacina od prvniho dne MS. Prvni den MS si pak pocitas dny =) ja ji beru od 16 dne do 25 taky dvve tobolky denne…jak dlouho se snazite? My uz rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.14 12:11

@ewikk me ji dr dal jen na dva mesice. dneska jsem se bavila s jinym dr a ten mi rekl ze za neplodnost muzou vic muzi nez zeny v procentech je to 80 a 20…a ze jestli to nepujde tak musi na vysetreni muj manzel. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
26.8.14 12:14

@Lilk Já teď dobrala třetí a poslední. Teď mi pro změnu napsal Utrogestan…Takže od dalšího cyklu beru ten. Ale když jsem tady četla diskuze, tak holky psaly, že ho ráno spíš zavádí, že jim po něm nebylo dobře. Ten se dá buď zavádět nebo polykat. Tak nevím, asi to zkusím a uvidím. Jinak můj manžel byl minulý týden na spermiogramu a výsledek v normě. Takže tam asi chyba nebude. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.14 12:14

Ahoj holky nevite nekdo proc kazda mame jine davkovani provery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí