Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tu maccu beru stále, mám jedno balení, teď už tam moc prášků nemám, ale snad se do té doby zadaří. Jestli néé, tak teď jsem objednaná k doktorovi a dá mi něco na vyvolání ovulace, mám takové silné podezření, že jí vůbec nemám, měla jsem pár ovu testů a byl tam čistej průstřel.
Tak to bys potom mela podobne jako ja.Mne pry chybi hormon, ktery je potreba dozrani nebo uvolneni vajicka, ted nevim presne.Tim padem zadna ovulace a tim padem ty dlouhe cykly
Tak jsem zvedava, co nam DR. predepisi ![]()
Jen ted nejak nechapu, kdyz ti predepsali Proveru, tak ti nedelali hormonalni profil? Protoze Provera se nasazuje az po udelani HP..
Mě opravdu hormonální profil nedělal, říkal, že nejdřív zkrátíme cykly a srovnáme cyklus a pal budeme řešit ovu. No tak se uvidí jak to dopadne.Asi ten můj doktor je střelec a ví co mi pomáhá
.
Asi ma tvuj doktor jiny postup no..
Ja jdu pristi ctvrtek, tak jsem zvedava, co mi da nebo neda.Dam vedet. A koukam, ze si tu piseme uz jen my dve ![]()
Tak musím říct že mě taky nedělal HP když mi předepsal Proveru
No a jinak už mám doma tu Macu abych ji mohla taky zkusit, už jsem toho zkusila tolik a nic tak třeba tohle zabere ![]()
Zacnu takhle je mi 32 asi rok mam nepravidelnou menstruaci a minuli mesic mi dal muj doktor tablety provera 5mg a pred tremi dny jsem misto menstruace dostala vytok je hnedy nezapacha ale prijde mi ze je to i hlenem muze to byt priznak tehotenstvi? moc bych v tomhle pripade byla stastna
Zacnu takhle je mi 32 asi rok mam nepravidelnou menstruaci a minuli mesic mi dal muj doktor tablety provera 5mg a pred tremi dny jsem misto menstruace dostala vytok je hnedy nezapacha ale prijde mi ze je to i hlenem muze to byt priznak tehotenstvi? moc bych v tomhle pripade byla stastna
No tak pak Sari napiš, jak si dopadla. Já se objednala na druhý týden v říjnu k doktorovi, tak taky napíšu jak jsem dopadla. Zatím budu kombinovat maccu a kontryhel a ještě do neděle proveru.
Jinak pro buba…raději si skoč k doktorovi, tohle netuším, ale těhu by to být mohlo. Držím palečky
![]()
Tak jsem byla u dr.,dostala jsem Clostilbegyt na vyvolani ovulace, beru 5.-10.den cyklu + pokracuju s Proverou jako predtim. A pry by to mohlo zabrat hned tento cyklus.Tak jsem zvedava..Podam info potom, zda je nejaky vysledek.
Tak to je super, že Ti dal Clos.., já jsem si objednala Gynex, ten údajně pomáhá ovulaci a má výborný vliv na ženské orgány a v pondělí pomažu k doktorovi, snad mi taky něco dá, u prvního miminka jsem taky neměla ovu, pomohl až ten Glos
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na gyndě a dostala jsem glostyl, vyloženěj sem si o něj řekla, protože tu ovulku fakt nemám, nemá to cenu čekat, jinak stále piju kontrhelový čaj, beru gynex a teď ještě listovku. Tak teď jen se tulit.
Jupí, tak to je supr, ze mas take Clostik
A jak pises..ted se jen tulit a tulit
Jsem zvedava, zda nam to zabere. Doufam, ze ano!
Určitě to zabere, musíme tomu věřit, při prvním těhu mi taky pomohl, tak doufám, že teď taky pomůže. Ja si na tom ty?? Momentální situace??
Ja tomu pevne verim, nic jineho nezbyva
Ja jsem ve stredu dobrala Clostik a pristi sobotu zacinam zase Proveru na 8 dni. A pak 2 mesice nic, pokud neotehotnim, protoze pry Clostik funguje po dobu tri cyklu. Jinak piju stale kontryhel jak vztekla a dostala jsem kapky z maliniku, je to pry take ne hormonalni rovnovahu a beru poctive Femibion.No takze myslim, ze delam maximum
Akorat teda po dobrani CLostiku mam sileny bolesti bricha.Ale tak si rikam, ze je to snad tim, ze funguje. A ty uz ho ted take beres nebo teprva zacnes?
No ja ted s Proverou take koncim. Dobiram ji jen proto, aby prisla brzy MS a nemusela jsem cekat dalsi 2 nebo 3 tydny. Kontryhel piju jak vztekla, jedine, co se zlepsilo, je pry sliznice. Pricitam to prave ke kontryhelu. Dekuji ti za typ na Maccu, ted jsem koukala, co to vlastn vubec je
Beres to cely mesic, nebo jen do ovulace?
Jinak take ti preji brzke //