Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sarinka13
18.9.12 09:00

No ja ted s Proverou take koncim. Dobiram ji jen proto, aby prisla brzy MS a nemusela jsem cekat dalsi 2 nebo 3 tydny. Kontryhel piju jak vztekla, jedine, co se zlepsilo, je pry sliznice. Pricitam to prave ke kontryhelu. Dekuji ti za typ na Maccu, ted jsem koukala, co to vlastn vubec je :) Beres to cely mesic, nebo jen do ovulace?
Jinak take ti preji brzke // ;)

• Citovat
  • Upravit
197
18.9.12 13:24

No tu maccu beru stále, mám jedno balení, teď už tam moc prášků nemám, ale snad se do té doby zadaří. Jestli néé, tak teď jsem objednaná k doktorovi a dá mi něco na vyvolání ovulace, mám takové silné podezření, že jí vůbec nemám, měla jsem pár ovu testů a byl tam čistej průstřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
18.9.12 14:46

Tak to bys potom mela podobne jako ja.Mne pry chybi hormon, ktery je potreba dozrani nebo uvolneni vajicka, ted nevim presne.Tim padem zadna ovulace a tim padem ty dlouhe cykly :? Tak jsem zvedava, co nam DR. predepisi :think:
Jen ted nejak nechapu, kdyz ti predepsali Proveru, tak ti nedelali hormonalni profil? Protoze Provera se nasazuje az po udelani HP..

• Citovat
  • Upravit
197
18.9.12 18:13

Mě opravdu hormonální profil nedělal, říkal, že nejdřív zkrátíme cykly a srovnáme cyklus a pal budeme řešit ovu. No tak se uvidí jak to dopadne.Asi ten můj doktor je střelec a ví co mi pomáhá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
20.9.12 12:20

Asi ma tvuj doktor jiny postup no.. :think: Ja jdu pristi ctvrtek, tak jsem zvedava, co mi da nebo neda.Dam vedet. A koukam, ze si tu piseme uz jen my dve :)

• Citovat
  • Upravit
244
20.9.12 16:30

Tak musím říct že mě taky nedělal HP když mi předepsal Proveru :) No a jinak už mám doma tu Macu abych ji mohla taky zkusit, už jsem toho zkusila tolik a nic tak třeba tohle zabere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubasarba05
21.9.12 10:02

nevim co semnou je a mam strach

Zacnu takhle je mi 32 asi rok mam nepravidelnou menstruaci a minuli mesic mi dal muj doktor tablety provera 5mg a pred tremi dny jsem misto menstruace dostala vytok je hnedy nezapacha ale prijde mi ze je to i hlenem muze to byt priznak tehotenstvi? moc bych v tomhle pripade byla stastna

• Citovat
  • Upravit
bubasarba05
21.9.12 10:09

nevim co semnou je a mam strach

Zacnu takhle je mi 32 asi rok mam nepravidelnou menstruaci a minuli mesic mi dal muj doktor tablety provera 5mg a pred tremi dny jsem misto menstruace dostala vytok je hnedy nezapacha ale prijde mi ze je to i hlenem muze to byt priznak tehotenstvi? moc bych v tomhle pripade byla stastna

• Citovat
  • Upravit
197
21.9.12 10:14

No tak pak Sari napiš, jak si dopadla. Já se objednala na druhý týden v říjnu k doktorovi, tak taky napíšu jak jsem dopadla. Zatím budu kombinovat maccu a kontryhel a ještě do neděle proveru.
Jinak pro buba…raději si skoč k doktorovi, tohle netuším, ale těhu by to být mohlo. Držím palečky :-) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
29.9.12 11:33

Tak jsem byla u dr.,dostala jsem Clostilbegyt na vyvolani ovulace, beru 5.-10.den cyklu + pokracuju s Proverou jako predtim. A pry by to mohlo zabrat hned tento cyklus.Tak jsem zvedava..Podam info potom, zda je nejaky vysledek.

• Citovat
  • Upravit
197
1.10.12 11:53

Tak to je super, že Ti dal Clos.., já jsem si objednala Gynex, ten údajně pomáhá ovulaci a má výborný vliv na ženské orgány a v pondělí pomažu k doktorovi, snad mi taky něco dá, u prvního miminka jsem taky neměla ovu, pomohl až ten Glos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.10.12 20:05

glostyl

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na gyndě a dostala jsem glostyl, vyloženěj sem si o něj řekla, protože tu ovulku fakt nemám, nemá to cenu čekat, jinak stále piju kontrhelový čaj, beru gynex a teď ještě listovku. Tak teď jen se tulit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
9.10.12 08:37

Jupí, tak to je supr, ze mas take Clostik :potlesk: A jak pises..ted se jen tulit a tulit :hug: Jsem zvedava, zda nam to zabere. Doufam, ze ano!

• Citovat
  • Upravit
197
9.10.12 12:18

Určitě to zabere, musíme tomu věřit, při prvním těhu mi taky pomohl, tak doufám, že teď taky pomůže. Ja si na tom ty?? Momentální situace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarinka13
9.10.12 12:29

Ja tomu pevne verim, nic jineho nezbyva :? Ja jsem ve stredu dobrala Clostik a pristi sobotu zacinam zase Proveru na 8 dni. A pak 2 mesice nic, pokud neotehotnim, protoze pry Clostik funguje po dobu tri cyklu. Jinak piju stale kontryhel jak vztekla a dostala jsem kapky z maliniku, je to pry take ne hormonalni rovnovahu a beru poctive Femibion.No takze myslim, ze delam maximum :mrgreen: Akorat teda po dobrani CLostiku mam sileny bolesti bricha.Ale tak si rikam, ze je to snad tim, ze funguje. A ty uz ho ted take beres nebo teprva zacnes?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky