Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Fauňulik Mam hrozne rozhazene cykly, jednou mam ms za 60 dni pak treba az za 80 nekdy za 20.
@Ciarra píše:
@Fauňulik Mam hrozne rozhazene cykly, jednou mam ms za 60 dni pak treba az za 80 nekdy za 20.
Dobrý den dámy, prosím poradte mi v dětství sem nedostala menstrulaci tak od 16 beru estrofem 1mg a jednou týdne proveru 5mg a pak mam měsícky všechno tohle funguje perfektně ale čeho se nemužu dopídit je jestli u tehle prášku mužu otěhotnět jednou mi bylo řečeno že se to používá jako antikoncepce nebo že to vyvolává zadržení ovulace prosím o radu protože všude píšou neco jiného…
…děkuji mnohokrát. ![]()
@petruskakukacka píše:
Dobrý den dámy, prosím poradte mi v dětství sem nedostala menstrulaci tak od 16 beru estrofem 1mg a jednou týdne proveru 5mg a pak mam měsícky všechno tohle funguje perfektně ale čeho se nemužu dopídit je jestli u tehle prášku mužu otěhotnět jednou mi bylo řečeno že se to používá jako antikoncepce nebo že to vyvolává zadržení ovulace prosím o radu protože všude píšou neco jiného…![]()
![]()
…děkuji mnohokrát.
Né, pokud užíváš proveru tak neotěhotníš, je po vysazení, ale jak bys otěhotněla tak proveru okamžitě vysadit!
@gabi.design píše:
@petruskakukacka Já po Proveře otěhotněla. Dostala jsem ji na úpravu cyklu a otěhotněla jsem v tom prvním měsíci užívání. Těhotenství teda nedopadlo, skončilo to ZT v 9tt., ale to je věc jiná.
to me moc mrzíí děkuju za pomoc
![]()
Ahoj, včera jsem také vyfasovala Proveru
Doktorka mi řekla, že už nemám měřit BT, ptotože Provera působí na teplotu, takže by mi naměřené teploty stejně nic neřekly
Doufám, že bude fungovat tak, jak má a můžem se těšit na mimčo ![]()
Ahoj holky… me začala taky MS blbnout…:( chodila jsem na vyvolavačky ale po tech se pořád ne a ne povedst miminko… pak mi doktor nasedil proveru a po prvním užívání šup a bylo
ted jsem v 7 týdnu takže …ja mam s proverou dobre skušenosti ![]()
Ahoj tak mě nedavno taky dr. napsal Proveru a MS jsem dostala ale ted jsem 15DC a už 2 dny slabě krvacím nevim co si o tom mam myslet nestalo se to některy z vas? Může to byt tou Proverou? ![]()
Nestalo, zavolej dr. a uvidíš co Ti na to řekne.. Mě se stalo to, že když jsem Proveru začla brát, tak při posledním přášku jsem dostala MS. Jinak MS přichází 2 dni po vysazení.
Holky, který den cyklu začínáte Proveru brát? Dělal vám dr. nějaké testy???
@neonqa píše:
Ahoj tak mě nedavno taky dr. napsal Proveru a MS jsem dostala ale ted jsem 15DC a už 2 dny slabě krvacím nevim co si o tom mam myslet nestalo se to některy z vas? Může to byt tou Proverou?
@Fauňulik Dr. ma právě dovolenou tak ji budu brat asi dal uvidim co to uděla při dalším cyklu a pak k němu naklušu co bude dál.
Jinak ja ji mám brát 17DC. Kdy ty? A testy mi zatim žadny nedělal.
@neonqa píše:
@Fauňulik Dr. ma právě dovolenou tak ji budu brat asi dal uvidim co to uděla při dalším cyklu a pak k němu naklušu co bude dál.
Jinak ja ji mám brát 17DC. Kdy ty? A testy mi zatim žadny nedělal.
@Fauňulik Tak mi se taky snažíme o mimi a právě až k němu pujdu tak po něm budu chtit aby mi nějaky vyšetření udělal sice se snažíme jen 3/4 roku ale pro mě je to už dlouhá doba a chci už to nějak řešit.
Jak dlouho se snažíte vy?
@neonqa píše:
@Fauňulik Tak mi se taky snažíme o mimi a právě až k němu pujdu tak po něm budu chtit aby mi nějaky vyšetření udělal sice se snažíme jen 3/4 roku ale pro mě je to už dlouhá doba a chci už to nějak řešit.Jak dlouho se snažíte vy?
@Fauňulik A nevíš jestli by ta Provera měla pomoct i na anovulační cykly? Jinak mě je 24 a tobě?