Užívání Provera 5 mg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3626
20.6.12 09:15

@Fauňulik Mam hrozne rozhazene cykly, jednou mam ms za 60 dni pak treba az za 80 nekdy za 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.6.12 09:19
Ze začátku mi po ní bylo trošku špatně, ale všechno to přešlo. První mi přišla MS a ještě mi chyběl jeden prášek, tak jsem si ho nevzala a další měsíc už vše přesně :palec:
Tak držím palce, ať se brzy mimčo povede, hodně štěstí :palec:
@Ciarra píše:
@Fauňulik Mam hrozne rozhazene cykly, jednou mam ms za 60 dni pak treba az za 80 nekdy za 20.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.12 20:08

prosim o radu

Dobrý den dámy, prosím poradte mi v dětství sem nedostala menstrulaci tak od 16 beru estrofem 1mg a jednou týdne proveru 5mg a pak mam měsícky všechno tohle funguje perfektně ale čeho se nemužu dopídit je jestli u tehle prášku mužu otěhotnět jednou mi bylo řečeno že se to používá jako antikoncepce nebo že to vyvolává zadržení ovulace prosím o radu protože všude píšou neco jiného… :pocitac: :zed: :,(…děkuji mnohokrát. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
11.7.12 20:23
@petruskakukacka píše:
Dobrý den dámy, prosím poradte mi v dětství sem nedostala menstrulaci tak od 16 beru estrofem 1mg a jednou týdne proveru 5mg a pak mam měsícky všechno tohle funguje perfektně ale čeho se nemužu dopídit je jestli u tehle prášku mužu otěhotnět jednou mi bylo řečeno že se to používá jako antikoncepce nebo že to vyvolává zadržení ovulace prosím o radu protože všude píšou neco jiného… :pocitac: :zed: :,(…děkuji mnohokrát. :*

Né, pokud užíváš proveru tak neotěhotníš, je po vysazení, ale jak bys otěhotněla tak proveru okamžitě vysadit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.7.12 10:56

Příspěvek upraven 20.06.16 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.12 12:43
@gabi.design píše:
@petruskakukacka Já po Proveře otěhotněla. Dostala jsem ji na úpravu cyklu a otěhotněla jsem v tom prvním měsíci užívání. Těhotenství teda nedopadlo, skončilo to ZT v 9tt., ale to je věc jiná.

to me moc mrzíí děkuju za pomoc :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LenkaFreedom
1.8.12 08:44

BT při Proveře

Ahoj, včera jsem také vyfasovala Proveru :) Doktorka mi řekla, že už nemám měřit BT, ptotože Provera působí na teplotu, takže by mi naměřené teploty stejně nic neřekly :) Doufám, že bude fungovat tak, jak má a můžem se těšit na mimčo :lol:

• Citovat
  • Upravit
1374
1.8.12 15:12

Ahoj holky… me začala taky MS blbnout…:( chodila jsem na vyvolavačky ale po tech se pořád ne a ne povedst miminko… pak mi doktor nasedil proveru a po prvním užívání šup a bylo :) ted jsem v 7 týdnu takže …ja mam s proverou dobre skušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.8.12 18:29

Ahoj tak mě nedavno taky dr. napsal Proveru a MS jsem dostala ale ted jsem 15DC a už 2 dny slabě krvacím nevim co si o tom mam myslet nestalo se to některy z vas? Může to byt tou Proverou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.8.12 12:20

Nestalo, zavolej dr. a uvidíš co Ti na to řekne.. Mě se stalo to, že když jsem Proveru začla brát, tak při posledním přášku jsem dostala MS. Jinak MS přichází 2 dni po vysazení.

Holky, který den cyklu začínáte Proveru brát? Dělal vám dr. nějaké testy???

@neonqa píše:
Ahoj tak mě nedavno taky dr. napsal Proveru a MS jsem dostala ale ted jsem 15DC a už 2 dny slabě krvacím nevim co si o tom mam myslet nestalo se to některy z vas? Může to byt tou Proverou? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.8.12 13:38

@Fauňulik Dr. ma právě dovolenou tak ji budu brat asi dal uvidim co to uděla při dalším cyklu a pak k němu naklušu co bude dál.
Jinak ja ji mám brát 17DC. Kdy ty? A testy mi zatim žadny nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.8.12 13:46
Aha.. Tak to nevím, ale asi bych také brala dál.
Já jí mám brát od 14 do 25 dne. Snažíme se o mimi, zatím bohužel nic :(
Testy mi také nedělal.
@neonqa píše:
@Fauňulik Dr. ma právě dovolenou tak ji budu brat asi dal uvidim co to uděla při dalším cyklu a pak k němu naklušu co bude dál.
Jinak ja ji mám brát 17DC. Kdy ty? A testy mi zatim žadny nedělal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.8.12 14:23

@Fauňulik Tak mi se taky snažíme o mimi a právě až k němu pujdu tak po něm budu chtit aby mi nějaky vyšetření udělal sice se snažíme jen 3/4 roku ale pro mě je to už dlouhá doba a chci už to nějak řešit. :? Jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
2.8.12 14:31
Teď to bude 7 - 8 měsíc, takže jsem na tom podobně. Mě řekl dr. že až po roce snažení s tím začneme pořádně něco dělat.. No ještě 4 měsíce..
Kolik ti je?
@neonqa píše:
@Fauňulik Tak mi se taky snažíme o mimi a právě až k němu pujdu tak po něm budu chtit aby mi nějaky vyšetření udělal sice se snažíme jen 3/4 roku ale pro mě je to už dlouhá doba a chci už to nějak řešit. :? Jak dlouho se snažíte vy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.8.12 14:40

@Fauňulik A nevíš jestli by ta Provera měla pomoct i na anovulační cykly? Jinak mě je 24 a tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí