V 6 měsících 9 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
14.1.19 17:08

Malej měl 8900 a o centak min. Já bych to asi neřešila. Taky byl pěkná koulicka. Porodní váha byla téměř 4 kg. Doktorka to neřešila a to jsem nekojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.1.19 17:09

Buď v klidu. Dcerka měla v půl roce 10,5kg. Říkali jsme jí Malý budha. Jak začala běhat, vylítala všechno a je z ní krásná holka. Dětská vás nejspíš pošle na endokrinologii, tam ji budou vážit a měřit jestli přibírání a růst jsou konstantní a udělají odběry na hladiny hormonů

• Citovat
  • Upravit
5487
14.1.19 17:18
@Anonymní píše:
Ahoj. Moje dcera ma v 6 mesicich necelych 9 kg a 73cm, do ted byla jen kojena, ted pridavam prikrmy. Ja mam 160cm a manzel 185cm a dr to hrozne resi. Ze je velika a ze je to divne a ze nas asi nekam posle. Prosim co cekat? Prosim anonym nechci plasit jeste rodinu staci ze jsem vyplasena ja

Taková průměrná roční holčička :lol: jako je divná ta délka, to je v půl roce fakt hodně, ale těžko jí dáš na hlavu cihlu. Ta váha k tomu je celkem odpovídající, ale jak říkám, tak na roční dítě :lol: Jediná věc, s kterou bys hnula, je váha, ale musí dr. brát, že k délce je v pohodě. Takže asi zatím bych to nechala, co bude v roce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
14.1.19 17:24

Náš malej měl v roce kousek přes 8 a to byl ze tří bráchu nejtěžší,mám kolem sebe několik maminek,kdy dítě mělo v půl roce 9 kg a nikdo to neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.1.19 18:10

Neresila bych vahu. Nestresovat sebe a dite. Zacne litat, pohybovat se a vaha se zastavi.
Aby pozdeji stejna doktorka nebedovala, ze holka je sama kost a kuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
14.1.19 18:28
@Anonymní píše:
Ahoj. Moje dcera ma v 6 mesicich necelych 9 kg a 73cm, do ted byla jen kojena, ted pridavam prikrmy. Ja mam 160cm a manzel 185cm a dr to hrozne resi. Ze je velika a ze je to divne a ze nas asi nekam posle. Prosim co cekat? Prosim anonym nechci plasit jeste rodinu staci ze jsem vyplasena ja

Pokud se doktorce něco nezdá, je dobře, že vás pro jistotu někam pošle :nevim: pravděpodobně bude všechno v pořádku, alespoň budete mít jistotu. Nás také doktorka „postrašila“ cystickou fibrozou, nemám jí to za zlé, měla podezření, jsem ráda, že je pečlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.1.19 20:02

Za mě v klidu. Moje měla v půl roce 9 kilo, v roce 12. Chodila od deseti měsíců. V roce a půl měla 15 kilo a až ty ji zůstaly nějak déle. Teď je jí 7, má skoro 130 cm a 25 kilo. Takže podle mě úplný ideál. Já i otec máme podobne, 173 a 178. Edit. Teď koukám na tu délku, ta je hodně, moje měla 77 cm v roce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí