V 7. měsíci váží 5 kilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
21.4.13 22:50

Děkuju za přízpěvky vás hubených, jsem ráda že v tom nejsme sami :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.4.13 22:54
@Sarik12 píše:
@Terlas
Moje starsi ma ve 2,5 letech 90 cm a 10,6. Takze hubenour. Ale ono to v obleceni neni tak videt, horsi bude leto :zed: ale ji teda nikde nic nenasli. Ale prave asi nemela uplne dobre zazivani

to si dovedu živě představit… :roll:, ale aspon Vám roste. Nám syn stagnuje, myslím, že budu ráda, když se dohrabeme do 90 cm ve 3 letech (spíš ne). jj oblečení to schová, ale v léte je to děs. Já mám problém pro něj sehnat spodní prádlo, kupuju velikost na 18M děti a pro ty prádlo ještě většinou nedělají, plavky je další hrůza. Kalhoty jedině s regulací plus kšandy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.4.13 22:56
@formik píše:
Děkuju za přízpěvky vás hubených, jsem ráda že v tom nejsme sami :-)

každej extrémje blbej. Zase znám mimčo co má v 6M 11 kg jako my ve 3 letech a lidi taky blbě koukají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
21.4.13 23:05

@Terlas
O spodnim pradle a kalhotech my ani nemluv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
21.4.13 23:12
@Sarik12 píše:
@Terlas
O spodnim pradle a kalhotech my ani nemluv :zed:

spodáry kupuju v tescu vel 18-24, ty mu celkem jsou, aspon nepadají, kalhoty s kšandami nebo lacláče. Je to ale nepraktické, když si řekne na záchod… Máme problém i s botama. Syn má hrozně útlou nožku, ale jinak dlouhou, boty na trhu pro nej nejsou. Když mu jsou na délku po stranách má z každé strany centimetr :(. Pani z Žirafky z nás byla celá špatná, prý se s tím ještě nesetkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.4.13 07:47

Kdyz pises o hubene tycce, tak ta starsi dcera ma nyni ve 3,5 letech 105cm a 14 kilo. A vcera na sebe oblekla letni saticky te pulrocni a v telicku ji byly, jen kratke :lol: :lol:
Neboj, to dozenou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.4.13 09:40

Ahoj, byly jsme ve stejné situaci. Dcera podstoupila v 7 měsících operaci srdíčka s váhou 5,2 kg. U nás se stal zázrak a přestože byla a je nejedlík, tak po té operaci přibírala 1,5 kg za měsíc, všechno dohnala a v roce vážila necelých 9 kg.

Myslím, že 0,5 kg za měsíc je krásné. Zdravé děti v tomhle věku přibývají na váze už mnohem pomaleji, takže bych řekla, že opravdu dohání, co zameškal. Dítě by mělo mít v roce trojnásobek porodní váhy, tak zkus spočítat, kolik vám ještě chybí. A jak je na tom celkově? Dcera se přestala potit, zadýchávat, začala se přetáčet, prostě zlepšení po všech stránkách :palec:

Taky dceři vždycky hádali míň - v 6 měsících 6 týdnů apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.4.13 11:47

@maxak Trojnásobek porodní váhy? Syn se narodil hypotrofní, měl jen 1500 gramů na 40 cm v osmi měsících… Délku rychle dohnal, váhu už ne, ale teď víme že je to srdíčkem. Spíš jsem čekala větší nárůsty váhy po operaci. Syn se neustále vrtí, mele sebou, kope nohama, prostě dělá vše proto, aby nepřibral :-) Naštěstí ve vývoji postupuje dobře PŘED i PO, už zkouší lézt, ale je moc slabý když je tak hubený. JInak musím ty naše prťata strašně pochválit jak dobře takové zákroky zvládají! A přeju hodně štěstí i nadále :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.4.13 13:31

@formik Jo jo, trojnásobek porodní váhy a vyrůst o polovinu porodní délky (50 cm při porodu, 75 cm v roce). Ale to platí u zdravých dětí. Vy jste vyloženě mimotabulkový případ :kytka: Ale zase jestli přibral z 1500 g na 5000 g za 7 měsíců se srdeční vadou a ještě k tomu už zkouší lézt, tak je fakt šikula :potlesk: Až půjdete na kontrolu se srdíčkem, tak se zkus zeptat, ale vsadím se, že vás ještě pochválí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí