Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nejdřív naleju těsto do teflonové formy na 12 ks, zbyde-li, pokračuju silikonovou asi na 7 a pokud je těsta hodně, tak další kolo jsou papírové košíčky. Zde odkaz na mé oblíbené recepty na muffiny
tezi píše:
Používám silikonové košíčky
jojo taky tak a spokojenost
Dělám klasické těsto na olejový piškot a s ním si hraju. Nalámu čokoládu, přidám strouhaná jablka a skořici, kakao, kávu, rum, tvaroh, puding, i barvit se dá, kokos, ořechy, na jemno strouhanou mrkev, zavařeniny (dýni, ananas, třešně)…variant je moře.
eldarka píše:
já mám od Tupperware… a nechcete sem hodit nějaké super receptíky, co se vám povedou? ráda bych neco osvedceneho taky vyzkousela..
můj nejoblíbenější:
250g polohrubé mouky, 5lžic oliv.oleje, 250ml rostlinné smetany, cibule+ česnek podle chuti nasekat nadrobno, 2velká rajčata, bazalka čerstvá natrhaná, 2lžičky prdopeč, půl lžičky sody, 2 vejce. Vejce utřít s olejem, mozarellou, přidat nasekanou bazalku, rajčata. Mouku s prdopeč a sodou promíchat, přidat zbytek, 25-30min péct na 180C
zuzanasinova píše:
můj nejoblíbenější:250g polohrubé mouky, 5lžic oliv.oleje, 250ml rostlinné smetany, cibule+ česnek podle chuti nasekat nadrobno, 2velká rajčata, bazalka čerstvá natrhaná, 2lžičky prdopeč, půl lžičky sody, 2 vejce. Vejce utřít s olejem, mozarellou, přidat nasekanou bazalku, rajčata. Mouku s prdopeč a sodou promíchat, přidat zbytek, 25-30min péct na 180C
Mozarellu uplne roznahnat?
eldarka píše:zuzanasinova píše:Mozarellu uplne roznahnat?
můj nejoblíbenější:250g polohrubé mouky, 5lžic oliv.oleje, 250ml rostlinné smetany, cibule+ česnek podle chuti nasekat nadrobno, 2velká rajčata, bazalka čerstvá natrhaná, 2lžičky prdopeč, půl lžičky sody, 2 vejce. Vejce utřít s olejem, mozarellou, přidat nasekanou bazalku, rajčata. Mouku s prdopeč a sodou promíchat, přidat zbytek, 25-30min péct na 180C
spíš sekám nadrobno, aby se nedělaly hrudky velké nebo takové ty rozpečené žvejkance ![]()