Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam teda nic nevidím, ale jestli byla ovulace před 10 dny, je na test ještě brzo. Pár dní počkej a zkus testovat znova. Šance ještě je.
Mě to připadá spíš jak ryska. 10 dní po ovulaci je brzo. Zkus za 3-4dny.
Když přimhouřím oči, tak tam ducha vidím 😊 udělej si další test za dva dny, držím palce
Podle mě je vše negativní, jen někde rozpité barvivo a prosvítá ryska
@Michelle_M jak muze byt rozpite barvivo kdyz to barvivo teprve jelo pres test?
@Anonymní píše:
Ahoj prosim vidite neco na testu je to intime? zkousela jsem test pred par dny tenhle a byl uplne negativni. Dnes nebo zitra mam mit ms mam ted poslednich par mesicu delsi cykly cca 30az 34 ovu byla myslim pred 10 dny. nechci si delat plane nadeje mam skoro pul roku po operaci stitne zlazy. nechavame tomu volny prubeh. trochu me poboli podbrisek spise pravy vajecnik a malinko bradavky jinak mi nic neni. prvni fotka je hned po udelani.
Ducha vidím, ale nechci ti kazit radost, já takovou čárku den před ms měla taky a nebyla jsem těhotná.
@megginka300 v pohode zkusim bud zitra rano nebo pozitri.tak se to rozlouskne.kez by to konecne vyslo.
@Anonymní píše:
@megginka300 v pohode zkusim bud zitra rano nebo pozitri.tak se to rozlouskne.kez by to konecne vyslo.
Zkus a uvidíš, třeba bude čárka sílit.
Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@Michelle_M jak muze byt rozpite barvivo kdyz to barvivo teprve jelo pres test?
Moc nerozumím otázce, ale na té první fotce je barvivo rozpité po okrajích testu a prosvítá tam tenká ryska, jako by byl test rozmočený.
@Michelle_M nemuze to byt ale rozpite kdyz to barvivo slo pres test hned jak se to namoci.asi jsi nikdy neoouzivala tes.jo a udelala podle navodu mam uz praxi az az.
Intime je tu bohužel v poslední době hodně zatracovaný test, co dělá hrozné falešňáky. Za mě je to ryska.
@Anonymní píše:
@Michelle_M nemuze to byt ale rozpite kdyz to barvivo slo pres test hned jak se to namoci.asi jsi nikdy neoouzivala tes.jo a udelala podle navodu mam uz praxi az az.
Prosím tě co se tak rozčiluješ? Ty růžové šmouhy na testu jsou prostě rozpité barvivo a stává se to, může to být vadný test, šmejdský test nebo příliš dlouho namočený test. Chtěla jsi vědět, co na testu vidíme, tak ti to píšu ![]()
@Michelle_M ale ty smouhy jsou ze ten test bezi ted na testu neni smouha jen carky.tak uvidime
Ahoj prosim vidite neco na testu je to intime? zkousela jsem test pred par dny tenhle a byl uplne negativni. Dnes nebo zitra mam mit ms mam ted poslednich par mesicu delsi cykly cca 30az 34 ovu byla myslim pred 10 dny. nechci si delat plane nadeje mam skoro pul roku po operaci stitne zlazy. nechavame tomu volny prubeh. trochu me poboli podbrisek spise pravy vajecnik a malinko bradavky jinak mi nic neni. prvni fotka je hned po udelani.