Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já teda krmím zatím jen MM s dokrmem 1-2×120-150 ml UM denně. Prostě jak si řekne. Ani jsme ještě nepočítala, kolikrát je to za den. Někdy krmím za noc 2×, jindy i 4×
jako třeba na dnešek.
@jana0979 píše:
UM=Uměla strava (Nutilon, Sunar aj.)
MM=Mateřské mléko
Taky mi dalo zabrat, než jsem to pochopila
BACHA NA MM v souvislostech.
objevuje se tu totiž i mm = můj muž ![]()
@Markittka píše:
BACHA NA MM v souvislostech.objevuje se tu totiž i mm = můj muž
@jana0979 dobrej nápad, založ
taky někdy tápu… i po těch 12.000 příspěvků
Ahoj máme 4,5m chlapečka a jsme na nutrilonu…krmím přes den po 3-3,5 hodinách a v noci jen jedenkrát-budí se o půlnoci. Takže: v 6.30, 9.30, 12.30, 16.00, 19.00,24.00
Ahojky ženy, mám čtyřměsíční holčičku. Častost krmení nechávám zcela na ní, tedy na tom, jak si řekne. Většinou má hlad po třech hodinách, ale pozdě odpoledne pak i po dvou hodinách. Průměrně jí tak 6× za den. V noci spinká krásně, většinou tak od 20h. a budí se až v 6h. Od dvou měsíců jsme na UM. Nyní toho při jednom krmení vypije tak 150ml. Tento týden začneme s příkrmy, tak jsem zvědavá, jak to budeme zvládat.
Naše je stejně velká a těžká a stará jako tvá a míchám 5× denně z 210ml vody, ale nevypije to všechno, denně dá necelých 900ml. Krmím 8-12-16-20 a v noci jednou vzbudím na noční mlíko.
Moc a moc vam dekuji za vase nazory. Postupne zvysim davku mlicka a uvidim, jak casto si sama rekne. Jeste se vas zeptam jen tak mimo diskuzi..Dajince pres noc zacala ryma a kasel. Nemate nejaky tip, jak to zahnat nez se to jeste vice rozbehne? Stale je zivoucka a usmevava, takze to nevypada, ze by ji bylo nejak zle.
Ahoj maminky, tak si tady přečítám články a potřebovala bych poradit, mám holčičku, které budou 17.5. 4 měsíce a už jí krmím UM Sunarem, jí po 3h, ale i v noci se mi budí po 3h, myslíte si že jí už dávka 180ml nestačí? zkusila jsem jí do UM přidat na noc i banán a stejně se mi vzbudí max po 4h. přes dej jí začínám dávat i příkrm mrkvičku moc toho zatím nesní, ještě jí to se lžičkou moc nejde. děkuji moc za radu