Zlobí při krmení z lahvičky

160
23.9.12 19:09

Zlobí při krmení z lahvičky

Ahoj holky, prosím o radu. Mám sedmitýdenní dcerku, od narození je na UM, v poslední době mi začala dělat to, že při krmení vypije, tak devadesátku a při poslední dvacítce začne brečet a vztekat se. Tak jí chvilku nechám se vyřádit a pak skoro vždycky dorazí celou dávku. Nevíte někdo čím to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
23.9.12 19:17

Ahoj, mě to malej dělá taky, když ho bolí bříško…pak buď něco vytlačí nebo to přestane, začalo to u nás přibližně v této době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.9.12 19:18

Ještě to může být třeba zacpaná dírka v savičce, nám se to stávalo u nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.12 19:23

Hm s tou savičkou je to taky mazec, dávala jsem nutrilon a byla ucpaná permanentně, musela jsem koupit dudlík s větší dírkou, pak to bylo OK. A jestli bolí bříško, to bych snad taky ani neřekla, protože když se pak nabaští, tak usne a spí jako andílek. Tak snad to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaCelinka
23.9.12 19:43

Nám to taky dělala, když jí to málo teklo, ale dělala to od začátku krmení. Dávali jsme taky Nutrilon, vždycky se kroutila, bolelo jí bříško, jenže my jsme si mysleli, že to jsou prdíky :nevim: teď jsme přešli na HiPP a vypije to všechno, bez kroucení a prdíky už nás vůbec netrápí :palec: Nebo by to možná mohl být růstový spurt.? Naše malá ho měla nějak v těch šesti týdnech, ale vztekala se furt a ají měla furt hlad :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12
18.12.12 17:20

Ahoj holky. mám trochu podobný problém. Malé je 6 týdnů a je od 2 týdnů na UM, lahvičky máme avent s dudlíkem 1 a pořád má problém, že ji to vytíká z pusy.-( už nevím co s tím…pijeme sunar a asi 2× za den z 10 se ji to povede a neteče jí to. nevíte čím to je? jestli prostě jen musím být trpělivá až se to časem naučí? nebo raději změnit lahvičky? měla jsem i od Medely speciální, ale ta byla spíš pro kojené (imitovala bradavku) a z té už ted neumí pít vůbec..
budu ráda za každou radu
děkuji
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.12.12 17:24

Nic menšího než 1 dudlík není, budete muset vydržet ona se to naučí. Náš malej byl nedonošenej, takže mikromimčo a teklo mu to taky a teď jak baští :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.12.12 17:25

@petia35
mozna vazne pomuze zkusit jinou savicku. mas pocit, ze ji to tece az moc a nestiha pit nebo spis, ze si to neumi chytit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
18.12.12 17:29

Naše malá má taky lahvičky od aventu a taky jí to teklo koutkem ven. V podstatě i jak jsme přecházeli postupně na větší dudlíky, tak to bylo pořád stejné. V 7M se odstavila od lahve uplně, nechce jí a pije z učících hrníčků nebo lžičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 17:34

Mia je taky předčasně narozená ve 38tt a je to prcek :-))takže vydržet prďka jo? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 17:34
@Ali-Ali píše:
@petia35
mozna vazne pomuze zkusit jinou savicku. mas pocit, ze ji to tece az moc a nestiha pit nebo spis, ze si to neumi chytit?

no spíš, že si to neumí pořádně chytít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 17:35
@Madel píše:
Naše malá má taky lahvičky od aventu a taky jí to teklo koutkem ven. V podstatě i jak jsme přecházeli postupně na větší dudlíky, tak to bylo pořád stejné. V 7M se odstavila od lahve uplně, nechce jí a pije z učících hrníčků nebo lžičkou.

no, už se taky těším až nebude muset pít z lahve, jsou to fakt nervy..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 17:36
@MíšaČK píše:
Nic menšího než 1 dudlík není, budete muset vydržet ona se to naučí. Náš malej byl nedonošenej, takže mikromimčo a teklo mu to taky a teď jak baští :)

a kdy se to asi naučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
18.12.12 17:38

@petia35
ja jsem maleho nechala az do 3 mesicu na te lahvicce od Medely, prave proto, ze mu to neteklo a musel tahat, takze u toho byl „prilepeny“. Pak jsme presli na Tommee Tippee. Jestli ji to tece, tak bych fakt zkusila jinou. Ony ty jednicky nebudou vsechny stejne. Treba ji neco padne do pusy lip. Nema cenu se nekolik mesicu nervovat kvuli lahvicce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.12.12 17:42
@Ali-Ali píše:
@petia35
ja jsem maleho nechala az do 3 mesicu na te lahvicce od Medely, prave proto, ze mu to neteklo a musel tahat, takze u toho byl „prilepeny“. Pak jsme presli na Tommee Tippee. Jestli ji to tece, tak bych fakt zkusila jinou. Ony ty jednicky nebudou vsechny stejne. Treba ji neco padne do pusy lip. Nema cenu se nekolik mesicu nervovat kvuli lahvicce :)

asi teda zkusím…z té medely se jí nechtělo tahat :-)) rychle jí to uspávalo..možná jsem měla vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová