V kolik hodin dáváte kaši
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Můj synek (10 m.) má kaši v 18 hod., v 19 h. se jde koupat a pak v postylce má ještě UM. Ale na mliko jeste po koupani si nejakou dobu zvykal. V 6,5 měsících ale ještě měl a má i teď (někdy) k odpolední svačině UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám ji po koupání, kolem 20,30 malá je nespavec, dřív jak v 21,00 neusne po kaši ještě dokojim bez toho neusne už vůbec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V půl osmý v osm, půl hodiny až hodinu před koupáním. Je to její poslední jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaši v sedm, hodinu před spaním. Malýho koupu obden, takže když je koupání, tak v sedm koupání, pak kaši cca v 19:15. a zuby čistím hned potom ještě v krmící židličce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupeme kolem 18:30-19h…po vykoupání jde do postýlky, tam dostane kaši, kterou si sám drží a pije, pak si někdy ještě brblá, stojí a kouká, potom usne…ale kolem 20h už spí a spí až do 7hod, někdy až do 8h
..měli jsme 9 měsíců. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosím o radu..u nás malý jí kolem 17-17,30 a pak ve 20-20,30 a spát jde až kolem půl 11..kdy byste dávaly kaši vy? při každém jídle vypije 180ml UM. děkuji za rady.. ![]()
ještě mě napadá, na kaši je skoro týden a včera už snědl plnou dávku 180ml, ale krmení lžičkou trvalo přes hodinu..tak to jen mimochodem.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@monuline píše:
Holky, prosím o radu..u nás malý jí kolem 17-17,30 a pak ve 20-20,30 a spát jde až kolem půl 11..kdy byste dávaly kaši vy? při každém jídle vypije 180ml UM. děkuji za rady..
ještě mě napadá, na kaši je skoro týden a včera už snědl plnou dávku 180ml, ale krmení lžičkou trvalo přes hodinu..tak to jen mimochodem..
Tak bych dávala asi na to poslední krmení, aby byl najedený na noc, jak se to obecně bere (i když u nás teda kaše na délku spaní nikdy vliv neměla, ale někdo si chválí). Že trvá dlouho, to je otrava, ale to se zlepší, někdo dává řidší kaši do lahve, to jsem nikdy nezkoušela.
(neodolala jsem s odpovědí už jen proto, že tvůj syn se narodil ve stejném dni jako já a jmenuje se stejně jako náš syn
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala bych na poslední krmení. Máme to tak doma taky, dám kaši sní ji…a za asi dvacet minutek jde spát. Pak si ještě cucne z prsa a spí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za rady
..budu mu ji tak dávat..ted ho ještě naučit chodit spát po jídle.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Oživuji diskuzi
Ahojte, také se chci zeptat na hodinu, kdy dát kaši na dobrou noc. ![]()
Naše malá chodí spát cca kolem 21hod. Koupeme tak ve 20 hod. Mám jí dát tedy ve 20:30 kaši a pak jí dát spát? Není ta kaše těžká na žaludek na noc?
Vždy byla zvyklá nakojit a do postýlky a spát v těch devět večer, ale chci ji postupně odnaučit kojení před spaním. Malé bude rok.
Díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaši před koupáním, tudíž v 7 kaše, po půl 8 koupání(ob den) a po 8 hodině kojím, malá chodí spávat kolem 9. Ta kaše je prostě večeře a po večeři se chodí koupat a dělat hygiena, takže mi přijde divné dávat večeři až těsně před spaním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy 21 Takhle jsme to dělali do teď, ale malá se nám dost budí, já už jsem docela vyřízená a kámošky mi poradily to změnit. Také se mi to nezdá, ale zase ty kaše se jmenují na dobrou noc protože jsou před spaním… uvidím dneska. Vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No myslím si, že to buzení není hladem, mě se malá taky dost budí po té 12 hodině, uklidní jí jen prso, ale rostou ji zuby, nebo prostě se potřebuje uklidnit, už jsem zkusila dát místo kaše rohlík s něčím, jestli není po té kaši žíznivá a je to pořád to stejný, takže jen odstavení v noci to vyřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit