Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží, kdy si řekneš. Já mám jedinou fotku ze 13. týdnu. O bublinu s tečkou v 6. za 100 Kč jsem fakt zájem neměla a později mimino nespolupracovalo. ![]()
Já dostávám vždy a zadarmo. Záleží, kdy přijdu. V prvním těhu mi dal foto už v 5+4tt, teď jsem byla poprvé na gyndě až 9+3tt a taky jsem dostala.
@lyrica dost to je platila jsem stejne. Ale on ten papir do ty termotiskarny taky neco stoji tak proc si to nenechat zaplatit ze
jsou si moc dobre vedomi ze tehotny vyhazej penize za vetsi kraviny ![]()
Já za fotky teda platím, 50 kč, jen na NT sceeningu sem neplatila, respektive fotka byla už v ceně…:)
Jinak co se ceny týče, tak u prvního kluka jsem platila taky za každou 50,–, teď u druhého jsem změnila gyndu a neplatila jsem nikdy nic, fotku mi dali vždycky zadara. Jo a to, že ji chci, jsem hlásila vždycky předem. Jen fotku pohlaví mi v 30tt. odmítli dát, že bychom to z toho poznali, nechávali jsme si totiž překvápko. ![]()
Hmm aby to teda spis nezklouzlo k tomu co je to za nekvalitniho lekare ktera mi ani v xy tydnu nenabidl fotku ![]()
Zajladatelko asi by to chtelo upresnit dotaz ![]()
Můj gyndař mi jí vytiskne klidně hned na začátku (momentálně mám z 6tt) a za týden si možná nechám udělat další
je to prima památka, jak se z bublinky stane fazolka a z fazolky ufonek ![]()
Ja v 10 tt na urologii. Moje dr chce za vse prachy a me se to zda zbytecny.
@Svistice já platím 50 kč ale dala bych i 200, i bublina je mimi
u dcery jsem chodila na utz skoro pořád, skoro každý týden, teď chodím co 2 týdny a pokaždé si beru fotku
@Jankaxx tak bacha na to. Ta pamatka neni az tak trvale hodnoty jak se zda a po par letech by jsi mohla zaplakat. Je to termopapir takze to chce dobre skladovat a i tak uz tam po par letech nemusi byt nic moc videt. Idealne zacerstva oskenovat a ulozit v digitalni podobe ![]()
Tak ja dostala taky fotku kdykoliv jsem si řekla, ale stálo mě to 100,– a nahrání prohlídky ultrazvuku na DVD 200,– takže jsem si nechala raději udělat asi 3 DVD, ze kterých jsem si pak na PC vytiskla i tu fotečku… Ale, že by to dával doktor sám od sebe a zadarmo… to bych nečekala. Už jsem asi naučená, že za všechno se platí… ![]()
Nikdy
bývalá dr. si první „fotku“ založila do karty, že tam stejně není nic vidět a potom druhá dr. tiskne na požádání
takže pokud chceš, tak si řekni
já na fotky/vzpomínkové věci moc nejsem
@quinny No to tedy díky za info! O víkendu se bude skenovat… nerada bych přišla o první obrázky svého prvního ufonka
Díky!!!