Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska jde blízká osoba na první kontrolu proto se ptam ja když byla prvně těhu nedostala jsem nic nakonec to skončilo revizi v nemocnici a tam mi prymař fotku udělal ale jen kvuli jeho potřebam asi doložil to do papiru a kdybych si ju rychle nepřefotila do mobilu tak nemam vubec nic
tak se ptam jestli mužu dneska čekat fotečku podle všeho bude ve třetim měsici
@Jankaxx neni zac. Jaksi jsme zvykli ze driv fotky vydrzely sto let a skoro to na nich nebylo videt, dnes uz jsou technologie jine ![]()
Já si o fotečku řeknu za 14dní to jdu na kontrolu a budu 13+1, tak už tam bude krásně vidět
…
Jen podotknu, ze ten termopapir je taky dost drahej, takze bych nesoudila kvalitu dr. podle toho, jak ochotny je tisknout fotky, ktere mu pojistovna rozhodne neproplati.
V nemocnici mame dokonce zakazano fotit( cokoli), jen ve vyjimecnych pripadech, fotky ukladame do pocitace a na papir nefotime..
Řekla jsem si a nedala mi:/.. takže jsem ve 12tt a nemám nic.. už se těším na fotku z screeningu ve 13tt
Já jsem ji teda dostala dnes a to jsem v 13+4 asi záleží na tom zda má tvůj doktor ultrazvuk, který dělá fotky i z toho vnitřního. Můj to nemá tak jsem čekala do dneška.
@quinny řekla jsem ji že se bez fotky nema ukazovat tak čekam ![]()
Fotecky jsem dostala 5+2, nic tam sice neni vidět, ale pro me bylo uklidnujici, ze je ditko v deloze.. @gabi.design zcela OT..nevim proč, vzdy, kdyz jsem nekde narazila na tvuj prispevek, tak jsem si tě představovala jako kratkovlasou brunetu:-)
@Tučňačka20 píše:
Já jsem ji teda dostala dnes a to jsem v 13+4 asi záleží na tom zda má tvůj doktor ultrazvuk, který dělá fotky i z toho vnitřního. Můj to nemá tak jsem čekala do dneška.
ne, to neni pravda. Nezalezi na tom, jakou sondou se vysetruje( tedy jestli vaginalne nebo pres bricho), moznost tisku tohle neovlivnuje.
Spis bud nema tiskarnu, nebo nechce investovat do termopapiru.
@mroe No tak jsem to myslela, můj má tiskárnu jen u toho vnějšího a tak mi ji vytiskl až dnes. Blbě jsem to napsala…
Mně třeba v 8. týdnu odmítla fotku dát s tím, že je prostě pověrčivá
Stejně jsem si nakonec vyprosila aspoň rychlé blejsknutí na mobil
A v 13. týdnu už mi je dala na flashku. U nás za to tedy chtěji 200, ale co už, je to památka ![]()
@Tučňačka20 píše:
@mroe No tak jsem to myslela, můj má tiskárnu jen u toho vnějšího a tak mi ji vytiskl až dnes. Blbě jsem to napsala…
Nerozumim, ma dva ultrazvuky? Obvykle jsou jen dve sondy u jednoho UZ, a k tomu jedna tiskarna, takze je normlane mozne fotit z obou druhu vysetreni.