Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mroe Ano má dva ultrazvuky. Má i rozdělené ordinace, jednu normálně s kozou na klasické vyšetřování a tady ten vnitřní a pak těhotenskou poradnu a tam má lehátko a ten vnější ultrazvuk. Zde má i tu tiskárnu.
@Tučňačka20 píše:
@mroe Ano má dva ultrazvuky. Má i rozdělené ordinace, jednu normálně s kozou na klasické vyšetřování a tady ten vnitřní a pak těhotenskou poradnu a tam má lehátko a ten vnější ultrazvuk. Zde má i tu tiskárnu.
Aha, tak to pak ano.
Já si o ni říkám při každé návštěvě už od 5+6tt. Myslím, že sama od sebe by mi ji nenabídla. Možná až v tom 20tt při velkém UZ. Akorát teda u nás docela vydřiduši - 70 Kč za kus slabého papírku je dost.
Já ve 20 tt na velkém utz muj doktor v ordinaco fotky bohužel nedělá
Jééé, to je krásné téma
. Já jsem si řekla hned o tu první 3den po vynechané MS, pochopitelně tam ještě nebylo vidět dítě, ale jen vysoká sliznice a 2,5mm dutinka, ale já se cítila jako bohyně s fotkou potomka
. Jinak o fotky jsem si musela říkat, a vždy se platilo, nejdřív 50, pak 100 - ale člověk to rád dá
.
@Panídokonalá
bohyně
já mám i fotku vajíčka z utz před ovulací, šla jsem na utz při clostíku ![]()
@martulkasloník píše:
@Panídokonalá![]()
bohyně
![]()
já mám i fotku vajíčka z utz před ovulací, šla jsem na utz při clostíku
@martulkasloník píše:
@Panídokonalá![]()
bohyně
![]()
já mám i fotku vajíčka z utz před ovulací, šla jsem na utz při clostíku
Tak to je krásný. Mě třeba mrzí, že naše kočka pak už moc nespolupracovala. Takže poslední UZ foto mám někdy z 15tt, a to to tam DR lovila asi 10min. A z dalších UZ už nic, věčně obličejem zaražená v placentě a otočená zády
.
Pokazde, kdyz jsem chtela, poprve jen dutinku v 5. týdnu, pak v 6. uz neco bylo a jak tlouklo srdce v 8., pak v 11. pak na screeningu, pak asi 18., 20. +3d, 24, 28, 31 3d, pak uz toho moc videt neslo:D
Ja som to tiež mala ľubovoľné. Pri každej kontrole som si nechala aj fotku urobiť.
Teda čumim jaký s tím někdo dělá problémy, můj dr dává fotky sám od sebe, klidně i několik najednou a první mi dal už někdy snad 4+4, to tam byl vidět jen gestační váček a po mimču zatím ani vidu, ani slechu
a úplně zadarmo. Jinak nechápu, co někdo na tomhle dotazu nechápe
![]()