V noci se budí na jídlo

3
19.11.09 13:49

V noci se budí na jídlo

Ahoj maminky, mám dvouletou dceru Leonku která se každou noc budí a kříčí že chce mlíčko(někdy i dvakrát za noc) :cry: .Zkoušela jsem jí dát čaj jak mi poradila doktorka,ale čaj nechce a křičí tak že by za chvilku probudila půlku baráku takže má určitě hlad. Večeří kolem půl osmé a má kaši nebo vařené jídlo( třeba knedlík s omáčkou). Všichni říkají že by měla spát celou noc a já už vážně nevím co dělat a co jí dávat k večeři. Poradíte mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5408
19.11.09 14:03

Ahoj hlad nemá, ale po mlíčku se jí dobře usíná a moc dobře ví, že když pláče, tak ty přijdeš. Takže buď vydrží a za pár nocí to přejde, chvíli to bude trvat.. bude plakat. Klidně jí ten čaj nabízej dál. A nebo podlehneš a budeš jí dělat mlíčko pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roman Valenta
19.11.09 14:04

Zkusím Vám poradit něco, co zabralo u mých dvou dcer. Jděte spát do jiného pokoje. Když se vzbudí, ať k ní vstane táta, i za cenu, že s ní bude hodinu dvě ponocovat. Dítě velice rychle pochopí, že mlíčko nedostane. ale nesmí Vás ani koutkem oka spatřit. Nám to kdysi poradila sestrička od doktorky, u první dcery to zabralo během dvou nocí, u druhé asi po týdnu. Já pak sice byl jak chodící mrtvola, ale od té doby spíme do rána …

• Citovat
  • Upravit
21897
19.11.09 14:13

Tak tak,vytrvat par dnu a nedat,hlad ve dvou letech urcite nema :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
19.11.09 14:14

V kolik hodin je to v noci? Říká se, že v tomhle věku by měli vydržet min 8 hod po posledním jídle, pak už skutečně hlad mít můžou. Starší syn se budil na mlíko mezi 5 - 6 hod ranní, odbourali jsme až cíleně ve 3 letech, kdy chodil do školky. Mladší se taky takhle k ránu budí na mlíko.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.11.09 14:50

Budí se kolem jedné nebo druhé hodiny a je probuzená natolik že by si mohla i hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.11.09 22:12

Terka má sedmnáct měsíců a taky se pořád budí, někdy i 3× za noc. Čaj nechce a vzteká se. Zatím jsem pořád ještě nesebrala dost odvahy skončit s tím. Chtěla bych to zredukovat jenom na jedno jídlo za noc a to někdy nad ránem. Asi tu odvahu budu muset někde najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.09 10:44

Známá mi poradila dávat dvě večeře. O vikendu jsem to zkusila :lol: Prvni večeře je kolem šesté a kolem osmé hodiny dostane sunar a zatím je to v pohodě malá spí celou noc a budí se kolem sedmé hodiny. Doufám že jí to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla915
17.10.12 10:00

AHOJ TAK TOHLE DELAM TAKY STEJNE SE MI BUDEJ MAM 17 MESICNI DVOJCATA A SOU SCHOPNI VSTAVAT AZ 4* ZA NOC SEM UTAHAN A NAVIC CEKAME DALSI PRIRUSTEK A FURT NEVIM JAK JE TO ODNAUCIT…CAJ NECHTEJ KDYZ SI HO VEZMOU SOU ZA HODINU VZHURU KDYZ UDELAM SLABSI MLIKO JE TO SAMY

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko