V osmi měsících se nevzpřímí na dlaních, záklon hlavy

3348
29.11.18 11:57

Podle toho co popisujes bych si tipla na slabe brisni svaly a naopak vyssi napeti v zadech. Urcite bych si nechala zkontrolovat dite fyzioterapeutkou. Muzes jit rovnou za detskym rehabilitacnim lekarem ci detdkym neurologem. Nebo najdi na netu detskou fyzio a tu jednu navstevu si zaplat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
664
29.11.18 11:58

U nás teda doktorka řešila že se pořádně nezvedá na rukou a to už v půl roce… Vyhrožovala že bude mít problémy s lezením a pak s chůzí… ale my jsme chodili cvičit Vojtu už předtím od 3 měsíců s tím že špatně pásl koně a ještě další věci. Takže fyzioterapeutka řešila že se moc nezvedá na natažených rukou ale stejně to nakonec dohnal sám, vpodstatě až po tom co jsme přestali cvičit :D Já jsemse bála že jak se jednou dostanem do ruky neurolozce a rehabce, už nás odtamtud nepustí ale po třech měsících cvičení nás propustili sami. Každopádně myslím že žádanka je na takové vyšetření určitě potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.11.18 12:07

Taky jsem resila. Uz mi lozila po kolinkach, ale ruce na predlokti. Jdi hned k fyzioterapeutce, ukaze ti cviceni na velkem mici. Deti to bavi a za 2 tydny poctiveho cviceni najednou konecne zacla spravne lozit. Jsou to slabe mezilopatkove svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
29.11.18 12:31

@jita 1107 fizio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.12.18 14:11

Moc vsem dekuji za prispevky. Donutilo me to malou objednat k rehabilitacni dr., mame to dnes cerstve za sebou a je dobre ze jsme sly. Uz jsme tam asi mely byt davno… I techniku plazeni ma pry spatnou.. Mame cviky a pokyny k manipulaci, za mesic kontrola. Tak snad se to zlepsi. Dekuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.12.19 13:57

Ahoj holky, mám stejný problém jako zakladatelka… Malému je 8 měsíců a nezvedne se na rukou tím se i neplazí. Jinak je moc šikovný, neurologicky v pořádku. Začala jsem chodit na fyzio a cvičíme Vojtu, což mi přijde snad až moc drastické řešení… Ale nevím… Je to boj… Chci se zeptat zakladatelky jaké cviky cvičila ona a jestli to pomohlo. Předpokládala jsem že budeme posilovat cvičit na míči, koupila jsem ho i domů, ne že mi nasadí Vojtu, je to jinak naprosto zdravý, usměvavý chlapeček, kojeny, donoseny.
Děkuji vám moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky