V práci nikde nevydržím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.16 12:42
@quanavera píše:
No fakt, nic jinýho jsem totiž opravdu nepodělala. Oni mi neřekli důvod vůbec žádnej, jen mi dali podepsat papír, ale nic mi nevytýkali jen tu pomalost, tak jiný důvod být nemohl.

no nevím za sedm let co jsem u kaufu byla tak jsem zažila dva vyhazovy, jedna byla zlodějka, druhá byla naprosto totálně neschopná a to takovým způsobem, že za celý den dala do regálu jedno plato zboží, u kasy vůbec nepochopila, že musí obsluhovat a né jen sedět a koukat.
prosím anonym nemusí si mě každý spojit s prací

• Citovat
  • Upravit
5894
13.7.16 12:45

@quanavera no jo no, ldyz prijde kontrolni nakup a ty nechas projit veci za nekolik az tisic, tak se nediv, ze te vyleji ve zkusebce… Jdi jinam a zkus pracovat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27745
13.7.16 12:46
@Ya-ya píše:
Jak to dopadlo s cipem?

vidíš já přemýšlela v jaké diskuzi si už zakladatelka stěžovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.7.16 12:49
@Fazulina píše:
To, že už předem někdo přepokládá, že jsem si pod tašku něco schovala, mě uráží a nechápu to. A jako pokladní bych se hanbou propadala, kdybych to musela kontrolovat, ono je velmi často vidět, jak je jim to nepříjemné, ale dělat to musejí, protože jsou sledovány.

Nemyslím, že by jinde na světě se nekradlo. Je to jen o slušném chování k zákazníkovi. A supermarkety si myslím vydělávají dost na to, aby sem tam nějakou ztrátu unesly. Někdy mě tohle fakt vytáčí.

Taky jsem žila v cizině a vím, jak to tam chodí.
Jen bych chtěla říct, že jsou pokladní a pokladní a ztráty a ztráty. Nedávno tady u nás v obchodě byla ta ztráta 54 lahví balantinky a paní pokladní (brigádnice v důchodu) se mile usmívala. Asi jí to bylo úplně jedno, obyčejný zákazník s narvanou cinkající cestovkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
13.7.16 12:49
@Ya-ya píše:
Vzhledem k ostatnim diskusim, se nedivim :mrgreen:

To je ta, co si nepípala s čipovou kartou, protože nevěděla, jak? Chtěla jsem napsat, že je divné, že ji vyhodili kvůli jedné chybě, já sem tam taky v práci chybu udělala, ale nikdy mě nikdo nevyhodil, vždy jsme to nějak vyřešili (šlo teda o úplně něco jinýho). Tak jsem si říkala, že v tom musí být něco jinýho, pokud je to teda ta stejná osoba.

Jinak úplně od tématu, ale už jsem si tady všimla milionkrát, že někdo naráží na jiné diskuse uživatelek, kde se tohle zjišťuje? Nebo to vidí jen nějaké ty hvězdné stálice?:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
13.7.16 12:50

Trochu OT, ale vzpomněla jsem si jak mi kdysi pokladní otevřela krabičku se zubní pastou 8o
Koukala jsem na ní vyjeveně a ona mi hned vysvětlila, že to kontroluje jestli je tam ta správná, že se prý stává, že si zloděj (a byla konkrétní, takhle nápadití jsou prý Romové) přehodí drahou zubní pastu do krabičky té nejlevnější. 8o
Hustý jako… by mě nenapadlo… :mrgreen: Mají to vymakané :mrgreen:

Nicméně jako pocit té pokladní - asi ponižující no. Přišlo mi to přesčáru, nicméně dělat to musí, to je jasné. Ale v člověku vyvstává otázka - kam jsme to dopracovali, fakt. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
13.7.16 12:51
@Fazulina píše:
To je ta, co si nepípala s čipovou kartou, protože nevěděla, jak? Chtěla jsem napsat, že je divné, že ji vyhodili kvůli jedné chybě, já sem tam taky v práci chybu udělala, ale nikdy mě nikdo nevyhodil, vždy jsme to nějak vyřešili (šlo teda o úplně něco jinýho). Tak jsem si říkala, že v tom musí být něco jinýho, pokud je to teda ta stejná osoba.Jinak úplně od tématu, ale už jsem si tady všimla milionkrát, že někdo naráží na jiné diskuse uživatelek, kde se tohle zjišťuje? Nebo to vidí jen nějaké ty hvězdné stálice?:-)))

https://www.emimino.cz/…l/quanavera/?… Se podívej sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
13.7.16 12:51
@Ya-ya píše:
Vzhledem k ostatnim diskusim, se nedivim :mrgreen:

Já též ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
13.7.16 12:52
@Petra274 píše:
@Fazulina píše:
To, že už předem někdo přepokládá, že jsem si pod tašku něco schovala, mě uráží a nechápu to. A jako pokladní bych se hanbou propadala, kdybych to musela kontrolovat, ono je velmi často vidět, jak je jim to nepříjemné, ale dělat to musejí, protože jsou sledovány.

Nemyslím, že by jinde na světě se nekradlo. Je to jen o slušném chování k zákazníkovi. A supermarkety si myslím vydělávají dost na to, aby sem tam nějakou ztrátu unesly. Někdy mě tohle fakt vytáčí.

Taky jsem žila v cizině a vím, jak to tam chodí.
Jen bych chtěla říct, že jsou pokladní a pokladní a ztráty a ztráty. Nedávno tady u nás v obchodě byla ta ztráta 54 lahví balantinky a paní pokladní (brigádnice v důchodu) se mile usmívala. Asi jí to bylo úplně jedno, obyčejný zákazník s narvanou cinkající cestovkou :nevim:

No teda, v kterým obchodě je v regále vyskládaných tolik lahví Balantinky? To snad nemají ani v Kauflandě, ale nevím, Balantinku nepiju:-)). Tak to je zase extrém, samozřejmě, to musela být paní totálně mimo nebo byla se zlodějem domluvená na část lupu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
13.7.16 12:54
@Fazulina píše:
Jinak úplně od tématu, ale už jsem si tady všimla milionkrát, že někdo naráží na jiné diskuse uživatelek, kde se tohle zjišťuje? Nebo to vidí jen nějaké ty hvězdné stálice?:-)))

Nejčastěji to začne pocitem, že s tímhle nickem se v hlavě cosi pojí… a pak strejda google :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
13.7.16 12:54
@Šmoulice píše:
https://www.emimino.cz/…l/quanavera/?… Se podívej sama :-)

Ahaaaa, už chápu, zřejmě třeba nastavit, např. ty to máš jen pro přátele, už chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
13.7.16 12:58

@Fazulina přesně tak, mě tohle otevírání krabiček přijde hodně trapný, o prodlužování celého procesunákupu nemluvě - prostě neúcta k zákazníkovi každým coulem - zákazník proto čekám dýl? No a co? hlavně že nám neukradl luxusní pastu.

• Citovat
  • Upravit
1153
13.7.16 12:59

Jinak s čipem dobrý, to ani nijak neřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
13.7.16 13:00
@redbulka píše:
@Fazulina přesně tak, mě tohle otevírání krabiček přijde hodně trapný, o prodlužování celého procesunákupu nemluvě - prostě neúcta k zákazníkovi každým coulem - zákazník proto čekám dýl? No a co? hlavně že nám neukradl luxusní pastu.

Kdyby lidi nebyli zlodějské sfině, tak by tato opatření vůbec nemusela být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
13.7.16 13:00
@Šmoulice píše:
Já též ne…

Co je na mých diskuzích špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek