V práci nikde nevydržím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@redbulka píše:
naivko!!! Víš kolikrát a zrovna taky i v kauflandu člověka natáhnou? Doporučuji ti po každém nákupu zkontrolovat paragon, jestli ceny a zboží je skutečně namarkováno tak, jak uvádí např. leták, a nebudeš se stačit divit. A to se ještě ty lůzy jedny odmítají omluvit, že způsobují zákazníkovi komplikace, zdržení a nepříjemnosti.
naprosto souhlasím!!! a to nemusím ani do kaufu stačí mi naše večerka. Co nákup nad 3 položky to tě otáhnout a účtenku nedají a když si řekneš o ní tak se diví na co jí jako chceš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@redbulka Asi chodím nakupovat mimo tuhle republiku
už dlouho se mi nestalo, že bych měla něco namarkováno špatně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@redbulka Asi chodím nakupovat mimo tuhle republikuuž dlouho se mi nestalo, že bych měla něco namarkováno špatně…
Mě též ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:šťastná to žena!! Já jsem často v Penny (tedy byla jsem a bylo mi to opravdu už nepříjemný se tam tak zdržovat s rekamací cen, že nákupy tam minimalizuju),paragon dávají, ale opravdu často jsou jiné ceny na něm a jiné v regálu. A mnohdy dohromady ten roozdíl dělá i někoik desítek kč za jeden nákup.
@redbulka Asi chodím nakupovat mimo tuhle republikuuž dlouho se mi nestalo, že bych měla něco namarkováno špatně…
Příklad: manžel si tam vyhlídl kvalitní víno, v regále cedule za 169,–,ale namarkováno 201,–.Takže jsme to hned reklamovali, a měli obrovský problém vůbec nějaký kod splašit, aby jim to vzala pokladna a tak tam nakonec dali kod od úplně jiného vína a měli jsme ho tak nakonec za 149,–. Prostě desetikačka sem desetikačka tam, pro markety žádný problém; ale člověka to unavuje a otravuje hodně a oni ještě budou čučet do krabiček od pasty
- Citovat
- Upravit
@nela812 píše:
naprosto souhlasím!!! a to nemusím ani do kaufu stačí mi naše večerka. Co nákup nad 3 položky to tě otáhnout a účtenku nedají a když si řekneš o ní tak se diví na co jí jako chceš
Tak pokud jdeš koupit tři věci tak si to ohlídáš snadno, horší je to u nákupu kde máš plný koš, to nevíš jestli vyndavat na pás a nebo skládat do tašky
za tebou fronta netrpělivých lidí… Jendu se nám stalo že nám pokladní vrátila o 1000kč více než měla, nechápu, byl tam celkem klid, žádnej fofr, no stane se. Manžel se k ní vrátil a povídá, paní vy jste nám špatně vrátila, začala na něj ječet že na pozdější reklamace se nebere zřetel a že na to nemá čas, no tak když nemá tak nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Tak pokud jdeš koupit tři věci tak si to ohlídáš snadno, horší je to u nákupu kde máš plný koš, to nevíš jestli vyndavat na pás a nebo skládat do taškyza tebou fronta netrpělivých lidí… Jendu se nám stalo že nám pokladní vrátila o 1000kč více než měla, nechápu, byl tam celkem klid, žádnej fofr, no stane se. Manžel se k ní vrátil a povídá, paní vy jste nám špatně vrátila, začala na něj ječet že na pozdější reklamace se nebere zřetel a že na to nemá čas, no tak když nemá tak nemá
to nesouvisí s frontou netrpělivých lidí; paragon si kontrolluji kousek stranou od pokladny se zbožím už opět naskládaným ve vozíku
- Citovat
- Upravit
@arinecka píše:
Jendu se nám stalo že nám pokladní vrátila o 1000kč více než měla, nechápu, byl tam celkem klid, žádnej fofr, no stane se. Manžel se k ní vrátil a povídá, paní vy jste nám špatně vrátila, začala na něj ječet že na pozdější reklamace se nebere zřetel a že na to nemá čas, no tak když nemá tak nemá
Jo, její blbost…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak ty, ale pokud nakupuji v ČR, tak nejvíc Makro a Globus. A nikdy se mi tam nestalo, že by bylo něco jinak…
Kauf jen čistě vyjímečně.
V Kaufu se mi jednou stalo, že mi namarkovali olej v akci za plnou cenu. Zjistila jsem to až doma, ale reklamovat jsem to už zpět nejela. A rozhodně mě nenapadaly urážky. Prostě stát se může.
Známej si zas chtěl koupit nějakou dražší flašku ( nevím už co to bylo, ale cena byla nějak okolo 1500 ), v regále byla cena akční 699, u kasy chtěla těch 1500. Tak se slušně omluvil, že ji nechce. Prodavačka to ověřovala telefonem, přiběhnul nějakej manažer a známej měl nakonec flašku opravdu za těch 699. Byla cena u toho v regálu, tak na to zákazník má právo. Vše vyřešili slušně a bez problémů. Což mi přijde naprosto normální.
Bohužel, každý dělá chyby.
I když jedna zde diskutující je určitě tak dokonalá, že ona by žádnou chybu nikdy neudělala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice Tak já ještě dost často v Lidlu a tam se jim taky chyby moc nestávají… jasně, už se mi stalo, že zboží naskočilo 2×, jak to vzal scaner, ale nikdy nebyl problém, ani jsem nemusela upozorňovat pokladní, zaregistrovala to sama a hned to řešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@redbulka píše:
to nesouvisí s frontou netrpělivých lidí; paragon si kontrolluji kousek stranou od pokladny se zbožím už opět naskládaným ve vozíku
No řekla bych že souvisí, kdyby byl fofr tak pochopím že v tom blázinci se to prostě může stát, i když vlastně dnes ví pokladní přesně kolik má vrátit a nic nemusí počítak tak se prostě přehmátla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
mažu hádavé příspěvky. @Šmoulice a zejména @redbulka, krotťe se.
Klidnou diskuzi,
admin Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem brigádničila v Tescu a Hypernově. V Tescu jsem začínala, byla jsem tam sotva pár dní a nikdo mě tenkrát nezaučil. Neřekli mi, že se musím dívat do košíků, otevírat krabičky od past a podobně. Po pár dnech mi přišla kontrola: sekuriťák, který se tvářil jako zákazník. „Kupoval“ si parfém a já se nepodívala do krabičky, jestli ho náhodou nevyměnil za dražší. Dodnes cítím vztek, jak se mnou tehdy, hlavně před zakázníky, zacházel. Seřval mě na dvě doby a řekl, že příště to zaplatím, jestli mě zase načapá. Dnes už vím, že je to hloupost a rozhodně bych se zachovala jinak. Je zajímavé, jak existují zážitky, u kterých člověk cítí vztek ještě po deseti letech
Ale holt zkušenost je zkušenost. Aspoň si víc vážím své současné práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit