V práci nikde nevydržím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Whiskin píše:
@dada453 Tak já hlavně netvrdím, že nic dělat nezvládne. Jen narážím na to, že si třeba myslí, že sem tam udělat chybu se nějak zamete. Ok, asi občas zamete, ale ne ve zkušebce. Ne manka za pět táců.
Podle jejího diveni a reakci mi spíš přijde, že se chtěla postezovat, ale nevidím žádnou reakci nebo snahu jo budu se muset změnit, něco s tím budu muset udělat, aby se to už nestalo.
Přece, kdyby ji šlo o práci, tak člověk mluví jinak ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou zase komentáře tady!
Zakladatelko, blbých řečí namyšlených p*pin si nevšímej, buď sama sebou, taky mě jednou vyhodily z Hypernovy, neoprávněně! nic si z toho nedělej. Je spousta prací kde nemusíš jet jak fretka, například práce kde je potřeba zručnost, nebo pečlivost. Nemohu ti nabídnout konkrétní případ práce, chce to koukat hodně po nabídkách a něco se určo objeví. Nebo jít dělat někam k pásu, tam ti rychlost udává pás a nemáš čas se flákat, to mě prospělo nejvíc. Řidička z povolání, pečovatelka do pečovatelského domu, uklízečka, pokojská, nebo prodávat do menšího obchůdku, třeba malá obuv, zverimex, knihovnice, apod?? Případně bych zapátrala i třeba po nějaké rekvalifikaci, např. znám osobu co si udělala masérský kurz a teď masíruje v jedných lázních, a prý nic složitýho, že je trochu proklepe a párkrát přejede válečkem a je hotovo
Záleží taky hodně čím jsi vyučená, nebo vystudovaná, co ti jde dobře, podle toho se odpíchnout. Každopádně pečlivost po tobě budou chtít všude, a kontrolovat svou práci by jsi měla taky a to i hlavně ve svém zájmu! Přeji hodně zdaru.
- Citovat
- Upravit
@žaneta.loupancova Myslím, že komentáře jsou dost adekvátní vzhledem k příspěvkům zakladatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žaneta.loupancova tak zakladatelka evidentně nezvládla práci, kde je potřeba pečlivost, rychlost a zodpovědnost takže tak nějak nechápu proč jí píšeš aby si takovou práci našla ![]()
zakladatelka by mohla třeba do zahradnictví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše:
Trochu asi odbočím od tématu, ale žila jsem v cizině - v Kanadě - a nikdy nikdo nikde neprohlížel nic, ani vozík, nemusela jsem potupně zvedat batoh, co jsem si dala do vozíku, nikdo neotevíral krabičky apod. Pokladní byly usměvavé (to se u nás ale zlepšilo, nemám problém ani zde:-)), navíc ale ještě zvládly nákup naložit do pytlíků nebo tašek, které visely za tím pásem na tokových vidlicích, prostě pípla a rovnou nákup vkládala do těch igelite, popř. papírových, jak si kdo vybral, když byl frmol, u každé pokladny stál pikolík, co pomáhal nákupy skládat do tašek. Nechápu, proč to nejde u nás. Ono lidi se budou chovat tak, jak od nich očekáváme… To, že už předem někdo přepokládá, že jsem si pod tašku něco schovala, mě uráží a nechápu to. A jako pokladní bych se hanbou propadala, kdybych to musela kontrolovat, ono je velmi často vidět, jak je jim to nepříjemné, ale dělat to musejí, protože jsou sledovány.Nemyslím, že by jinde na světě se nekradlo. Je to jen o slušném chování k zákazníkovi. A supermarkety si myslím vydělávají dost na to, aby sem tam nějakou ztrátu unesly. Někdy mě tohle fakt vytáčí.
Jinak k zakladatelce, netuším, jaká přesně pokladní to je, když už vydávala předem nachystané zboží, nešlo o nějaké výdejní místo? Protože v normálním obchodě se to přece tak nedělá, ne?
U nás se kontroluje, protože stále přetrvává, že kdo nekrade, okrádá svou rodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, kdyžtak si polož otázku, jak by ses zachovala jako zaměstnavatel, když bys měla zaměstance, který se chová jako ty. Tj., nepoužívá čip a je mu to jedno, dělá manka a mávne nad tím rukou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@žaneta.loupancova tak zakladatelka evidentně nezvládla práci, kde je potřeba pečlivost, rychlost a zodpovědnost takže tak nějak nechápu proč jí píšeš aby si takovou práci našla
zakladatelka by mohla třeba do zahradnictví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zase mě po 2 měsících vyhodili z práce, jsem asi úplně neschopná, nikde nevydržím, co takový člověk má dělat, celý život se nechat živit od partnera?
makat sama na sebe. Já jsem to samé. Ne že bych byla neschopná, ale vadí mi, že musím někoho poslouchat, někdo mi něco nařizuje či říká co mám dělat a to já prostě nesnesu, čas mi organizuje někdo jiný kdy mám volno atd.
Takže já budu spokojená jedině když budu dělat na žl. Klidně ve firmě, ale sama na sebe jak si udělám tak mám. Tam max dostanu limit, ale jinak je to na mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ona práce pokladní není pro každého, navíc v těch nepotravinových obchodech typu Bauhaus, Baumax, Ikea, XXX se točí velké peníze. A než se člověk trochu zaučí, tak je to nápor na nervy. Malé manko má někdy každá pokladní, ale je rozdíl (cenový) když nezapočítá žvýkačky, nebo právě ty dveře.
Právě ta rychlost v práci příjde časem. Ze začátku je u pokladní než rychlost důležitější pečlivost.
Pokud zakladatelka teď byla dlouho na rodičovské, tak je jasný, že si bude muset zase zvyknout, není třeba z toho dělat nějaké poruchy pozornosti, vciťování se do zaměstnavatele apod. ![]()
Třeba by to chtělo zatím takovou práci, kde by nebyla taková zodpovědnost, pomalu se do toho zase dostat a za pár měsíců hledat něco lepšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@žaneta.loupancova píše:
To jsou zase komentáře tady!
Zakladatelko, blbých řečí namyšlených p*pin si nevšímej, buď sama sebou, taky mě jednou vyhodily z Hypernovy, neoprávněně! nic si z toho nedělej. Je spousta prací kde nemusíš jet jak fretka, například práce kde je potřeba zručnost, nebo pečlivost.Nemohu ti nabídnout konkrétní případ práce, chce to koukat hodně po nabídkách a něco se určo objeví. Nebo jít dělat někam k pásu, tam ti rychlost udává pás a nemáš čas se flákat, to mě prospělo nejvíc. Řidička z povolání, pečovatelka do pečovatelského domu, uklízečka, pokojská, nebo prodávat do menšího obchůdku, třeba malá obuv, zverimex, knihovnice, apod?? Případně bych zapátrala i třeba po nějaké rekvalifikaci, např. znám osobu co si udělala masérský kurz a teď masíruje v jedných lázních, a prý nic složitýho, že je trochu proklepe a párkrát přejede válečkem a je hotovoZáleží taky hodně čím jsi vyučená, nebo vystudovaná, co ti jde dobře, podle toho se odpíchnout. Každopádně pečlivost po tobě budou chtít všude, a kontrolovat svou práci by jsi měla taky a to i hlavně ve svém zájmu! Přeji hodně zdaru.
ale oni ji vyhodili právě za NEPEČLIVOST čili radit jí že nemusí být rychlá, ale pečlivá je docela mimo nemyslíš?
a zručn taky není když nedokázala několik týdnů ani používat čip na docházku - ale ani se zeptat jak na to.. to je pak těžké…
a k tétvé známé - co lidi v lázních párkrát proklepe a přejede válečkem.. o děkuju pěkně - když jedu do lázní tak chci aby mi tam pomohli a ne aby mě nějaký neumětel proklepával s tím že pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Kdyby lidi nebyli zlodějské sfině, tak by tato opatření vůbec nemusela být.
naivko!!! Víš kolikrát a zrovna taky i v kauflandu člověka natáhnou? Doporučuji ti po každém nákupu zkontrolovat paragon, jestli ceny a zboží je skutečně namarkováno tak, jak uvádí např. leták, a nebudeš se stačit divit. A to se ještě ty lůzy jedny odmítají omluvit, že způsobují zákazníkovi komplikace, zdržení a nepříjemnosti.
- Citovat
- Upravit
@redbulka píše:
naivko!!! Víš kolikrát a zrovna taky i v kauflandu člověka natáhnou? Doporučuji ti po každém nákupu zkontrolovat paragon, jestli ceny a zboží je skutečně namarkováno tak, jak uvádí např. leták, a nebudeš se stačit divit. A to se ještě ty lůzy jedny odmítají omluvit, že způsobují zákazníkovi komplikace, zdržení a nepříjemnosti.
Chyba se stane v každém obchodě… A budeš se divit, ale stává se to i v zahraničí ![]()
A že jsou Češi zloději, to je prostě fakt!
A, že udělá chybu i prodavačka za kasou, je taky velmi časté. To budeš lůzami osočovat i prodavačky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Chyba se stane v každém obchodě… A budeš se divit, ale stává se to i v zahraničí
A že jsou Češi zloději, to je prostě fakt!
A, že udělá chybu i prodavačka za kasou, je taky velmi časté. To budeš lůzami osočovat i prodavačky?
To je jen výmluva ale houby omluva, že jinde tě v obchodě okradou taky, s tím na mě nechod, to vykládej tak jedině svojí ruce!! Mě je prd po tom, co je v zahraničí, tam alespon nejednají se zákazníkem jako s dobytkem, jak jsou navyklí tady, protože jim všechno projde.
A jestli někdo udělá chybu, je zaměstnancem např. Kaufu a ani se mi nehodlá omluvit, a ani na mou přímou výzvu ne, pak jsou to lůzy a i něco mnohem horšího pro mě. Dělají pro zaměstnavatele, jsou součástí kolosu, takže v rámci loajality jsou povinni se i omluvit za hrubé chyby svého zaměstnavatele. Minimálně je to slušnost. Pokud se necítí být ty prodavačky na jedné lodi se svým zaměstnavatelem, at jdou radši kydat hnůj, udělají méně škody.
- Citovat
- Upravit