V září //

• Fotoalbum (24)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
14.10.15 12:08

@badangel moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
14.10.15 12:45

@badangel krásný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fialovákoala
14.10.15 14:31

Ahoj, můžu se k vám přidat? Mám doma 13 měsíčního chlapečka a jsem čerstvě těhotná. Zatím jsem u dr nebyla, objednali mě až na sedmý týden, tak jsem trochu nervózní, jak to dopadne. Zatím skoro žádné příznaky nemám, jen napětí v prsou.

• Citovat
  • Upravit
Fialovákoala
14.10.15 14:32

@badangel Gratuluji, taky už chci takovou fotečku. Říkám, že tam uvidím miminko velké jako gumovýho medvídka :lol:

• Citovat
  • Upravit
111
14.10.15 20:28

@Fialovákoala super přirovnání, pobavilo mě a krásně to sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
14.10.15 20:32

Díky holky, je to naše první, tak si to užívám. Dnes mě trošku vylekala, nejdřív jezdila sem a tam, mačkala bříško a nic neříkala a pak na mě otočila monitor a tam nic a ať si zmáčknu bříško vlevo a už se ukázala fazolka a bušilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
14.10.15 20:49
@misaatom píše:
@brulinka To odlepování nějak extra nebolelo. Nebojíš se, jak zvládneš druhé těhu, když už doma prcka máš? Malému budou teprve dva, až se malé narodí. A v těhu se bojím, jak ho budu tahat s břichem ze schodů (v bytovce není výtah), venku nechce chodit, kam chci já, sedne na prdku a musím ho zvednout, zvedám ho do jídelní židličky, do autosedačky a to jsem po císaři, takže se asi budu muset šetřit, ale zvládly to jiné, snad to zvládnu taky.To znám. Čím větší bylo břicho, tím častěji mě přes něj vydalo nějaké zvíře. Asi si ze mě dělaly parkur :mrgreen:

No až se druhé narodí tak první bude mít 2 roky a 5 měsícu. To už se celkem dá.. Mám v plánu že miminko budu nosit v šátku, možná ani nepořídím kočár a celkově to už ted nebudu hrotit. Postýlku také nebudu pořizovat jen kolébku na chvilku.. Přebalovák asi taky ne :mrgreen: :mrgreen: Neboj to zvládneš. Naše malá se zase strašně vzteká taky ji musím nosit, to mi až tak nevadí. SPíš mi vadí že mě sem tam nakopne do břicha, sem tam si hopsne atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.10.15 12:11

Tak ten náš obranář…už se na mě lepí jak pijavice  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
15.10.15 14:18

@M.chellka to je úžasný, jak to ti psi vycejtí a jak pečujou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
15.10.15 14:24

@moky jojo ze zacatku mi to tak neprislo..ale ted kdyz se zamyslim chodi se mnou i na zachod :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.10.15 14:30

@M.chellka juu :) u nás to vypadá podobne  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fialovákoala
16.10.15 11:32

Jsem v 6 tydnu a jeste pred par dny me bylo docela spatne od zaludku a pobolival podbrisek a ted uz nekolikaty den nic, je mi uplne fajn.Tak se bojim, jestli se miminko neprestalo vyvyjet, proto mi neni najednou spatne. U Dr jsem zatim nebyla a bude az ve ctvrtek, je tu jen jeden den v tydnu :(

• Citovat
  • Upravit
10715
16.10.15 11:48

@Fialovákoala Neboooj :hug: určitě bude všechno v pořádku. Asi bys byla raději, kdyby ti bylo špatně, měla bys to jako známku toho, že je všechno v pořádku, ale oo to bude v pořádku i bez těch bolestí v podbřišku a divného žaludku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fialovákoala
16.10.15 12:11

@moky Samozrejme jsem rada, ze mi neni spatne. Porad si rikam, jak se nebudu pozorovat a stejne to porad delam :). Ale dekuji za uklidneni :hug:

• Citovat
  • Upravit
10715
16.10.15 12:20

@Fialovákoala Já jsem stejnej „tatar“ :lol: chodím, dívám se do zrcadla, hladím tak nějak automaticky břicho, fakt blázen. Ale holt musíme věřit a věřit a věřit…musí to být vše o. k. a bude to vše o. k., jiná možnost prostě není!!! Mě ti dneska ráno taky jakoby zploštělo břicho a měla jsem z toho divnej pocit, spíš bych raději nafouknuté a tak trochu bolestivé, i pro mě je to jakási uklidňující známka, že je vše v pohodě. Ale je fakt, že já měla obě předchozí těhu v pohodě a kolikrát jsem si říkala, že nebýt viditelného břicha, tak ani netuším, že jsem těhotná :mrgreen: takže se uklidňuju stejně jako tebe, že je a musí být vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí