Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky..prosim Vas..toto tema uz tu kdysi bylo..aje to prece jen uz nejaky cas zpatky..
Chodite nekdo na Vacu shape? A jake mate vysledky?..hrozne me to zaujalo a chtela bych na to zacit chodit..jsem 3 mesice po porodu a kojim..Nevite jestli to necemu vadi?
Tak ja som tam začala chodiť len nedávno, bola som tam 5× zatím. Ale výsledky sú celkom vidno, zapnem džíny ktoré som předtím nezapla. Samozrejme aj som upravila stravu a pijem hodne vody. A čo sa týka kojenia, tak myslím že sa nemůže chodiť ked kojíš ale naisto to neviem ![]()
Kojeni to nevadi
jen na shape bych si dala pozor, jestli treba nemate v rodine problemy s krecovymi zilami, radeji bych potom volila vacu thermal ![]()
@Petulice ono na stránkach studia kde budeš chodiť by malo kedy tam můžeš chodiť a kedy nie
Já četla, že by se nemělo, protože to cvičení vyplavuje hodně rychle škodliviny do lymfatického systému a může jich být moc a dostane se to do mléka, pak je to nápor na játra apod. u mimina (stejně se nedoporučují lymfodrenáže a doktoři varují i před obyčejným rychlým hubnutím - když maminka při kojení rychle hubne, měla by víc jíst, právě proto, aby se nečistoty z těla nedostávaly do mléka)
Ahoj,
ja som tam chodila aj ked som kojila a bolo to v pohode…aspon som si oddychla ![]()
Prislo mi to v pohode. Vysledky boli vidiet…ale ked som tam prestala chodit, tak vsetko bolo rychlo pri starom.