Hubnutí stepper

barbaruška
13.1.14 11:06

hubnutí stepper

Zhubli jste některá díky cvičení na steppru? Mám možnost jeden nový téměř nepoužitý dostat za odvoz. Nicméně benzín neni zadarmo a poštou mi to paní poslat nechce… Myslíte, že to má smysl, nebo to cvičení moc nezabírá? Potřebovala bych teda zhubnout celý tělo, ale říkala jsem si, že na nějaký rozehřátí, nebo aspoň cvičení před televizí by to nemuselo být špatný. Cvičíte na něm někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
13.1.14 11:11

Taky by me to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.1.14 11:13

Já na něm šlapu každý večer u televize. Od nového roku zatim hubnu, ale samozřejmě jsem upravila i jídelníček.
Myslím, ze žádný pohyb neni marný.
A pomáhá mi to i v tom, ze se v jídle držím, protože by mi přišlo líto te snahy na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.14 11:14

@barbaruška stepper je good. Určitě bych do něj ten benzín investovala :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.1.14 11:14

Já jsem cvičila každý den a měla jsem nožky jako dvacítka (hubnout jsem nepotřebovala, vytvarovaly se), i lidi si toho všímali. Škoda, že jsem toho nechala :zed:

Ale cvičila jsem fakt denně, vždycky půl hoďky. Měla jsem motivaci :srdce: Jenže mám zkušenost, že doma u toho člověk nevydrží. Tak raději vyhazuju prachy za posilku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
13.1.14 11:17

@Bábrdl slapu pul hodiny, tak už se těším az budu mít nohy jako dvacitka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
13.1.14 11:20

Tak já měla několik let orbitrek, ale před vánocema jsem ho prodala a koupila si stepper. Cvičím půl hodiny, když mi to výjde, tak dvakrát denně. Musím říct, že je to o dost větší makačka než na orbitreku. Možná je to tím, že se tady nedá nastavit zátěž, takže šlapání jde docela ztuha. Měřila jsem si i tepovku a spaluju tuky, takže na hubnutí je to určitě dobrý. A hlavně nezabírá tolik místa jako třeba ten orbitrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.1.14 11:35

Stepper pomůže na zpevnění svalů nohou, pozadí…ale pokud chceš zhubnout, je potřeba upravit jídelníček, jen díky stepperu nezhubneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
13.1.14 11:53

:pankac: :pankac: :pankac: za mě teda :palec: hubnu a hlavně tvaruju ty moje kejty a p.del jak vrata :mrgreen: a to je u mě co říct, samozřejmě změna stravy k tomu taky přispěla ale ten stepper 8o na mě to bylo vidět už po dvou týdnech že něco dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbaruška
13.1.14 12:28

Já bych právě potřebovala tak nějak celkově odcucnout a ono to zpevnění prdele a stehen nebude rozhodně na škodu. @Bábrdl Nevíš, jestli se tím dají vytvarovat i ty bochánky, co mi lezou nahoře z kalhot? Takový ty „madla lásky“. Případně jakým cvičením půjdou dolu?

• Citovat
  • Upravit
1223
13.1.14 13:01

Na steppru moc nezhubneš, leda že bys cvičila několik hodin denně a nejedla :), ale rozhodně posílíš svaly. Já ho mám už několik let, teď v pokročilém stadiu těhotenství je to mimo chůze (už se to ani nedá nazvat chůze) jediná pohybová aktivita, cvičím okolo 20 -30 minut skoro denně, víc už to nedám. Za mě, jdi do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
13.1.14 13:33

Každý pohyb je dobrý, ale jak už bylo psáno, jen to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 13:54

Mám asi hloupej dotaz, ale taky mám stepper dostala jsem ho k vánocům, no dneska jsem se rozhodla, že budu cvičit, ale přiletěla na mě sousedka že jí duním nad hlavou:(máte to některá, která bydlíte v paneláku? podložila jsem si to složenou dekou, ale to byl hloupej nápad ujíždí mi to..čím to utlumit, aby na mě zase nepřiletěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.1.14 14:08

A holky, o jaky stepper se tu jedna?? mate takovy ten velky, jak se na nem stoji a pracuji i ruce, nebo jen na nohy u televize?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 14:17
@Opocno píše:
A holky, o jaky stepper se tu jedna?? mate takovy ten velky, jak se na nem stoji a pracuji i ruce, nebo jen na nohy u televize?? Diky

Já mám tady ten..ale jak to tak vypadá tak na něm asi nebudu moct cvičit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková