Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Verca1989 Ták většinu jím takhle :
snídaně - celozrnné pečivo, cottage, šunka, sýr a zelenina
svačina - 1 banán
oběd - kuř. maso s bulgurem a zeleninou
svačina - bílý jogurt s musli
večeře - celozrnné pečivo s šunkou a zeleninou nebo to co jsem měla k obědu
@MichelleA3 Chapu te…ja mam taky kejty a zadek..mam doma elipticky trenazer a jako dobry, ale clovek proste nema kazdy den pul hodiny aby jezdil a tak asi efekt neni uplne nej…Jinak co se tyce tveho jidelnicku- fakt obdivuji- ja ho ted mam dost stejny, pac mam sacharidovou dietu kvuli hodne vody v druhem tehu, ale jinak teda jist takhle malo dobrovolne…to bych asi nedala- co pak clovek z toho zivota ma???
@Opocno píše:
@MichelleA3 Chapu te…ja mam taky kejty a zadek..mam doma elipticky trenazer a jako dobry, ale clovek proste nema kazdy den pul hodiny aby jezdil a tak asi efekt neni uplne nej…Jinak co se tyce tveho jidelnicku- fakt obdivuji- ja ho ted mam dost stejny, pac mam sacharidovou dietu kvuli hodne vody v druhem tehu, ale jinak teda jist takhle malo dobrovolne…to bych asi nedala- co pak clovek z toho zivota ma???
Mě to stačí, cítím se dobře, nejsem přejedená ani hladová a když mám chuť na sladké, tak vynechám třeba polední sváču a dám sušenku, ale třeba dnes jsem měla hodně masový den ![]()
Já teď šlapu na tom stepperu týden a cítím se hubenější, ale to je takové placebo
jsem v tomto směru už realista a myslím, že hlava dělá hodně…
@MichelleA3 tak takhle složením to nevypadá zle, spíš jde i o množství ![]()
@Verca1989 Tak co se týká teplého jídla tak jim z malého talirku a o chlup vice jak dětská porce. Jogurty 150ml a musli 30g. Přestala jsem kvůli tomu brát i HA jestli to pomůže. ![]()
@MichelleA3 já jedla většinou k obědu kolem 100-120g masa (v hotovém stavu), 150-200g přílohy, zeleninu bez omezení. Ráno pečivo cca 50g, to vychází tak na jednu kaiserku, 50g bílkovina (šunka, sýr, lučina apod.), opět zelenina neomezeně. Večer stejná porce jako k obědu nebo pečivo kolem 80g, zas 50g bílkoviny apod. Nepřijde mi ten tvůj jídelníček nijak špatný a pokud cvičíš a stejně nehubneš, je to divné, nemáš třeba problémy se štítnou žlázou?
@Verca1989 Tak jim dost podobně jako Ty. Nemám žádné zdrav. problémy, kromě tech zad a nohou. A to, ze občas hresim by snad vadit nemělo.
a kolik jsi zhubla?
@MichelleA3 no celkem asi 12kg, mě hodně pomohla výživová poradkyně, nebyla jsem tlustá ale chtěla jsem se vrátit k váze před otěhotněním a neměla jsem dost silnou vůli, tak jsem byla hlídaná a šlo to pěkně, za měsíc cca 5kg. A dala jsem to i bez cvičení, jen jsem měla běžný pohyb kolem domácnosti, dcery, procházky atd. Ono se takhle na dálku těžko soudí, pokud bych měla pocit, že jím dobře a cvičím a stejně to nejde, asi bych uvažovala nad odborníkem, který by to zhodnotil a třeba by přišel na to, kde je chyba ![]()
Holky, nebudete prosím nekdo prodávat stepper INSPORTLINE twister big? diky:)
Oživuji diskuzi… Holky stepeer? nechcete se mnou někdo začít?
![]()
Jo já se ráda přidám, máš tip jak začít, jak dlouho atd.? Jinak od zítřka jedu fakt opravdu dietu, tak se hodí i oprášit stepper ![]()
@luc31 Já sice cca za týden, protože mám chřipajznu, ale chci nějakou parťačku k sobě. A jídelníčk si upravím taky ![]()
Já začla minulé pondělí
jedu od pondělí do čtvrtka po 15ti minutách zatím, neboť mě poté začnou strašně pálit nohy
a pátek - neděle si dávám pauzu, tak uvidím jaké to bude mít výsledky ![]()
@Mazlinaa tý jo super… těším se až si tu s váma budu psát a povzbuzovat se. Máš nějakou hudbu k tomu? nebo u telky?
@Petra2829 Jojo, jsem ráda že jsem našla takovouto diskuzi, aspoň mě někdo pochválí
jinak většinou jedu u nějakého seriálu, to u toho vydržím
když si k tomu pustím hudbu, tak se nudím
![]()