Hubnutí stepper

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
14.1.14 15:08

@Kateřinka.Slunicko Jak to?? Neco s kloubama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
14.1.14 15:15

Ahoj já mám ten stepper boční a taky makajda, ale je fakt že dělá kravál musím to podkládat osuškou, vždycky pustím nějakej koncert a makám, ale ted už moc ne zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.1.14 15:23

Jee, co to je bocni stepper? @gabča 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
14.1.14 15:25

No to je že to posiluje více boky a zadek nešlapeš dopředu, ale ujíždí ti kopýtka do boku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
14.1.14 16:58

No tak to já mám asi taky ten boční, ale přijde mi to hodně podobné, protože jsem měla i ten klasický. Kravál stepper dělá (rezonance), kdysi mi přišla kvůli tomu vynadat sousedka :oops:, nárazy jsem ztlumila ponožkami a bylo to :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 23:05
@Opocno píše:
@Kateřinka.Slunicko Jak to?? Neco s kloubama??

ne to ne, psala jsem výše, že na mě přiletěla sousedka..prej jí duním nad hlavou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.14 23:09
@zagora píše:
No tak to já mám asi taky ten boční, ale přijde mi to hodně podobné, protože jsem měla i ten klasický. Kravál stepper dělá (rezonance), kdysi mi přišla kvůli tomu vynadat sousedka :oops:, nárazy jsem ztlumila ponožkami a bylo to :).

mám taky stejný problém :(kde ty ponožky mám přesně dát? podložila jsem to i dekou, ale celá jsem ujížděla.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
15.1.14 00:02

Dáš je pod šlapadla, tam kde došlapuješ, na ten podstavec. Na každou stranu jednu. Je fakt, že jsem měla pocit, že těma ponožkami trochu snižuji efektivitu cvičení, nedošlapuješ tak důsledně, ale chtěla jsem udržet relativně dobré sousedské vztahy tak to nešlo jinak. Jako podložku jsem užívala karimatku a neujíždělo mi to. Sousedce se nedivím, rezonance je dost nepříjemná. Obzvlášť u nás v baráku jsou slabé stěny…ale poté co jsem tam dávala ty ponožky a šlapala na karimatce už nikdy nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 00:06
@zagora píše:
Dáš je pod šlapadla, tam kde došlapuješ, na ten podstavec. Na každou stranu jednu. Je fakt, že jsem měla pocit, že těma ponožkami trochu snižuji efektivitu cvičení, nedošlapuješ tak důsledně, ale chtěla jsem udržet relativně dobré sousedské vztahy tak to nešlo jinak. Jako podložku jsem užívala karimatku a neujíždělo mi to. Sousedce se nedivím, rezonance je dost nepříjemná. Obzvlášť u nás v baráku jsou slabé stěny…ale poté co jsem tam dávala ty ponožky a šlapala na karimatce už nikdy nepřišla.

Díky, zítra to takhle vyzkouším :D Já už měla strach, že bude muset chudák do skříně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
13.3.14 15:50

Ahoj holky, ozivuji diskuzi.
Potřebují poradit od tech, které cvičí déle na stepperu.
Potřebuju zhubnout tuk, svaly mám ale schované pod tukem. Cvicim s přestávkou pul roku, ale tuku dolu moc neslo Vim, ze tuk mizí z cardio cvičení. Skákání s Jill mi dr. kvůli zadum zakazal. Tak jsem chtela zkusit ten stepper.
Pomohl Vám stepper na hubnutí celého těla?
Děkuji :kytka: krásný slunečný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.3.14 13:59

@MichelleA3 ahoj, ja doma stepper nemam, ale co jsem na nem cvicila (driv) v posilce, nerekla bych ze stepper je na hubnuti tuku..preci jenom je to spis posilovaci cviceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.3.14 14:34

@MichelleA3 je úplně jedno na čem budeš cvičit, pokud chceš shodit tuk, musíš změnit jídelníček, to je v hubnutí 80% úspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
17.3.14 18:13

@Opocno Tak to je blbe. Potřebuji se zbavit tuku. A skákat nemůžu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
17.3.14 18:17

@Verca1989 To samozřejmě vim. Jim normálně. Pravidelně, hodně zeleniny a ovoce. Sladké si dam, ale dopoledne a výjimečně. Žádné přejídání atd. Ale prostě ty kejty mám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.3.14 22:28

@MichelleA3 zkus sem napsat příklad jídelníčku na jeden den, třeba je někde problém :) Možná jíš málo, to bývá častý problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze