Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@petravondrakova No já tajně doufám že se k němu budu moci vrátit, když jsem na něm cvičila bylo fajn koukat na seriál a u toho si ťapkat ![]()
@ivetenzie píše:
Mohu se zeptat jaký máte?
Já mám insportline stepper big, ale prodavam, budu kupovat místo toho orbitrek ![]()
@Mazlinaa píše:
Já začla minulé pondělíjedu od pondělí do čtvrtka po 15ti minutách zatím, neboť mě poté začnou strašně pálit nohy
a pátek - neděle si dávám pauzu, tak uvidím jaké to bude mít výsledky
Achjo, zase dělám co nemám. Potřebovala bych poradit, někdo, kdo má návod na stepper počitadlo? Mám nordic walking stepper a po 4 sec se mi tam naskočí STOP a nic se dál nepočítá, nevím, jak jsem to tam dostala a zkoušela jsem snad už všechno, tak tak nejspíš bude nějaká fint ve zmáčknutí tlačítka, nebo nevím.
@Bugata píše:
Achjo, zase dělám co nemám. Potřebovala bych poradit, někdo, kdo má návod na stepper počitadlo? Mám nordic walking stepper a po 4 sec se mi tam naskočí STOP a nic se dál nepočítá, nevím, jak jsem to tam dostala a zkoušela jsem snad už všechno, tak tak nejspíš bude nějaká fint ve zmáčknutí tlačítka, nebo nevím.
My tu máme tuhle diskuzi, ale na stepperu necvicime. Zadek název typu steperu na inet a přidej slovo manual
@Bugata píše:
My tu máme tuhle diskuzi, ale na stepperu necvicime. Zadek název typu steperu na inet a přidej slovo manual
Už jsem ho koupila starší a už se nejspíš nevyrábí, ale pátrala jsem i na podobných, kde počítadlo vypadalo hodně podobně a všude stejné…3sec pro vymazání, mě to sice taky vymaže, ale zase to dopočítá jen do 04 a STOP. Díky moc a třeba na to časem přijdeme.
Zdravím, jsem v 5.měsíci těhu a chtěla bych trochu cvičit (hlavně na nohy a zadek) a nejlepší se mi zdá twist stepper, páč ho využiji i po porodu, ale při něm se procvičují i břišní svaly, nevíte někdo jak moc a jestli ho můžu používat nebo ne??
![]()
Ahoj, chcela by som si kúpit ten mini stepper (typ jako na obrázku). Vedeli by ste mi prosím poradit, jaký si mám kúpit, aby aj niečo vydržal a nerozsypal sa hned? Mám strach kvoli tej hydraulike. Možem ale investovat max. 1500 Kč. Díky
@zuzka28 měla jsem z decathlonu a teda nic moc. Při cvičení jsem se sice zpotila ale výsledky jsem moc neviděla. Rotoped byl lepší a eliptický trenažer nejlepší.
@leeway No mě ze stepperu teda vždycky bolely akorát nohy a zadek, břicho ne
… tak nevím, jaký to má na břicho vliv. Šlapala jsem na tom co se vytáčí do stran, tzv. twist, byl mi tehdy doporučený, že prý je ten pohyb na klouby zdravější. Každopádně znám spoustu těhulek, co i v těhotenství běhají, takže pokud ta zátěž je optimální a nic se nepřehání, tak bych se toho určitě nebála.
@Anonymní píše:
@zuzka28 měla jsem z decathlonu a teda nic moc. Při cvičení jsem se sice zpotila ale výsledky jsem moc neviděla. Rotoped byl lepší a eliptický trenažer nejlepší.
Díky za info, časem si kupim nejaký snad kvalitnejší
@Zesta No uvidím, mám chuť mať niečo také v pokoji, mamka má taký stepper väčší, jak je aj s tým na ruky a točí sa to do stran (název netuším) a to je venku, je to od ruky a padá na to prach. Tak myslím, že toto budem používat časteji ![]()
@zuzka28 Mně ten stepper vyhovoval, stehna a zadek jsem s ním opravdu vždycky zpevnila. Výhodou je určitě skladnost a tichý chod (i když na tom mým se pak časem už trochu zhoršila ta hydraulika a při dlouhém šlapání trochu “funěl”). Pak jsem měla orbitrek, ten byl taky fajn, ale už je přeci jenom náročnější na místo. Časem mi pak ten pohyb už přišel hodně jednotvárný, tak jsem si udělala prostor pro běžecký pás
a ten si teda nemůžu vynachválit, ten mě fakt baví. Kombinuji rovinku s kopcem, sprint s výklusem a ještě jsem se přitom naučila číst knížku, takže ani tolik nevnímám, že se hýbu
ale je to obr a i když se dá sklopit, tak zabírá fakt hodně místa.
@Zesta Predem sa omlúvam, nemám moc času
ja len tolko, že si možem opravdu dovolit kvuli prostoru maximálne ten mini stepper, ale aj tak som teraz finančne pod bodem 0, tak to bude muset počkat… krásný den a díky ![]()